אנחנו צריכים להגיד תודה לשחר כל בוקר? על מה? על זה שעכשיו יש ילד במצב של קומה בגללו? על זה שהוא הרס כל חלקה טובב בכדורגל הישראלי על מה? דיי להיות צבועים,אני כן קראתי את התגובה של ה"מלך בניון הראשון",ובהחלט הכותב לא ציין את "חוק יעקובו",את הארכת מועד ההעברות כדי שעידן טל יעבור,את מקרה אמיר רנד,את ביטול העונשים,אז בבקשה. שחר הורס את הכדורגל יותר מכל אחד אחר,ולא חסרים המקרים. אז דיי לזבזל לנו את השכל,הכסף הורס את הכדורגל,מאוד מסכנים,טוב תצטרכו להתנחם שהכוכבים של הקטנות יעברו עליכם בקיץ,טוב נו,זה לא בגלל הכסף,הם פשוט אוהבים את מאמן השוערים בחיפה? אהה לא,אהה זה בגלל הכסף,נו,ואני באמת חשבתי שזה בגלל מאמן השוערים.
תגיד תודה שיש שחר כי בלי שחר אין אף יו"ר שמכניס כסף רב לכדורגל. מה אתה רוצה שכולם יהיו כמו ז'ינו? אם זה היה ככה המצב היה מאוד קשה. חוץ מזה מה אתה בא בטענות לחיפה? מה בית"ר עושה? קונה כל שחקן מוכשר שיש, מה הפועל ת"א ומכבי ת"א לא קונים מקבוצות קטנות שחקנים? זה טבעו של הכדורגל, וכל עוד אין לכם משאבים להשאיר שחקנים צעירים טובים אז תמיד יבואו הקבוצות הגדולות ויקחו לכם אותם- מה לעשות החיים קשים.
אני לא מבינה מה המרמור ומי החליט לעזאזל להפיל את כל הצרות של הכדורגל הישראלי ביענק'לה שחר. צדיק אחד בסדום וגם אותו רוצים לתלות...
ליהי..משתחווה בפנייך..סוף סוף מישהימישהו עם שכל.. למרות שאת קצת טועה..יעקב שחר..וזה סקופ..היה מעורב ברצח של ג'ון קנדי..אבל ששש..אל תגלו לאף אחד..
לא סתם הצבעתי לך ככותבת האובייקטיבית. נשמה. ומה אתם מאשימים את שחר על זה שהוא קנה שחקן טוב, שאפילו לא הוא החליט על הרכישה הזאת אלא שום, ואם שום היה רוצה שחקן אחר אז ככל הנראה זה היה שחקן אחר. אם לא שחר באר שבע לא הייתה קיימת עכשיו.
בלעדיי שחר הליגה הזאת לא הייתה מתקיימת..כל שחקן שהוא קונה מהליגה הוא צריך להשקיע הרבה הרבה כסף בעוד שאם רוצים מחיפה כסף הוא הולך לקראת הקבוצות...דיי עם כל הטענות נגדו..
באמת דיי,האיש הזה אוצר לאומי. אבל רגע,האוהדים של הפועל פתח תיקווה עד היום שבורים על אובדן זנדברג,האוהדים שלנו ככה בעניין ברדה,ואיך שזה נראה האוהדים של נתניה הבאים בתור עם אוזן. כמה שטויות אתם מדברים? שחר חוקק חוקים כדי שהקבוצה שלו תקח את האליפות(חוק יעקובו),ובזה הוא הרס את התחרות על האליפות. בנוסף הוא שולט בהתאחדות ועושה מה שבא לו,המועד להעביר שחקנים פג,מאריכים אותו כדי שחיפה יביאו רכש,גם המועד הנוסף עבר,טוב נאריך אותה עוד קצת כדי שעידן טל יעבור. מה גודל אצל באר שבע עוד כוכב,טוב בוא נקח אותו,כי במלא היו"ר שלהם אוהב כסף. לידיעתכם,עם ברדה היה נשאר בבאר שבע,+הסגל הקיים תוך שנה שנתיים אליפות,אבל ככל הנראה ברדה לא האחרון שילך לחיפה,כלומר נצטרך לחכות עוד 40 שנה לדור מוכשר כזה,כדי שעוד יעקב שחר יבוא ויקנה את השחקנים המובילים. אז דיי לזבז את השכל,כולנו כאן יודעים שמי ששולט בכדורגל בארץ הוא שחר ולא גברי לוי,וכולנו יודעים ששחר רק הורס את הכדורגל.
