טוב אז זה סופי, לפי האתר הרישמי של הקבוצה נלסון ואלדז הושאל מרובין קאזאן לולנסיה לעונה אחת עם אופציה לרכישה. בכלל לא מחזיק מהחלוץ הזה, ומשמועות של גאמיירו חלוץ שאני מאוד מחזיק ממנו הגענו לנלסון ואלדז. מקווה שפאקו יקבל עדיפות עליו, חבל שהביאו אותו, ברגע שהבנתי שגמיירו לא יגיע אז ההעדפה היא לתת קרדיט לפאקו ולא להביא שחקן לא נחוץ. נקווה שבצא'נסים שיקבל ואלדז הוא יעשה משהו. כניראה שעלי סיסוקו המגן השמאלי גם יעבור לשורותינו ובזה יסגר חלון ההעברות של ולנסיה. ביום ראשון מחזור ראשון מול ריאל מדריד.
אני גם ממש לא מחזיק מואלדס, למרות שהוא לא חלוץ רע והוא שחקן שיכול פתאום לתת צמד נגד ברצלונה(זוכריםאת הצמד שלו בקמאפ נאו?), הוא שחקן לא יציב לטווח הארוך, וגם לא מספיק סקורר, מה גם שעברה עליו עונה בינונית מאוד בקאזאן וגם בליגה הרוסית הוא לא הרשים יותר מדי. אני מסכים שהיה אפשר ללכת על אופציה אחרת, אבל עם גאמיירו היה מגיע כנראה שפאקו לא היה מקבל הרבה צ'אנסים שכן גם סולדאדו וגם סולדאדו היה משחקים לרוב, ואלדז מגיע להיות שחקן רוטציה ויש סיכוי יותר להכניס את פאקו לעיניניים וגם בהרכב במצב שמשחקים עם 2 חלוצים(אם פלגרינו יעלה עם מערך כזה). עלי סיסוקו הוא רכש מעולה, למרות הבעיות ההגנתיות שלו הוא מגן עם פוטנציאל מדהים שדי דרך במקום בליון בשנים האחרונות. ולנסיה נשארה הפיבורטיית הברורה לסיים שלישית עונה רביעית ברציפות.
פאבלו הרננדז בדרך לסוונסי(!). אני מקווה שזה חרטא רצינית, לאודרופ שמאמן כרגע את סוונסי רוצה אותו, כזכור הוא אימן אותו בחטאפה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
זה יהיה מאוד מעצבן אם פאבלו יעזוב (WTF מולנסיה לסוואנסי) זה אחד השחקנים שאני הכי אוהב בקבוצה כבר כמה שנים, אבל תכלס בעונה האחרונה הבנאדם לא קיבל דקות כמו שהוא היה מקבל בדרך כלל..ופגולי תפס את המקום שלו. יש לי אנטי לפגולי ואני עדיין לא יודע למה, אבל אני מעדיף את פאבלו עליו בכל משחק.
אסור לתת לו לעזוב, הבעיה שולנסיה ובכלל קבוצות ספרדיות כמו אתלטיקו או סביליה מוותרות על שחקנים שלהם בקלות מידי, גם עם פאבלו יעזוב ההצעה של סוונסי מעליבה, 6 מיליון יורו על שחקן שלדעתי שווה בקלות 10 מיליון יורו הוא רק בן 27 ושומר על יציבות כבר שנים. נכון שפיגולי תפס לו את המקום, לא בצדק למרות שאני כן אוהב ומעריך את פיגולי, לדעתי הוא עדין שחקן פחות שלם מפאבלו שמעמיד כל שנה הספק מכובד של בערך 8 שערים בעונה ולמעלה מ-10 בישולים אם אני לא טועה הוא כבר שנתיים המבשל המצטיין של ולנסיה. במידה ופאבלו יעזוב אומנם ישאר פיגולי אבל עם פיגולי יפצע או משהו לא יהיה מחליף ראוי, למעשה לא יהיה בכלל מחליף, וולנסיה שמשחקת ב-3 מפעליים צריכה רוטציה בעמדת הקשר הימני ופאבלו שיפתח ופעם פיגולי. בלי שום קשר פאבלו שחקן פנטסטי, עם טכניקה אדירה, מסירות מעולות, בעיטות נהדרות, וגם ורסטילי ויכול לשחק גם בעמדת הקשר השמאלי לאט הצורך, הוא לא ממש מוערך בולנסיה לדעתי, וגם בקרב האוהדים שאני רואה עליו לפעמיים ביקורת לא קטנה שהקבוצה מפסידה שלא בצדק. לאודרופ כמו שאמרתי מכיר אותו טוב בחטאפה, ב2007 פאבלו הושאל לחטאפה ונתן עונה נהדרת שחטאפה הגיע כמעט לחצי גמר גביע אופ''א(לשעבר) ועונה נהדרת בליגה.
