ורדר ברמן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

שוב,אטו לא מבקיע לבד !
    קלוזה משחק עם קשרים הרבה פחות טובים משאר אטו עימם משחק.
    ואטו בלי רונאלדיניו כלום לדעתי,הוא לא יוצר לעצמו את כל המצבים רוב המצבים מגיעים מרונאלדיניו מסיי ג'ולי ועוד .

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/06
  2. יקיר מימון Member

נו אז מזה בעצם אומר לך ואני מנסה להגיע לזה? שאטו יתקדם בחיים כבר בגיל צעיר יותר מאשר קלוזה שנשאר בברמן במקום לנסות לקבל תואר כמו גביע אירופה... וזאת הבעיה בדיוק שאם קלוזה היה חלוץ יותר טוב מדרוגבה שבצ'נקו ואטו אז הוא לא היה נשאר בברמן.. מצטער לאוהדי ברמן והליגה הגרמנית

3. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

א)קלוזה יותר טוב מדרוגבה.
    ב)הפריצה של קלוזה הייתה מאוחרת אבל קטלנית,מקום 2 ומקום 3 בעולם בשני מונדיאלים זה הישג עצום מבחינתי ואטו לא יגיע לזה.
    ג)לקלוזה היו הצעות לעבור לשחק באנגליה ובאיטליה אבל הוא רצה להישאר !

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/06
  4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תפסיקו עם הציטוטים. אפשר לעשות ציטוט חלקי.

5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשנוח לך יקיר. אז את הגולים עושים לבד (דרוגבה שבצ'נקו ואטו בקבוצות שלהם - זה בכלל לא מעניין אותך שכל אחד מהם משחק בקבוצה יותר גדולה מברמן) וכשנוח לך את הגולים לא עושים החלוצים, אלא הקבוצה עושה לחלוצים (קלוזה - שהנבחרת שלו (שאני בטוח שבמקומות אחרים כתבת שהיא אפורה ובינונית) עושה בשבילו).
    לא יכול להיות ששבדיה פורטוגל פולין הן נבחרות חלשות (כי שיחקו נגד גרמניה) וספרד, שוויץ טוניסיה וערב הסעודית הן נבחרות חזקות (כי שיחקו נגד אוקראינה) שלא לדבר על לעשות את הנבחרות שהנבחרת של אטו לא הצליחה אפילו להתגבר עליהן ולעלות למונדיאל נבחרות גדולות (להזכיר לך רק לפני כמה שנים הנבחרת של אטו הייתה אלופת אפריקה משתתפת קבועה במונדיאל והגיע עד לחצי גמר.
    זה לא הולך ככה.

מעבר לזה אני מציע לך לקרוא מה רייקארד אומר על ברמן ועל קלוזה.

לצערי, שוב, ברמן לא באה במצב טוב לפגוש את ברצלונה. ברמן סובלת משחקנים מרכזיים חצי פצועים (פרינגס, בורובסקי וקלוזה)

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יקיר, מהניתוחים שלך אפשר להסיק אחד מהשתיים:
    1. אתה פשוט שונא כל דבר שקשור לכדורגל הגרמני בכלל ולברמן בפרט, אם זה המצב אז אנא תרשום בדיונים של הקבוצות שלגביהן אתה יותר אובייקטיבי.
    2. אתה פשוט אוהב להיתלות למשחקים שנוח לך ליתלות בהם, וגם זה חוסר אובייקטיביות, כל השטויות שרשמת על קלוסה מוכיח את זה שוב ושוב..

ולא שאני לא טוען שברמן לא תפסיד היום, כי לצערי זה מה שעשוי לקרות, אבל ישנה דרך לנתח זאת, ואפשר לעשות זאת בדרך אובייקטיבית ולא כפי שאתה עושה.

7. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

טוב אז נשאר עוד זמן קצר למשחק המותח בין ברמן לברסה ואני מאחל לברמן את כל ההצלחה שבעולם והגיע הזמן שהחברה יקחו את הנקודות בבית.

Auf geht's werder scheisst ein tor,scheisst ein tor,schiesst ein tor

8. יקיר מימון Member

אני חייב להגיד שהיום ברמן השתיקו אותי לגמרי! שיחקו משחק מצויין ברצלונה השיגו בקושי שער למרות שהשער היה באוויר ואתם חייבים להגיד שמסי עשה פריצה יפה (חולה על השחקן הזה-עוד שנה הוא הכי טוב בעולם!)
    יש להם גם סיכוי לעלות מהבית.. את קלוזה לא ממש ראיתי מה הוא עושה כי אני ראיתי תמשחק בלחץ כל הזמן העברתי לאינטר..

