ורדר ברמן 2006/7 - הדיון הרשמי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏5/7/06.

1. ג'ובאני אלבר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואולי הדבר הכי חשוב: המגרשים בספרד הם המגרשים בהם השיגו הגרמינם את התוצאות הרעות ביותר, מהשער של היטלרי מ82' ועד השערים של שרינגאהם וסלשאר ב99'.

ומה זה הזלזול הזה בבארסה? קלטו דבר אחד,בארסה תבוא במטרה לדרוס את החניכים של שאף, היא בטח לא תבוא לשחק משחק יפה וסובלני, האופטימיות שלכם בסוף תעשה עין הרע.

2. Pipe Member

תגובה שלי מדיון השידורים.

3. נעם Member

סלע, אני כולה מאמין שברמן יכולים לעשות את זה. היא קבוצה חזקה ולא צריכה לפחד מכלום.
    אל תסתכל על סטטיסטיקות של ברצלונה בליגה כי למרות שלא ראיתי את המשחק ברמן לא תבוא ותיתן לה כבוד. הקבוצות שהובסו ע"י ברצלונה השנה חוץ מסביליה וסרגוסה הן באמת דרג ב ולא צריך לפחד מהאופי "הדורסני" שהיא גיבשה.
    נכון יהיה משחק קשה רצח אבל ברמן יכולה לעשות את זה...

4. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני מקווה שאתה צודק נעם, וכולנו כאן מאחורי ברמן. מקווה ששאף לא עשה טעות שהוא לא נתן לשחקנים לנוח מול הרטה כמו שעשה רייקארד עם רונלדיניו במחזור האחרון.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

להאמין להאמין ושוב להאמין. נכון, בארסה יותר טובה יותר כישרונית ומשחקת בבית. אבל זאת הזדמנות חייה של ברמן להשאיר חותם על הכדורגל. זה רק מחשק אחד, 90 דקות, אף אחד לא מבקש שבעשרה משחקים תנצחו במאזן הכללי את בארסה. הלחץ כולו על בארסה, לבארסה יש הרבה יותר מה להפסיד מאשר לורדר עם כל הכבוד. ורדר ינצחו? ענק הישג אדיר היסטוריה, יפסידו? לא נורא, בכל זאת הם היו בבית של שתי הקבוצות החזקות באירופה כנראה היום. אז להפסיד הרבה אין פה.
    ועדיין זה לא דוד וגוליית או טייבה ומילאן, לורדר יש את הכלים להפתיע ולעשות תוצאה טובה בטח שהסקורר הגדול ועוד כוכב ענק בצד השני לא משחקים. אפשר לעשות את זה אם רק יאמינו, ישחקו את המשחק שלהם ואין מה לעשות, פה נפרדים ילדים וגברים- אני מאמין שורדר פה הם הגברים, ויעשו את זה.

(דמיינו שזה רשום בגרמנית: קדימה ורדר! )

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/06
  6. אפנברג Member

ב"בילד" שואלים האם ברמן תשבור העונה את שיא הכיבושים לעונה של קבוצה בבונדסליגה, שיא השמור לבאיירן של 1971/2 (101 שערים)? כרגע הקבוצה עם ממוצע של 2.81 שערים למשחק ובקצב הזה תגיע ל-96 שערים העונה. בסקר ב"בילד" למעלה מ-61% לא מאמינים שקלוזה ושות' יוכלו לעשות זאת.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

באיירן של העונה יעשו זאת

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ברמן לא אומרת נואש בקרב על קלוסה, הקבוצה מתכננת להציע לקלוסה עיסקה שתכריח את המועדון לפתוח בנדיבות רבה את הארנק, עיסקה שתהפוך את קלוסה לשחקן היקר ביותר בתולדות ברמן.
    כל זה שברקע יובה, מילאן, מנצ'סטר וברצלונה מגששות כבר עם הסוכן שלו...

למען האמת, קלוסה כבר אמר שהוא חולם לשחק בחו"ל, ההרגשה שלי אומרת מנצ'סטר או יובה...

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עכשיו זה רשמי!
    יובנטוס רוצה את קלוסה. מה שלא צפוי שיובה רוצה גם את טורסטן פרינגס ומציעה לברמן המון כסף + פברציו מיקולי ( העונה בבנפיקה ) ואקס באיירן רוברט קובאץ (שמעוניין מאד לחזור לגרמניה).

בשביל הכדורגל הגרמני אני מקווה שהעיסקה הזאת לא תצא לפועל.

10. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

בואו נתחיל בכך שיובנטוס תהיה חייבת לעלות ליגה ! כי אם זה לא קורה אין טעם לדבר על ספקולציה כלשהי !
    פרינגס הצהיר שהוא לא עוזב לשום מקום הוא מתכנן לגמור את הקריירה או בברמן או באאכן(אין לי מושג
    למה).קלוסה לדעתי ישאר בברמן אם יקרה מצב של זכיה באליפות,גביע או בתואר אירופי.לגבי הטרייד הוא
    מאוד מאוד לא אטרקטיבי ולא מושך,מיקולי משחק לא רע אבל הוא לא מתאים לברמן אין טעם.קובאץ בן 80 !

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יוני, שני דברים:
    1. פרינגס החל את הקריירה שלו באאכן ולכן יש לאלמניה ערך סנטימנטלי עבורו.
    2. פרינגס ישאר וכל השאר בהחלט נשמע בגדר ברווז עיתונאי, קלוסה לעומת זאת מסיים העונה את דרכו בורדר, הוא כבר הבהיר אין ספור פעמים שהוא רוצה לשחק בליגות האירופאיוות המקבילות.

12. נעם Member

האמת שדיי השלמתי עם זה שקלוזה יעזוב - ובצדק.
    אבל למה ליובה?!?!?! איכססס
    שילך למילאן אני בטוח שיציעו לו שם מספיק כסף בחלון הקרוב (היורש של בירהוף?)
    או שילך לקבוצה אנגלית סטייל ארסנל או מנצסטר.
    אני כמבון מעדיף את מירו אצלנו לתמיד תמיד אבל צריך ליהיות ראליים - הוא רוצה להתפתח מבחינה מקצועית.
    במקרה כזה מעניין מה שאף יעשה משלאודרף...

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אחרי שנודע שקלוסה לא ישאר בברמן החליטה ברמן ללכת בכל הכוח על הונטלאאר ההולנדי.
    לפי מידע לא רשמי כבר נערכו שיחות בין הצדדים, הונטלאאר קיבל המלצה חמה ממכיר וותיק רוי מקאיי להצטרף לבונדסליגה.
    הדבר הפיקנטי בעניין שבפברואר תפגוש ברמן את הונטלאאר ואייאקס במסגרת גביע אופ"א.

14. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

99% שהוא שחקן ברמן,שחקן מצוין עם פינישינג מדהים .
    סקורר כל הכבוד לברמן על הרכש במידה ואכן הוא יתבצע.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מאיפה הגעת לזה שהוא 99% שחקן ברמן? עד כמה שאני הבנתי הסיכויים שאייאקס ישחררו אותו בחורף קלושים.