משה צודק!!! איך שחר העז לקנות את מיכאל זנדברג?!?! לקנות שחקן מקבוצה אחרת?! זאת הרי גניבה !!! אני לא מאמינה,הפקרות לאור יום!! איך הוא יכל לקחת שחקן עם פוטנציאל כמו זנדברג מקבוצה שכוחת-אל כמו הפועל פ"ת ולהפוך אותו לאחד הקשרים ההתקפיים הטובים בארץ אם לא הכי?!?! וזה שהוא גילה את בניון ילד הפלא ובזכותו הבחור עכשיו משחק בליגה הבכירה הספרדית...זה בכלל פשע. הוא לא יכל לתת לו להשאר בב"ש?! שם על בטוח היו מגלים אותו!! אבל לא! שחר הרשע בחר להרוס לעוד שחקן את הקריירה בכך שקנה אותו. בחייאת ****, תהיו קצת ריאליסטים. בתוך תוכנו כולנו רוצים קצת אדם כמו שחר בראש ההיררכיה של הקבוצה, ואל תגידו שלא.
בעיקרון אף אחד לא היה מתנגד שלקבוצה שלו יהיה שמעון מזרחי שדואג שתמיד תנצחו, גם אתם לא משחקים בכלל, אבל להגיד שהו לא הורס את הכדורסל? אותו הדבר בדיוק עם שחר, הוא מנצל את המצב הכלכלי של הקבוצות האחרות כדי לקנות שחקנים במחירים מצחיקים. ובניון היה מתגלה אם הוא היה נשאר בבאר שבע, הם היו מגיעים לאירופה, והוא היה נותן את ההצגה שלו, אז אולי שנה אחר כ, אבל הוא לא היה מתבזבז.
דיייי נמאס לי משה יא פרנואיד דיי לחשוב שהכל נגדך! מתי תקלטו שאין כדורגל בלי שחר? ושאני אומר שחר אני מתכוון למשלוש שחר-הרציקוף-תאומיםעגיבסגולאורנשטיין! אין! מה שאתה משה מנסה להגיד שאתה נגד קבוצות גדולות, אז אין כזה דבר, אתה מנותק מהמציאות, במקום לקנאות תנסה להביא לעצמך שחר ולהעיף את ז'ינו היו"ר הכי סתום בליגה (רק אדיוט יעיף את לופא אחרי מה שהוא עשה אצלכם). ומה זה האובססיה הזאת לשחר? אתם כ"כ קנאים מגעילים, תגידו מה הוא הרס תכדורגל? מה ההשוואה המטומטמת למזרחי? איך בדיוק הוא הרס תכדורגל? למה לוני לא הרס תכדורגל למשל? למה פני-ג'ל שקונה שחקנים לא הורס תכדורגל? אתם כ"כ סתומים שזה מדהים... ובנצור אתה בכלל דביל, מתי תקלוט שההבדל בין מזרחי לשחר זה הבדל בין שמיים לארץ? בישראל אין ליגת כדורסל, מה שיש לנו זה סתם- ובכדורגל... השנה מישהו יכול להגיד אפילו בצחוק שאין ליגה? היה ליגה אדירה השנה, ספורטיבית (חוץ מהסירחון הזה של לוני-ליאור שחר), האא באמת על זה אתם לא מתלוננים אוהדי ב"ש, נכון? זה לא הורס תכדורגל? הקיצר סתמו תפה כבר כי אתם מדברים שטויות. מתחיל להמאס עלי הבכינות שלך על קיפוח כי ביינתים מי שלא לקחה אליפות בגלל קיפוח זה מ.חיפה.
הוווו אילן מתלונן על קיפוח..... שב שב בשקט. ומשה מספיק גם אתה להתלונן על קיפוח. זה הופך להיות משה אוחיון= כל אוהדי באר שבע.
תקרא לזה איך שתקרא לזה, קבוצה שהמתחרה שלה משחקת בבית במקום בחוץ- זה לא משהו שצריך לקרות, ואין לי ספק שאליפות היתה יכולה להיות ירוקה עכשיו. אבל לא נורא העיקר שמכבי לקחה אליפות בעזרת כסף והפרש שערים. שנה הבאה זה כבר לא יעזור.
