ולנסיה 2012/13: בעיצומו של הקרב על ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Valencianista, ‏10/7/12.

1. hai80 Member

כי היתה שיטה אחרת. השיטה של המאמן הנוכחי הוא סוג של 4-2-4, מסצ'ראנו גרזן וגאגו באמצע, מסי קצת מאחור אבל בעיקרון מסתמכים על הכישרון של הרביעיה - היגוואין,אגוארו,מסי ודי מאריה. בשיטה כזאת מה שבאנגה יכול להוסיף זה פנינות לא מהעולם הזה. גאגו היה טוב אבל באנגה שחקן טוב יותר לטעמי ובטח שטוב יותר מטינו קוסטה.

2. riquelme1 Member

צריך לתבוע את מי שנתן לאנטוניו בארגאן לשחק כדורגל.

שחקן כל כך חסר מוח ואינטילגנציה כמוהו לא ראיתי מימיי, הבן אדם המאופס הזה עם צהוב ועושה פאול מיותר באמצע המגרש ומקבל אדום שעוד לא עברו 40 דקות.

פשוט שחקן דביל ברמות שקשה לתאר.

הבעיה שגם המחליף שלו לא הרבה יותר טוב, פריירה הבינוני.

עוד שחקן שפשוט לא הראה כלום ושום דבר מאז שהגיע, או יותר נכון כמעט ולא תרם כלום הוא גוארדאדו שלא כבש עוד שער אחד.

3. Valencianista Member

פריירה פצוע, אין מגן ימני וגם לא שמאלי בסגל, יהיה צריך להכניס את רויז במקום פארחו אני חושב.

עריכה: פלגרינו שם את פגהולי כמגן ימני. לא יודע אם זה כל כך טוב. עדיף לנו תיקו מאשר להמר על התקפה, כי גם עם 11 שחקנים עשינו כלום חוץ מהתקפה אחת.

נערך לאחרונה ב: ‏20/11/12
  4. riquelme1 Member

עדיף לשחק בלי מגן ימני בכלל, מאשר עם נזק בלתי יתואר כמו בארגאן.

ולנסיה ב-10 שחקנים, נראתה יותר טוב מאשר נראתה ב11. התיקו של ולנסיה כמעט ומבטיח לה את העלייב לשלב הבא, שתיקו בצרפת יספיק לה לעלות, ובאטה שתעלה למשחק באליינז ארנה וקשה לי לראות אותה מנצחת שם.

אני חייב להגיד שאני די מרוצה מהעבודה של פלגרינו עד עכשיו, המיקום של הקבוצה בליגה עדיף לא מזהיר אבל משתפר מאוד והיא רחוקה בסה''כ 2 נקודות מלבאנטה הרביעית, ובליגת האלופות היא כמעט והבטיחה מקום בשמינית הגמר.

הקבוצה חייבת חיזוק בקיץ, את עמדת המגן הימני קשה לי להאמין שיחזקו, אבל שם צריך חיזוק להעיף את בארגאן ולהביא מגן ימני אחרי שיהיה ברוטציה עם פריירה, קשר אחורי גם צריך בדחיפות שגאגו לדעתי לא מספיק טוב ונפצע המון, גם עמדת הקשר השמאלי צריך חיזוק, גוארדאדו לא לרמה של ולנסיה, לא יעיל בעליל, עושה עבירות מפגרות ופשוט לא תורם כלום, אני מעדיף עליו בהרבה את ויירה המוכשר אבל עדין חסר לי אחד כמו פאבלו הרננדז.

5. Roger_Federer Member

לא ראיתי את המשחק אבל בכל זאת אני חייב להגיד שאני קצת מאוכזב. למרות שהיינו ב10 שחקנים ציפיתי שדווקא בגלל זה נרד יותר למטה ונשמור על היתרון.

פספסנו כאן הזדמנות אדירה לסיים במקום הראשון בבית ולהשאיר לנו הזדמנות לפגוש קבוצות כמו גלאטסאריי בשלב הבא ולא פחות חשוב מזה להביא יתרון ביתיות מסוים שיכול לעזור נגד כל קבוצה.