תירגעו, אין שום סיכוי שפאבלו יעזוב. פלגרינו לא יתן לזה לקרות ובכלל ההצעה של ה-5 מיליון יורו לא מרשימה אף אחד מההנהלה. וטוב שכך, השחקן האהוב עליי ביותר אצלנו. עונה לא מרשימה במיוחד, אמארי העביר לפיגולי את השרביט (כמה עוד אפשר לטחון ולומר את זה?) אבל אני מאמין בו שיתן עונה טובה. מדווח היום שולנסיה וסולדאדו עצמו (לא שזה כ"כ תלוי בו) דחו הצעה של טוטנהאם ע"ס 30 מיליון אירו (!) על השחקן. האמת שקצת צובט בלב לא להסכים לסכום כזה במיוחד במצב הכלכלי שלנו, אבל מראה עד כמה סולדאדו באמת נאמן לקבוצה. צ'ורי במדריד. ראיו. END OF STORY. ראיון מתורגם לאנגלית עם פלגרינו (נערך עם העיתון EL PAIS במקור) - http://vcfcentral.com/latest-news/intervie...cio-pellegrino/ אגב עמי, סיסוקו עדיין לא אצלנו. מתנהל מו"מ עם ליון. לפי כמה ימים שזה התפרסם חשבתי בכלל שמדובר במוחמד סיסוקו האגדי ששיחק אצלנו בעבר (ובעצם אצלנו התחיל את הקריירה..). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
לפי הדיווחים האחרונים, ולפי הבנתי פאבלו נפגש עם יורנטה וביקש להשתחרר מהקבוצה, מאכזב אותי מאוד עם זה יקרה ואני ממש לא מבין את פאבלו שעם כל הכבוד לסוונסי היא לא יותר מקבוצת אמצע באגנליה, בעוד הוא משחק בולנסיה הקבוצה מספר 3 בספרד שמשחקת באופן קבע בליגת האלופות. נלסון ואלדז הוצג אתמול באופן רישמי, שיהיה לו בהצלחה. לא מת על הרכש הזה, כמו שאמרתי נלסון ואלדס לא חלץ גדול, הוא לא ממש שידרוג מאריצה אדוריז, מה שכן הוא חלוץ שיכול פתאום לתת צמד נגד ברצלונה או ריאל, הוא פייטר לא קטן, הבעיה שלו שהוא לא יציב, מחמיצן לא קטן ולא ממש מנצל הזדמנויות, וגם הוא מגיע אחרי עונה בינוניית ומטה בליגה הרוסית. הפלוס שהוא בגיל די סביר בן 28, הוא יגיע כחליף של סולדאדו ברוטציה עם פאקו, לולנסיה יש 3 חלוצים כרגע שגם ז'ונאס יכול(וצריך) לשחק בעמדה הזאת וזה בריא מאוד. רק שפאבלו לא יעזוב ואני יסכם את עונת המלפפונים של ולנסיה כטובה, לא מדהימה עם לא כמה הימורים אבל סבירה בהחלט.
הסגל למשחק מול ריאל מדריד: Alves, Felipe, Pereira, Barragán, Rami, Ricardo Costa, Víctor Ruiz, Mathieu, Albelda, Gago, Tino Costa, Parejo, Pablo H., Feghouli, Guardado, Viera, Jonas, Piatti, Valdez y Soldado. לא אהבתי את הקטע שואלדז נמצא בסגל על חשבון אלקאסר (לפחות במשחק פתיחת עונה), לאחר שהאחרון השקיע כל הקיץ והיה במחנה אימון וואלדז רק ימים בודדים איתנו. כמו שניתן לראות גואיטה לא בסגל כי הוא פצוע כמו גם באנגה וקאנאלס שזה לא חדש וגם שפאבלו בסגל ולא מן הנמנע שיפתח (למרות שאני חושב שיותר סיכויים לפיגהולי לפתוח).
מעודד לראות את פאבלו בסגל. בכל מקרה, פלגרינו זימן 20 שחקנים שמתוכם וצריך לנפה 3 שחקנים לפני המשחק, אני מקווה שזה יהיה בארגאן, את השתיים האחרים קשה להחליט, וזה מראה שהסגל של ולנסיה עמוק ולפלגרינו יהיה כאב ראש לא קטן לפני משחקים. וזה שעוד פאקו אפילו לא בסגל, מאכזב מאוד כמו שאמרו כאן, אחרי שעבר את כל מכנה האימונים והיה טוב וואלדז שבקושי התאמן אימון אחד עם הקבוצה, אבל אני מאמין שפאקו יקבל את הצ'אנסים שלו, לא סתם השאירו אותו. פתיחה קשה מאוד לליגה של ולנסיה, נגד ריאל בברנבאו שתרצה לפתוח את העונה בניצחון, תיקו תיהיה בהחלט תוצאה טובה, ומחזור שלישי היא כבר מגיעה לקמאפ נאו.
מי לדעתכן יפתח בצד שמאל בהפתקפה? גוארדדו או פיאטי? לדעתי זה בכל זאת יהיה פיאטי....או שפלגרינו יפתיע ויציב שם את פאבלו בכלל? מה אתם אומרים?
קשה להחליט, לפי משחקי הידידות זה יהיה כנראה גוארדאדו שפתח ברוב המשחקים, אבל גם פיאטי הוא אופצייה טובה ולדעתי העונה הוא צריך לפרוץ אחרי עונה פושרת, וגם אופציית פאבלו בשמאל ופיגולי בימין היא נהדרת.
לא מבין בשביל צריכים את ואלדז. אני דווקא מאוד רציתי שחלוץ נוסף יבוא,אבל קיוותי לחלוץ שיוכל לשדרג אותנו. הייתי מעדיף שיתנו לפאקו להתפתח ולשחק קצת בבוגרים מאשר שיביאו חלוץ בינוני כמו ואלדז.
הגישה ההגנתית הזאת מול הגדולות משגעת אותי. נכון תיקו בברנבאו זו תוצאה יפה אבל אני לא כל כך מרוצה. אני בטוח שעם גישה אחרת היינו יכולים לעשות כאן יותר נמאס לי להיות מרוצה מתיקו נגד הגדולות. נמאס לי מזה שהשחקנים יורדים לבונקר במצב של תיקו במשחקים נגד ריאל וברצלונה! נמאס לי מהבינוניות