זוהיר בהלול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י rainman, ‏1/5/03.

1. Thierry Henry Member

רגעעעעעעעעעעע
    HOLD IT!!
    אם AFC = VIDUKA לפי מה שהבנתי מהדיון הזה,
    ואני הייתי פה לפני מלא זמן בניק אחר [המסתורי], ואני ראיתי שהוא אוהד בית"ר,
    הרי זה ידוע שכל אוהדי בית"ר שונאים את שגיא כהן בדם.. בגלל שהוא שונא בית"ר :|
    הסבירו פרטו ונמקו :?:

2. Fernando Cavenaghi Member

יש הבדל בין לא לאהוב ללא להעריך.

גם אם הוא שונא את שגיא כהן הוא עדיין מעריך את הידע ועדיין יכול להקשיב לו אומר דברים חכמים בניגוד לאלי אוחנה למשל, יקירם של אוהדי בית"ר.

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל הצוות של 5 הוא כעקרון נהדר (חוץ מאוחנה - מדבר שניה אחת על דפו-מנצ'סטר ואז אומר:"בכל אופן, הקבוצה הספרדית, ששמה ברח לי כרגע, יכולה עדיין לסיים במקום גבוה או משהו כזה....... וכנ"ל הוא יכול לעשות גם לגבי שחקנים כנמו ואן-ניסטלרוי או קלייברט... אין פשוט יש לו אלצהיימר... סתם בית"ריסט מפגר.....).
    רק שגיא כהן לעתים מעצבן בניתוחים האובר-מדויקים שלו ובנטייה להתרגש מדברים קטנים. הוא תמיד מבלבל על כל מיני דברים שאף שחקן בכלל לא חושב עליהם כשהוא עושה אותם אלא עושה אותם אינסטינקטיבית, וגם יש לו נטייה להתלהב מהטכניקה האישית של שחקנים שדוחפים את היריבים אחורה עם התחת ומחזירים כדור לשוער אח"כ (אההמ אההמ אינטר), או להתלהב ממלכודות נבדל של איטלקים שמביאות לו אורגזמה.
    אבל הכי גרוע אצלו זה הסגידה לזידאן. הוא עושה ממנו אלוהים כל פעם שזידאן נתקע וצריך למסור אחורה שגיא מבלבל בשכל על ראיית המשחק האלוהית שלו ועל הטכניקה העילאית (הוא טוב אבל תירגע קצת שגיא כולה פס אחורה.....).

4. Fernando Cavenaghi Member

אני כל כך לא מבין אותך, לראות את ההגנה האיטלקית בקו מושלם של ארבעה שחקנים זזה שנייה לפני המסירה קדימה, או כל מסירה של זידאן שמשחק במימד אחר, מנותק לגמרי משאר המשחק, של דריבל מבריק בדיוק במקום ומסירה מדויקת גורמים גם לי להגיע לאורגזמה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx , טוב הגזמתי, אבל גם אני יכול לראות יום שלם מסירות של זידאן.

5. AFC Member

בית"ריסט מפגר??? :evil:

אמרתי כבר שאני לעולם לא אשכח לשגיא כהן את האהדה הבלתי נסלת לחיפה והפועל באירופה, אבל לא ממש אכפת לי שהוא יורד על בית"ר ללא הפסקה (ואתם צריכים לראות מה הוא כותב בטורים שלו בוואלה). שירד, מגיע להם.