9. bayer04 Member

קלוזה שחקן נהדר, יש לו 3 תכונות שעושות אותו פשוט חלוץ קטלני בכל קנה מידה:

1. שליטה בכדור: איני יודע אם הרבה מכם שמתם לב, אבל למירו יש פריצה נהדרת מהמקום ויכולת לשמור על הכדור גם נגד הגנה שלמה.

2. מיקום מצוין: קלוסה מוכיח פעם אחר פעם עד כמה הוא רעב לשערים ומחכה בדיוק בפינה או באמצע כדי לקבל את הכדור ולקרוע את הרשת.

3. ניתור ומשחק ראש אדירים: אני חושב שלא צריך לפרט כאן יותר מדיי, קלוסה פשוט מתרומם כאילו יש מתחתיו מקפצה, ונוגח בדיוק רב.

כל התכונות הללו עושות אותו לחלוץ נהדר, ואני בטוח שכולכם תסכימו איתי לגבי זה.

10. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מה שאתה אומר זה נכון. אבל את זה יכול להגיד רק מי שראה משחקים מלאים של קלוזה ולא הסתפק בתקצירים הקצרים (מי שרוצה לראות תקציר אמיתי שבכל זאת אפשר ללמוד ממנו משהו שיראה את אלה של ARD ויקשיב לשדרים ולסטטיסטיקה שבאים ביחד עם זה).

11. נעם Member

יקיר אני שמח שסוף סוף תפסת שכל... כי הייתי על סף הודעה מעליבה וקטלנית ביותר.

בקשר למשחק אתמול - אכזבה ענקית!

תומס שאף עשה עבודה מצויינת ולמד את בארסה מצויין בטח על סמך משחקיה החלשים מול ולנסיה וסביליה וב20 דקות הראשונות הייתה אך ורק ורדר ברמן כאשר המצבים היחידים של ברצלונה באו ממתפרצות שהסתמכו בעיקר על יכולת אישית ומהירות (ואין מה לעשות את זה יש להם) אבל פריץ ומרטאזקר ידעו להתמודד עם זה.
    ורדר נראו שולטים ומכתיבים את הקצב כאשר מטר של יריות נורו לעבר שערו של ויקטור "אני לא יודע לבעוט בעיטה חמש" ואלדז אך יכולת נהדרת שלו וחוסר מזל השאירו את התוצאה מאופסת.
    ברצלונה התחילה קצת להכנס לעיניים ולהניע כדור אבל לא הגיע לאיום ממשי (חוץ מהמתפרצות כמובן).
    רונלדיניו נעצר בקביעות ולא הצליח לעשות כלום והמושכות הועברו לאטו שתרם הרבה יותר בתפקידו החדש באגף עם המהירות הסילונית שלו.
    ברמן המשיכה עם הנעת כדור יוצאת מהכלל בנגיעה ומשחק אגפים נכון שעד אז לא הניב שערים.
    ירדה עלינו המחצית ונחרדתי לראות כמה מגמתי התקציר של ספורט 5 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    התעלמו לגמרי מה5 בעיטות של ברמן בפתיחה והכניסה רק את המצבים של ברסה כאילו ברסה שלטה במחצית.
    מחצית שניה נפתחה צולעת מאוד מבחינת שתי הקבוצות. איבודי כדור במרכז הנעה לא נכונה ואז הגעיה הגול.
    במהלך מבריק, שחוץ מדייגו, נעשה כמעט כולו בנגיעה ארון האנט הרים ופויול ניסה להרחיק והכניס גול עצמי (אם הוא לא היה נוגע היו 2 שחקני ברמן שהיו דוחפים את זה פנימה).
    המשחק המשיך עם לחץ מסויים של בארסה כשאר ברמן ניזונה בעיקר ממתפרצות של דייגו האנט קלוזה ופרינגס.
    לקראת הדקה ה75 ברמן התחילה להתכנס ואיפשרה לברסה שליטה כמעט מוחלטת במגרש וזו הייתה הטעות.
    היה חייב לבוא חילוף של שחקן טכני כמו מוחומד זידאן שיודע להחזיק בכדור ולרוץ איתו ובמקום זה ברמן ניסתה לשחק בונקר ולקלקל לברצלונה תמשחק (דבר שהיא לא יודעת לעשות!).
    שוב פגע בנו אפקט יובה ומסי המחליף הביא שער מצויין לאורחים מקטלוניה. בסה"כ משחק שקול שברח לברמן מהידיים.

לגבי שחקנים -

wiese - שיחק מצויין עשה כמה הדיפות יפות אבל לבסוף ספג שער - 6

fritz - נטרל לגמרי את רונלדיניו עשה תיקולים מצויינים וגרם לו לעבור לאגף שני. תרם המון להתקפה - 7

naldo - משחק רגוע ושקט. עצר הרבה פריצות ולא שגה כמעט בכלל ושיחק בסדר - 6

mertezacker - בכורה טובה עם טעם מר לבינלאומי. שלח את רגליו הארוכות כמעט לכל כדור ברחבה וחוץ מהגול האחרון צדק בכולם (גם בוא הוא לא טעה.. דקו גאון) - 6

schulz - לא הצליח לשמור על ג'ולי וגם לא על מסי היה זקוק להרבה עזרה ולא תרם מספיק להתקפה - 5

baumman - משחק יציב נכון סולידי וטוב של הקשר האחורי מנע כל ניסיון לבוא מהאמצע - 6

borowski - עשה עבודת הגנה טובה נכנס גם להתקפות ואיים על השער מרחוק אבל לא עשה זאת מספיק - .5.5

frings - הנהיג תיקל הצטרפת להתקפה הניע כדור ולא עצר לרגע. המנוע של ורדר תיקל מצויין את אטו ופשוט קשר מושלם -7

diego - נלחם והביא מס' לא קטן של ברקות אבל לדעתי שגע המון פעמים בניטוב המשחק ובראיית המשחק (הצד החזק שלו) - 5.5

hunt - רץ בלי סוף השקיע כאילו מדובר בגמר גביע, פרץ מצויין משמאל ובהביא לשער הניצחון. כשרון גדול -7

klose - איים על השער עשה תנועה נכונה ירד להגנה לעזור והשתתף גם שמשחק הקישור אבל לא בלט מספיק -5.5

דרך אגב כולנו שמנו לב ליכולות הטכניות המעולות של קלוזה (הקפיץ אתמול מעל שחקן פרץ בין שניים ויודע לעבור שחקנים) אז אתה לא לבד בעיניין.

תחושת פיספוס אדירה מבחית ברמן המשחק היה לה בידיים והיא הפילה אותו (יותר נכון מסי הפיל) בשער אני מאשים אך ורק את שולץ שהתרשל בשמירה על מסי ונתן לו לפרוץ פעמיים לרחבה.
    הלוואי שהחלום האירופי לא נגוז ויש עוד תקווה (צריך לנצח את ברצלונה בחוץ או את צלסי בבית ותיקו עם ברצלונה בחוץ אחרת זה נגמר).

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/06
  12. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכוי אומנם יש, אבל בכדי לממש אותו הם יצטרכו לנצח את בארסה בקאמפ נואו, שלא לדבר על איסור מוחלט לאבד נקודות מול לבסקי.

13. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

פריץ איש המשחק מבחינתי שיתק את ברסה בצורה מדהימה.
    רונאלדיניו הראה שוב שגרמניה היא האנטי שלו !

14. Rudess Member

דווקא בורובסקי היה אחד הבולטים בברמן אתמול והגיע לפחות ל-2 הזדמנויות מצוינות וגם דייגו היה מבין הבולטים, כמעט כל כדור עבר דרכו. אני אגב לא מסוגל לראות את רונלדיניו, לא מעניינת הטכניקה והפוזה שלו כאשר על זה מעיבים בכיינות כל שתי שניות לשופט כל אימת שהוא רואה צל של שחקן יריב במרחק 10 מטר. השופטים בספרד קונים את זה ומתרפסים בפניו, בצ'מפיונס ליג לא כל כך. מספיק כבר לחפש עבירות שלא בוצעו, ובעיטות חופשיות שלא מגיעות לו.

15. נעם Member

לרונלדיניו עלה השתן לראש
    הוא נהיה שחצן מפונק ומצלן (12 מיליון דולר לעונה???? מה קרה? אתה כולה שחקן כדורגל!!!!)
    בנוסף לכך הוא קצתירד ביכולת מאז העונה שעברה ומגנים מתחילים לקלוט אותו ולנטרל אותו - פאולסן בסביליה ופריץ בברמן.
    בנוסף לכך הוא אמר בסוף המשחק ששמול ברמן היה להם משחק קל והם יצאו עם הנק'?!?!?!
    בתור אחד שדיי העריץ אותו בשיאו ממש ירד לי ממנו.
    הוא שחקן גדול אין ספק אבל עכשיו נהיה לו גם פה גדול