שאלה, ההשאלה שהייתה לנגרדו העונה תהפוך להעברה קבועה? כי אם כן, סיטי עושה פה את עסקת חייה. 30 הופעות, 5 שערים, איזה הידרדרות
ממה שאני מבין זו לא באמת הייתה השאלה אלא עסקה מוזרה שבה ולנסיה קונה אותו אבל מכל מיני סיבות שקשורות לבעלים החדשים זה הוגדר כהשאלה בסופה הם קונים אותו. בגלל היכולת שלו בולנסיה הוא אמור להימכר בפגרה, למרות שלכאורה הוא נקנה רק עכשיו.
http://as02.epimg.net/videos/imagenes/2014/05/01/portada/1398978858_871458_1398978915_doscolumnas_normal.Xxx דני פארחו האריך את חוזהו בולנסיה עד 2020. הפערים בין הקפטן הקבוצה לבין ההנהלה הוגדרו כ'קלים' ולכן המהלך התבצע במהירות. לפארחו יהיה סעיף שחרור חדש: 50 מליון יורו. הקשר בן ה-26 רשם את העונה הטובה בקריירה שלו כשכבש 12 שערים בכל המסגרות! המאמן נונו דרש לסגור עם הקפטן עוד לפני שהקבוצה מתאספת למחנה האימונים. כרגע חסר רק האישור הרשמי לידיעה שפורסמה ב-AS בשעות הבוקר. המטרות הבאות של ולנסיה: החוזים של פיאטי ופגולי. - בינתיים בגזרת ניקולאס אוטמאנדי לא שקט. למרות שהבלם משחק בקופה אמריקה עם ארגנטינה - רצות לא מעט שמועות על עתידו. מנצ'סטר סיטי מגששת חזק בעניינו ומוכנה לשלם לולנסיה, והרבה. לא מזמן פורסם שהבלם עצמו מאוד לחוץ והמטרה הגדולה שלו היא 'לברוח' מולנסיה עד ה-8 ביולי אז תצא למחנה האימונים שלה לקראת העונה שבפתח. הבלם לא אמר זאת רשמית אבל פשוט שלח רמזים עבים שהוא רוצה לעזוב מה שגורם לקבוצות רבות באירופה לרדוף אחריו. כמוכן נאמר שולנסיה חייבת מבחינה חוזית לשלם לסיטי את ה-31 מליון יורו על נגרדו. בעוד סיטי מציעה 35 מליון יורו, ולנסיה שמבינה שהיא חייבת למכור את השחקן - צפויה לדרוש 50 מליון יורו. המאמן נונו די מאוכזב מהמצב כאשר לאורך רוב העונה הגדיר את אוטמאנדי כבלם הטוב ביותר באירופה. - ולנסיה תפגוש את באיירן מינכן בביג'ין ב-18 ביולי במסגרת מסע המשחקים של ולנסיה בקיץ. מטרת המשחק הוא חיזוק המיתוג של ולנסיה ביבשת ובקבוצה מאוד מרוצים. באתר הרישמי של ולנסיה ציינו חלק ממפגשי העבר נגד באיירן כמו גמר ליגת האלופות ב-2001 ושהם ישמחו לפגוש את האקסית חואן ברנארט שמשחק בבאיירן. - פרסום די מצחיק: באתר הרישמי של המועדון פירסמו על 4 שחקני ולנסיה שנכללו ב'נבחרת העונה' של משחק הכדורגל פיפה 2015 - דייגו אלבס, אוטמאנדי, דני פארחו וחוסה גאיה. שלושת הראשונים קיבלו ציון 88 והמגן הצעיר קיבל 74.
אם אוטמנדי הולך אחת המטרות המסומנות היא חברו לנבחרת גאראיי. אוטאמנדי הרבה יותר טוב, אבל גם גאראיי סבבה.
האגרסיביות של אוטמנדי מדליקה את האחרים ומשפרת את כולם. גראיי לא מנהיג הגנה כמוהו ומוסטאפי גם שקט. ולנסיה תיפגע פה. חרונימו רולי בתכניות של ולנסיה כמחליף לאלבס
אני מקווה מאוד שזה לא נכון. לא שווה אפילו חצי מיזה. בלי קשר לזה שזה טירוף לשלם סכום כזה על שחקן בן 30. נגרדו כבש ב-30 משחקים 5 שערים עלובים ושיחק לא מעט, מה גם שאם אני לא טועה כמה מהם אפילו בפנדל.
אני לא יודע את הסכום המדויק, מדובר בהערכות, אבל הם אכן מחויבים לקנות אותו בסכום משמעותי מאוד שהוא לא הצליח להצדיק העונה. הם כנראה מנסים להשתחרר מזה כרגע, אבל למיטב הבנתי גם אם הוא בסוף מגיע אליהם הרעיון הוא למכור אותו מיד (בהפסד, מה לעשות).