ברסט חוזרת לליג1 בצרפת אחרי 6 שנים בליגה השניה. כריסטיאן באטוקיו שעזב את מכבי בינואר לברסט ממנה הגיע מלכתחילה לארץ היה שותף בעלייה עם 2 שערים ו-3 בישולים בחצי עונה. מי יודע אולי יעשו גם לבאר-שבע טובה ויחזירו בקיץ את עדן בן-בסט שזכור שם לטובה ובמידה רבה העזיבה שלו לטולוז בינואר 2013 הייתה אחת הסיבות העיקריות לירידה של ברסט בזמנו. קסאבייה תומא(אקס בני יהודה ומכבי פ"ת) וז'ורדן פושה ירדו עם רד סטאר לליגה השלישית.
אם אני זוכר נכון לא היה להם סיכוי להשאר בליגה באמת וזאת אחת הסיבות לעזיבה של בן בסט ? אני זוכר שהם היו רעים מאוד ובן בסט בקושי הגיע למצבים, עשה טעות עם המעבר הזה, חבל. לא שאני כזה מחזיק מבאטוקיו (אחלה שחקן אבל, טכניקה מעולה, דריבל) אבל נעשה לו עוול, קרויף שיחק בחלק מהזמן עם מיכה כמגן שמאלי ובאטוקיו כקשר אחורי.
לא זוכר מספר מדויק של נקודות אבל בודאות היו מעל הקו האדום, אאל"ט בפור של 5-6. בן-בסט עזב בימים האחרונים של חלון ההעברות, לא יודע אם אפילו הגיע שחקן במקומו ומאז ברסט התרסקה לגמרי, שווה לבדוק במספרים מה היה ההבדל כי אני זוכר שדיברו על כך שהעזיבה שלו תרמה משמעותית לירידה שלהם (מה שמצחיק זה שינואר קודם לכן ליל רכשו מהם את נולאן רו שהיה כוכב ענק שם והעזיבה שלו בעצם פינתה את הדרך לבן-בסט). החצי עונה שלו שם הייתה הטובה ביותר שלו בצרפת, ובראייה כוללת על הקריירה אפשר להבין למה. הוא חלוץ של קבוצות קטנות שיכול לתת קבלות רק בקבוצות שמשחקות על מתפרצות ומשחק מעבר. כן, שכחתי אותו. אבל בזייה עדיין לא ירדה, יכולה עדיין לסיים במקום שמוליך למבחנים.
טולוז גם לא קבוצה גדולה מדי. אבל הוא טעה שהגיע לשם. היה לו על הראש של בן ידר שמי יודע אולי גם יושיב על הספסל עוד ישראלי בקרוב.
הובאן הלא נגמר עם אליפות שנייה ברציפות ברומניה (ורביעית רצופה שלו אחרי שתי האליפויות איתנו) - https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/60339178_2927962673910814_3181467393532624896_n.Xxx?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.ftlv3-1.fna&oh=b88d60569102762252990c632a70f28c&oe=5D5FD84E
שלשושער ללארי קהינדה במדי דניזליספור, שמבטיחה עליה לליגה הבכירה. את השלושער הוא כבש מול נועלת הטבלה, לה 0 נצחונות, 3 תיקו ו-30 הפסדים ב-33 משחקים. סה"כ יש לו 9 שערי ליגה העונה.
תאמין לי שלא כל כך... איתן עזריה סופג חיצים יופי יופי ברשתות מאוהדים שלנו כאשר הוא מעלה פה ושם פוסטים וסרטונים שלו. לדעתי גם בכר אמר השנה משפט, כאשר הוא נשאל האם הוא האחראי הבלעדי לכישלון- "זה לא יהיה הוגן מצידי לומר שכן, כי אז זה אומר שאני הייתי אחראי בלעדי גם על ההצלחות, יש פה צוות והאחריות מתחלקת כמו בהצלחות", אהבתי לשמוע את זה, זה מרענן קצת אחרי המשפטים הקבועים של "אני המאמן אני אחראי האשמה היא רק עליי".
לירן, אני התכוונתי לשחקנים הזרים. לא זכור לי שבכר יצא בהצהרה שהוא אחראי לשחקנים הזרים, אולי אני טועה. כן ידעתי מי אחראי להגעה של ויטור, אוגו, וכל מי שהציג יכולת טובה. אפילו על וואקמה והובאן לקחו קרדיט שלא הגיע. על סטו,אנסטיס וקונאקה לא היו אחראיים (ואם לא הייתי מגלה בטעות גמורה שהבן של אלונה היה מעורב בהגעה של קונאקה, לא היה לי מושג עד היום). ועד היום כולנו בסימן שאלה איך הגיע לכאן סטו, איך שחקנים ציון 3 כמו סימאו והחלוץ הספרדי היו מועמדים רציניים לכאן, האם אנסטיס זה שחקן של אסי רחמים או מישהו אחר. הכל כלוט בערפל. כאמור, הכישלון יתום.