כמובן שזאת תוצאה לא רעה בכלל,באיירן היא קבוצה מצוינת שנמצאת בכושר נפלא ואין מה להתבייש בתיקו נגדה ועוד ב10 שחקנים אבל עדיין יש תחושה קטנה של פספוס היום

6. Valencianista Member

שלא תהיה טעות - באיירן שיחקו יותר טוב ללא ספק, הגול שלנו הגיע ממבצע אישי ולא מהתקפה מסודרת. למרות משחק יחסית טוב בהתחשב בנסיבות (10 שחקנים, ללא מגן ימני טבעי), באיירן יצאו כאן די פראיירים ובמזל (שלנו) שהבקיעו רק גול אחד, שהיה אגב עקב אי-כיסוי של.. פגהולי. לא שאני מתלונן או משהו כי אחרי הכל זאת לא העמדה שלו - אבל לפרוטוקול.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/12
  7. סדרו קייטע Member

- המקום של ולנסיה בשלב הבא מובטח (4 נקודות יתרון על בוריסוב). הוא היה מובטח עוד לפני המשחק, מכוון שאחרי ההפסד של באטה לליל, היה לולנסיה שלוש נקודות יותר עם יתרון במפגש הישיר.

- לא הבנתי מה ריקלמה רוצה מגאגו שעושה עבודה טובה מאד עד עכשיו. זה נכון שהוא נפצע הרבה, אבל בלי הפציעות ולנסיה לא הייתה משיגה שחקן כזה בשלושה מיליון יורו.

- האמת היא שאני לא מחזיק מפיגולי כשחקן גדול במיוחד ברמות שולנסיה שואפת אליהן, אבל היום הוא באמת נתן משחק ענק. לזכותו יאמר שהוא שחקן מאד פרדוקטבי (מבחינת כיבוש שערים) וזו תכונה חשובה, גם אם היכולת שלו לאורך 90 דקות לא תמיד מזהירה.

- שקאנאלס יחזור, גווארדאדו ירד לספסל.

- מבחינת ולנסיה לא כזה משנה לסיים במקום הראשון ולא ישנה בכלל במידה וריאל יסיימו ראשונים בבית שלהם, מכוון שבמצב הזה הם בכל מקרה לא יכולו לקבל את שלוש הקבוצות שבאמת אין להם סיכוי לעבור: ברצלונה, ריאל ובאיירן.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/12
  8. Valencianista Member

סדרו קייטע, אני לא יודע אם ראית את רוב המשחקים של ולנסיה העונה, אבל אני יכול לומר לך שביי פאר - פגהולי הוא ה-שחקן שלנו. לא סודאדו, לא טינו ובטח שלא באנגה בכושר הזה. אני חייב לציין (וכבר אמרתי את זה כאן) שהייתה לי סלידה מסויימת ממנו בעונה שעברה (ככל הנראה בגלל שלקח לפאבלו הרבה דקות, וזה לא סוד מבחינתי שהוא היה השחקן האהוב עליי בולנסיה עד המעבר שלו), אבל היום אני יכול לומר לך שבלעדיו העונה לא הייתה נראית כפי שהיא נראית. אם יש שחקן שאני יכול להצביע עליו כהכי טוב שלנו, הכי אפקטיבי והכי יציב לחיוב העונה זה הוא. מה גם שהוא צעיר ועם עוד המון פוטנציאל. יש לי תחושה טובה שהוא הולך להיות שחקן בקבוצה גדולה עוד יותר מאיתנו. קראתי לא מזמן שכמה קבוצות אנגליות מתעניינות בו, ביניהן יונייטד וטוטנהאם - כמובן שאני לוקח את זה בערבון (מאוד) מוגבל אבל זה לא דבר בלתי סביר לאור היכולת של העונה וגם של העונה שעברה.

9. ValenciaCF Member

עוד מהשנה שעברה אהבתי והעדפתי את פגהולי על פאבלו. שחקן גדול!

