ורדר ברמן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. 'Kaka Member

חלוץ מושלם חלוץ מושלם ויש לי שאלה: הוא פעם לקח תואר ??? כמו חלוץ השנה או משו כזה ??? לאאאאאא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא כבר עבר תגיל הזה הוא בן 28 נראה לי ועוד כמה שנים הוא יגמור תקריירה הוא חלוץ טוב מאוד אבל ההגנה של ברצלונה וצ'לסי כבר ידעו איך לעצור אותו אבל אטו זה חלוץ שיכול לשים גול מכלום הוא יכול לקבל כדור מחוץ לרחבה ולעשות גול עם הסיבוב החד שלו לקלוזה יש מיקום אם לא היה לו מיקום הוא לא היה שווה אבל אם לאטו או לשבצ'נקו לא היה מיקום אז הם עדיין היו טובים מאוד... קלוזה=מיקום וזה כמעט כל מה שחלוץ צריך... וקיזר קלוזה לא עשה הרבה נגד ארגנטינה הוא רק הוכיח שיש לו מיקום וזהו כל המשחק לא עשה כלום קיבל הרמה ונגח וזהו הוא לא יכול ליצור לעצמו הזדמנויות כמו שחלוצים ארגנטינאים עושים... וגול שאז'אלה הכניס הרבה יותר יפה וקשה ממה שקלוזה הכניס

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/06
  2. קלוזה המלך Member

כן דניאל אתה לא צודק וכולם מסכימים איתי כאן שקלוזה אחד החלוצים הטובים ואיפה אטו היה אתמול במשחק מה הוא עשה הביא ביד זה מה שהוא עשה אפס וקיזר סלח לי על המילים הטיפה גסות הללו

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

חלוץ לא צריך לדעת לכבוש מחוץ לרחבה (סוד, גם הנרי לא כזה טוב בזה), חלוץ צריך לדעת להכניס את הכדור לרשת מכל מצב (נגיחה, מיקום, זריזות, חוש). קלוזה סיים את העונה שעברה בגרמניה עם 25 שערים ו 16 בישולים, שזה שווה 41 שערי זכות לקבוצה שלו.

קלוזה מבוקש בכל אירופה, אבל ברמן לא מוכנה לשחרר אותו (רק בתנאי שיציעו סכום של מעל ל 30 מיליון יורו).

4. נעם Member

בורות בורות קאקא...
    קלוזה זכה בשחקן השנה בבונדסליגה בעונה האחרונה בתואר מלך השערים והשחקן המצטיין ובנעל הזהב במונדיאל האחרון....
    וחוץ מזה הכדורים שלו אוליי לא חזקים כמו של אטו ושבא אבל מספיק מדוייקים וחזקים, ובשביל זה שווה לראות את הגול האחרון שלו מול האנובר... במחזור הראשון
    הוא יודע לבשל פי 1000 יותר טוב מאטו או שבצנקו והוא פשוט יותר טוב!
    אתה עוד תראה חביבי.. זו השנה של מירוסלב קלוזה!
    ובשביל קלוזה המלך הקליפ הוא בעקרון מאתר הקליפים
    www.soccerclips.net
    חפש בcompilation את klose vs. Van nilsteroy עם רוב הביצועים מהמונדיאל...

5. 'Kaka Member

לעעעע אם קלוזה היה כזה מבוקש אז צ'לסי הייתה כבר קונה אותו במקום שבצ'נקו אתה לא חושב ??? מה הוא יותר טוב אתם אומרים אז למה שהיא לא תקנה אותו לצ'לסי יש הרבה כסף... והנרי יודע מאוד לשים גולים מחוץ לרחבה הוא מומחה בזה הוא מלהיב תקהל עם הגולים שלו מחוץ לרחבה !!! ונועם רק שתידע לידע הרחב שלך שהליגה האיטלקית והספרדית הרבה יותרררר טובה מהגרמנית וזה מוכח כל שנה שבאיירן לא עושה כלום שם וקבוצות איטלקיות או ספרדיות או אנגליות מגיעות רחוק !

6. קלוזה המלך Member

זה נכון דניאל שהליגות האחרות יותר טובות אני חושב שאנגלית הטובה ביותר אבל בליגות הללו אני לא חושב שיש כל כך הרבה שחקנים ברמתו של קלוזה החלוץ המלהיבוכמו שנעם אמר השנה זאתי השנה שלו!!!!!

7. נעם Member

חביבי לא כל אחד צלסי קונה ...
    למה רונלדיניו בבארסה (אז מה אם הוא שונא את צלסי)?
    למה הנרי בארסנל?
    למה קאקא ופירלו במילאן?
    שחקנים מעולים והם עדיין לא בצלסי (ומזל שכך)
    ומה זה משנה אם הליגה יותר טובה?!?!
    קלוזה הוכיח שהוא יודע להבקיע גם במונדיאלים האחרונים וגם בליגת אלופות אז מה הוכוח בכלל?

ואני כן מסכים איתך שהנרי מומחה בלהבקיע מחוץ לרחבה כאן אתה צודק

8. קלוזה המלך Member

היי נועם אפשר בבקשה לבקש ממך בקשה תוכל להביא לי קישור לקליפ היפה הזה עם הביצועים של קלוזה כי אני פשוט לא מוצא בבקשה?

9. 'Kaka Member

ברור שזה משנה תן לו להיות בליגה האיטלקית ונראה אם הוא מסיים עם כמות כזאת של שערים בליגה האיטלקית אין בלמים קונוסים כמו בליגה הגרמנית

10. נעם Member

11. 'Kaka Member

לא דיברתי על ואן ניסטלרוייייי !!!!! זה ברור שקלוזה יותר טוב ממנו אבל תחפש סרטון של קלוזה נגד אטו או שבא ותנסה לרשום שהוא יצא עליון בסרטון

12. קלוזה המלך Member

נועם הסרטון לא עובד לי אבל תודה בכל מקרה אחי

13. נעם Member

למי אכפת נRVN זה גם סרטון דיי מגמתי לדעתי אבל עדיין זה רק מראה לך כמה קלוזה שווה עם הביצועים האלה... והוא כן שחקן עם קבלות

14. קלוזה המלך Member

אתה צודק נועם אין ספק שהוא תותח גם בלי לראות את זה ראיתי אותו 500 פעם משחק נועם אולי תרצה שאני ישלח לך סרטון של קלוזה שהוא שולח את ארגנטינה לדרום אמריקה בחזרה חה חה חה ושם גול דקה 80 ומציל את המולדת??? רוצה?

15. נעם Member