אם יש מסעדה אחת שהייתי ממליץ לא לוותר עליה זו bottega del 30 זו אולי המסעדה הטובה ביותר שאכלתי בה. אם בא לך קצת נוף אחר וים אז forte dei marmi זה מקום ממש יפה. לצערי טיולים רצינים לא עשיתי באזור הזה, רק בצפון איטליה. גם לא יכול לחדש יותר ממה שרודמן וקוווווווווון הוסיפו בנוגע לסמים
אז אני מקווה מאוד שאתה לא אוכל חזיר... אני בן אדם שעומד במילה שלו, אז תודה לכולכם. במיוחד לך נרקיס. לאחר הווידיו שלך אקח את המלצותיך בהחלט. טיול סחי לחלוטין. Sent from my iPhone using Tapatalk
מלון נורמלי במילאנו הכי קרוב שאפשר לסן סירו מישהו? אין לי ממש דרישות גבוהות, רק מקום ראוי ללינה ואפשר עם אופציה לארוחת בוקר לא חייב את זה אפילו.
יש לך את מלון B&B שצמוד לסן-סירו. מלון טוב מאד עם ארוחת בוקר לא רעה בכלל בעלות מינימלית, אם כי, החדר די קטן.
מדובר על המלון הזה? B&B Hotel Milano Sesto : book now your hotel in Milan במפה הוא נראה די רחוק מהסן סירו.
לא. זה מלון אחר של הרשת. המלון שמצאת נמצא בכלל בססטו סן ג'ובאני, ולמעשה נמצא מחוץ לעיר מילאנו. המלון שצמוד לסן-סירו נקרא B&B Hotel Milano San Siro.
מצטער אם אני קצת הופך אותך לסוכן נסיעות אבל אני מתכוון לטוס עם עוד שני אנשים באותו חדר ולפי מה שבדקתי אין שם חדרים מספיק גדולים בשביל זה, יש לך אולי אפשרויות אחרות?
בכיף סקאוזר, תמיד אשמח לעזור לאנגלופיל לשאוף קצת קלאסה איטלקית. השאלה היא האם אתם מגיעים עם רכב (סביר להניח שלא), כי אם כן, אני יכול להמליץ לך על מלון שאני אישית לנתי בו ב-3 הביקורים האחרונים שלי במילאנו. יש לך עוד מלון טוב שנמצא במרחק הליכה מהמיאצה שנקרא Antares Hotel Rubens, ולידו תחנת מטרו של קו 1 (בדיוק 5 דק' הליכה מהמלון) שבעזרתו תוך 7 דק' אתה נמצא בדואומו ולוגם להנאתך אספרסו.
ישר לעזור לאויב אה? סאות' בוי, הייתי ממליץ לך לחכות ולראות אם יש דילים שיוצאים. מלונות במילאנו לא יהיה לך קשה למצוא באמצע ספטמבר, גם כרטיסים למשחק לא. במשחק שלנו נגד ניקוסיה היו כמה דילים משתלמים.
יצא לי להיות במילאנו לפני כמה חודשים וגם לבקר בסן סירו. לא ממליץ לך לחפש בתי מלון באזור שם כי לא מדובר במקום מי-יודע-מה מעניין, בלשון המעטה. אני מבין שאתם נוסעים בשביל המשחק ולא המסביב, אבל חבל לפספס את הוייב של העיר ולגור במקום נידח. לכבוד גמר ליגת האלופות האחרון שהיה שם, קו המטרו שמוביל לאצטדיון עבר שדרוג רציני, נראה מאוד מודרני ונע בתדירות די גבוהה. יש המון בתי מלון, ב&ב והוסטלים פחות או יותר ליד כל תחנה במרכז העיר. להגיע במטרו זה לא מסובך, ולטעמי זה גם מוסיף משהו לחוויה האירופאית שלכם. תהנו!
דילים מהמועדון תמיד יוצאים יותר יקר גם כשהיה מול אולימפיאקוס וסלטיק, שורה ראשונה וחברות מהסוג הזה תמיד יהיה יותר יקרות מעצם היותן גורם מתווך. בכל מקרה אני לא פוסל את האפשרות רק בודק כיוון כרגע. תודה רבה לכולכם על העזרה!
כשהייתי במילאנו, ישנתי בהוסטל בחדר לבד תמורת 30 יורו ללילה. ההוסטל היה במרחק הליכה מהפיאצה דואומו, באמצע הדרך בין ההוסטל לפיאצה דואומו יש תחנת רכבת תחתית, אתה עולה על הרכבת, 10-15 דק' אתה יורד בתחנה שרחוקה 10 דקות הליכה (ישירה) מהסן סירו.