בזמנו ויתר על שכר של 2 מיליון דולר מסין בשביל הסיכוי לשחק בליגת האלופות (והיה רחוק נגיחה אחת שלו שהאח לבית משפחת הנדנוביץ׳ הוציא מהחיבור במשחק הגומלין במאריבור כדי להגשים זאת), לא יודע אם בגיל 31 (אולי בפועל 32, 33 או 34 אפילו), יוותר על זה שוב, בטח כשיש לו שם את ג׳ון שהוא כמו אח בשבילו (מניח שגם האח של טוני, דיקסון נואקמה, שכיכב במלזיה והגיע לשם בגלל הכסף, ימליץ לו ללכת על הכסף).
פרש מעשית עוד לפני שחתם במכבי חיפה מנואל איטורה, אקס מכבי חיפה, הודיע על פרישה מכדורגל - וואלה! ספורט תודה אברהם פאס Sent from my SM-G973F using Tapatalk
השאלה על בוני גינזבורג שהובילה לסיאד חלילוביץ' בדיון של מכבי חיפה הובילה אותי למצוא את הסרטון הבא שאפשר למצוא בו קצת מהגאונות של חלילוביץ' (האבא של אלן שכולם מכירים, וגם של דינו ודמיר חלילוביץ' שאם אני לא טועה משחקים היום בנוער של ברצלונה) - צחוק הגורל, שחלילוביץ' (שהגיע אלינו מריאל ואיאדוליד מהליגה הראשונה בספרד בזמנו) עזב אותנו בזמנו לליגה הטורקית, בדיוק כמו הזר הכי גדול ששיחק אצלנו מאז החליל טוני נואקמה.
משמעותית במה. הוא משחק בקבוצת אמצע טבלה בהולנד. עם אותו מספר נקודות של הקבוצה של הרוש ומתחת לקבוצה של אלי דסה. מושאל של מילאן אגב.
הבן כשרון גדול. זוכר את ההייפ סביבו כשהיה בברצלונה. אמנם אני לא עוקב אחרי ליגה הולנדית אבל אם הבן אדם הגיע לקבוצת אמצע טבלה שם ואם אפילו בסגל האפרורי של מילאן אין לו מקום אז זה נראה כמו עוד מקרה של כשרון מבוזבז. לך תדע אם בסוף הוא לא ינחת בליגה שלנו מתישהוא.
האמת שאלן חלילוביץ' הולך בינתיים בדרכו של בויאן קרקיץ' פחות או יותר, במקרה הטוב. קרקיץ' היה בולט יותר בשלב הזה של הקריירה.
מן הסתם זה היה בציניות, אבל הקריירה של הבן חסרת משמעות עד עכשיו. קרקיץ' עוד הראה משהו בבוגרים, חלילוביץ' בינתיים נראה יותר כמו גיא אסולין.
עדיין הוא על הרדאר יחסית. לא חושב שיש באירופה יותר מדי אנשים שמכירים את האבא. בעיקר אוהדים בוסנים וכמובן ישראלים.