10. riquelme1 Member

לידיעת אוהדי ולנסיה- אונאי אמארי מפוטר מספרטק מוסקווה אחרי פחות מ-4 חודשיים בתפקיד, האפס קיבל בראש 5-1 במחזור האחרון מדינמו מוסקבה בבית והולך הביתה אחרי שורה של תוצאות רעות.

עוד מישהו מתגעגע או מופתע? כי אני לא, אפס ישאר אפס, רק שלהם יש פחות סבלנות מאשר לולנסיה.

11. סדרו קייטע Member

בשורות טובות לולנסיה?

http://www.marca.com/2012/11/26/en/footbal...1353963403.html

איש עסקים מקוסטה ריקה הוציא הודעה רשמית על כך שהוא הגיש הצעה לריכשת הקבוצה.

"Our intention is firm, and our desire is to straighten out the club's economic situation and thereby provide it with financial stability for the coming decades", Alvarado's statement reads

The statement then proceeds to outline the project's three key objectives, namely: to relieve the club of economic stress, protect the club's assets and put together a sporting and social project that will herald a new and exciting era for Valencia and its fans

תוספת מאוחרת:

הרצתי את השם שלו בגוגל ולא מצאתי כמעט כולם (אין לו אפילו ערך בויקיפדיה). קצת חשוד. מצד שני, אני לא מבין מה האינטרס הנסתר והזדוני כביכול של מישהו לקנות קבוצה עם חובות כל כך גדולים. מוזר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/11/12
  12. Valencianista Member

מה הוא בדיוק יכול לעשות שיורנטה לא? לפי מה שהבנתי הוא לא הולך לשים בוחטות כמו האמירים (ככה הם נקראים לא?) של הסיטי או פ.ס.ז, אז בסדר הוא אומר כל מיני אמירות של ייצוב כלכלי וכו'.. לא משהו שכרגע לא נאמר. אני חושב שכל עוד זה לא בן אדם שהולך לשים באמת הרבה כסף אז עדיף להמשיך עם יורנטה, לדעתי (כמובן שיש את אלו שיחלקו עלי) הוא עושה עבודה טובה בהתאם לנסיבות. עוד שאלה שצריך לשאול - למה דווקא אותנו? לא עדיף לו קבוצה כמו בטיס למשל?

13. Valencianista Member

והסיפור מתחיל להתבהר. בקוסטה ריקה מדווחים שלא ידוע על נכסים שלו, לא בדיוק מכירים את האיש והוא אף בחובות לפי מה שהבנתי. אשתו אומרת שהיא יודעת שהוא היה 'איש עסקים' (לפי מה שהוא אמר לה) אבל היא בעצמה לא ידעה מה הוא עושה (?!). בנוסף תוכנית רדיו בולנסיה מדווחת שבנקיה דחה את ההצעה שלו וחושב שמדובר בהונאה. נו, זה היה ברור. אם אני לא טועה היה בשנים האחרונות עוד סיפור כזה בספרד.

14. Valencianista Member

8,000 אוהדים בלבד היום תועדו במסטאייה, אחד המשחקים עם הכמות צופים המעטה ביותר בשנים האחרונות. ביציע של curva nord ('האולטראס') היו הכי הרבה אוהדים (יחסי), אבל עדיין לא יותר מדי.
    אז נכון שמדובר בקבוצה מהליגה השלישית אם אני לא טועה ואחרי ניצחון בבית שלהם, אבל אני בטוח שזה גם לאור היכולת של הקבוצה העונה, בעיקר אחרי ההפסד למלאגה והתצוגה המבישה ביותר בשנים האחרונות או אפילו שאני לפחות זוכר.

**

בנתיים מחפשים מחליף לפיגהולי (שאגב נעצר ביום שני ע"י המשטרה כי נהג ללא רישיון נהיגה שנשכח כנראה בצרפת) בגלל אליפות אפריקה שבה הוא צפוי לשחק, עלו כמה שמות אבל אין עדיין משהו קונקרטי - בכל אופן חייבים למצוא מישהו כי אין כרגע בסגל קיצוני ימני.

15. viValencia Member

אנטוניו ולנסיה מאוד יתאים לנו
    גם מבחינת השם וגם מבחינת העמדה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx