ורדר ברמן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני לא אוהב ת'שחקנים שמתחילים לדבר על סוף הקריירה לפני שהם מגיעים קרוב לסוף שלה. בגיל 30 פרינגס מראה סימני תאבון לוקה בסחר, ושלא תחשבו אחרת. אם אני אוהד ברמן אז סיבה טובה להיות מודאג מהיכולת של השחקן בתקופה הקרובה. אולי איבוד חשק זמני בלבד?

2. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

אני מאמין שכמו לכל בן אדם נורמלי גם לטורסטן יש מצבי רוח טובות ורעות,אולי לטורסטן ירד החשק מהמשחק אבל אני לא מאמין שהוא יפרוש בשנים הקרובות.
    בכל זאת אין ממה לדאוג אני בטוח שטורסטן יתן מעצמו הכל גם בלי חשק ! !
    אולי הוא רומז לאאכן גם משהו !

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כל סיפורי האגדות האלו על פרישה של פרינס דה דברי הבל.
    כל מה שהוא אמר שהוא חשב אחרי המונדיאל לפרוש מהנבחרת. לא מכדורגל מקצועי.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לא בדיוק. הוא אמר שאחרי הכרטיס הצהוב ברבע הגמר וההרחקה מהחצי גמר הוא חשב לפרוש מהנבחרת.

5. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האנט שקנה לעצמו מקום בהרכב מתחילת העונה, וגם שיחק בשני המפגשים מול אנגליה בנבחרת הU 21 של גרמניה קרוב להאריך חוזהו בברמן עד 2009.
    http://www.bild.t-online.de/BTO/sport/bund...ext=927508.html

אם אכן זה יתבצע אני חושב שזה ישתלם לשני הצדדים, האנט הולך להיות אחד החלוצים הטובים הגרמיה בעשור הקרוב ואם כמות הדקות שהוא מקבל בברמן, הוא יכול להפוך לחלוץ בעל ניסיון ורקוד גם בליגה וגם באירופה.

6. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

כל הכבוד לברמן על ההצעה שלה להאנט להאריך את החוזה , תהליך מצוין.

7. 1000 Member

אני לעומת זאת לא אהבתי תמשחק של האנט אתמול נגד באיירן..
    אבל כל הכבוד לברמן שיחקו מעולה...
    משחק כדורגל ברמה שבאמת נהנתי ממנו, כמובן כמו תמיד....

8. אפנברג Member

למרות שהכאבתם לקבוצתי אתמול אני רוצה לפרגן לקבוצה ואני מאוד מקווה שתצליחו גם בליגת האלופות. מאוד התבאסתי כשקבלתם את הגול מול בארסה בדקה ה-89 ב"ווסרשטדיון" אך כרגע, כשלשתי הקבוצות 4 נק', יש מצב שתחוללו הפתעה ותגרמו לאופת אירופה, עם כל הכוכבים שלה, לא לעלות שלב! אמנם לקבוצה 2 משחקי חוץ מתוך השלושה שנותרו בשלב הבתים (מול לבסקי ובארסה) אך אינשאללה תעשו את זה.

9. נעם Member

יפה!!
    עוד אוהד ברמן נכנס.
    מזל טוב וברוך הבא
    סתם מתוך סקרנות... איך הגעת לאהוד את הקבוצה המצויינת הזאת?

10. 1000 Member

אני אוהדת ברמן אם כבר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
    חח אני בת.
    אמממ תאמת רק אחרי המונדיאל התחלתי לאהוד אותם, ראיתי תמשחק הראשון שלי כשהם היו נגד באיירן אהבתי איך שהם שיחקו המשכתי לצפות בעוד משחקים ואני חושבת שזו קבוצה מעולה...
    :aaa21:

11. נעם Member

סליחה על הזיהוי המוטעה!
    יפההה אהבתי לגמרי, בת שבחרה לאהוד את ברמן כתוצאה של יכולת נטו (ובטח קצת דייגו, טים "אני ניק קרטר" בורובסקי ופריץ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx )
    מה יכול ליהיות יותר מושלם - בנות , וורדר ברמן בשילוב ... למזלי הצלחתי לחברה לשי לחחב את הקבוצהץ

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/06
  12. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

דרך אגב,את חדשה אז אני מאחל לך שימוש מהנה בפורום !
    כן כן זה ממכר !
    תהני !

את מהצד הטוב של הבונדסליגה !! לא באיירן !! כמו שצריך !!

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

הכל טוב ויפה שברמן התחילו לעלות על הסוס, אך אני מצפה מהם להמשיך להכות על הברזל שהוא חם, וכשאני אומר את זה אני לא רק מתכוון שימשיכו ביכולת הזו באירופה אלא גם שידאגו לנצל את היכולת העגומה של ברצלונה בעליה לשלב הבא בליגת האלופות. התירוץ שברצלונה אלופת אירופה לא תופס בשיט, כי בלי אטו הם נראים כמו כלום. צריך לקוות שצ'לסי יעשו את העבודה בקאמפ נו, ואז הכל ברגליים של ברמן במפגש בניהם על העליה (כמובן שחייבים לקחת את הנקודות מול סופיה במשחק הבא). טעיתי כשאמרתי שההגנה לא תתשתפר משמעותית גם אחרי שמטאסקר יחזור, כי האמנתי שפילוסופית המשחק של שאף תמשיך להיות התקפית מידי, וברמן תמשיך לספוג כל משחק, אך זה לא היה מדוייק עד כה, לכן באמת יש סיבה לאופטימיות. כך או כך, ברמן יכולה לכבוש יותר מכל קבוצה אחרת שהיא תשחק מולה כשהבגרים בהתקפה כבר מצאו את מקומם, ואני מאמין שנראה את זה על בטוח לפחות פעם אחת מול צ'לסי בבית או מול ברצלונה בחוץ.

14. נעם Member

אמרתי לך - פאסאנן אשם בכל!
    מאז המבורג ועד הקלאסיקו לא ספגנו בבונדסליגה שער אחד והכל כי פאסנן לא שיחק.
    ברמן יכולה ביכולת הנוכחים ובהתחשבות ביכולת של בארסה לגנוב לה את המקום. סנסציוני, מדהים, ספקטקולרי זה רק חלק מהמילים שהולכים להאמר ונאמרים על דייגו השנה אם ימשיך אפילו ברבע מהיכולת שלו. שאף עשה שיעורי בית, חבל שכנראה הכסף יקח אותו מאיתנו בעונה הבאה...

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולזה שהיריבות שלכם היו בסה"כ בוכום גלדבך וסופיה אין קשר לזה? קצת הגזמת (למרות שפסנן הוא הבלם השני הכי חלש בליגה).