עזבו רגע את עניני הבכיות..די נמאס לקרוא פה בפורום ששחר הורס את הכדורגל.. איך הוא הרס את הכדורגל..אפילו אליפות הוא לא לקח..אם הוא היה הורס את הכדורגל...הוא היה לוקח אליפות בהליכה כל עונה.. באמת..די לבכות על שחר..גם אם אתם צודקים [ואתם לא..אין לי כוח כבר לריב על זה..] עזבו אותו..כבר נמסא להיכנס ולראות אותכם בוכים על מה ששחר עשה.. שחר קנה שחר שיחד שחר רצח[כן היה פה גם חכם כזה..]
רוצים פירוט,סבבה. אני מבקש שתקראו עד הסוף,באמת תגובה מהלב. פעם היה לנו בארץ כדורגל יפה,משחקים בשביל הנשמה לא בשביל הכסף,היום יש מעט בודדים ככה. מאז שנכנסו לכדורגל אנשים כמו שחר ושפירא ז"ל,הכדורגל נהרס מיום ליום. שחקני כדורגל,שפעם הרויחו משכורות נורמליות היום מרויחים סכומי עתק,בעקבות זה מחירי הכרטיסים עולים,כמות הקהל שבא למגרשים יורד,ורמת הכדורגל בישראל יורדת. אין אחד שיגיד שהרמה של הכדורגל היום יותר טובה מבשנים לפני,אין אחד שיגיד שהאליפות של מכבי חיפה שנה שעברה,ובשנה לפני זה יותר מתוקה מהאליפות של 94,אין אחד שיגיד בבית"ר שהם לא מתגעגעים לעונת 97,והכל זה בגלל אותם אנשים לוני,שחר,תאומים. פעם כל קבוצה הייתה יכולה לזכות באליפות,מבני יהודה הקטנה,ועד לבית,ר הגדולה. היום המונופול אצל שלוש קבוצות שנחשבות "גדולות",ובזמן שאותם קבוצות מקבלות יותר כסף מזכויות השידור,מפה ומשם,ומתחרים בינם לבין עצמם,בעלי הקבוצות הקטנות נלחמות על החיים שלהם. ובואו נהיה מציאותיים,אין סיכוי ש10 מ12 מקבוצות ליגת העל,יהיו בבעלות של אנשם עמידים כמו שחר ולוני,גם 6 קבוצות מליגת העל שיהיו שיכותלאנשים כאלה אין,דבר כזה גורם,שכל כוכב שנולד בקבוצה קטנה,שכל שחקן נותן את הנשמה לקבוצת האם שלו ישירות הופך לרכש פונטציאלי עבור הגדולות. וזה כואב,כמה כאב,לאוהדי 3 הקבוצות הגדולות אין מושג כמה זה כואב,שהשחקן שגדל אצלך,כיכב אצלך,ששרת לו שירים כל יום,אותו כוכב שרוצה כמוך לראות את הקבוצה שלך מביאה תואר,אותו שחקן חייב לעזוב בגלל המצב הכלכלי. אני לא מאשים את הפועל תל אביב שקונה שחקן מחוץ למועדון פעם ב4 שנים,וגם לא מאשים את מכבי תל אביב שמתבססת על שחקני נוער,אני מאשים את מכבי חיפה והעומד בראשה שחר,שקונה כל מה שזז. בהתחלה זה היה בניון,אחר כך ברדה,ועכשיו יש שמועות לגבי אלול/חליבה/בונפלד,ככה זה גם בהפועל פתח תיקווה שמוכרים לחיפה כל מה שזז,זנדברג הוא לא הראשון מהפועל פתח תיקווה שנמכר. וכזה לא עובד,שחר מנסה בדרכים לא חוקיות,העברת "חוק יעקובו" שאין אוהד אחד של חיפה של יודה שבלי יעקובו אין אליפות,אז חוק יעקובו כן השפיע על האליפות,והגולים והבישולים של עידן טל כמעט הביאו לחיפה אליפות,למרות אגב שהעבירו אותו אחרי מועד ההעברות,ובלי לדבר על זה ששחר כמעט ביטל את העונשים שקיבל על ההתפרצות באליפות השנייה,כל אלה,דרכים לא חוקיים,שתרמו רבות לאליפות הקודמת לחיפה,והיו חלק במאבק של חיפה השנה על האליפות. עכשיו שמגיב לי שיקרא את כל ההודעה,למרות אורכה היא שווה. וממך אוהדי הכדורגל,תחשבו על התקופה שלפני ששחר/תאומים/הרצליקוביץ' הגיעו לכדורגל,תחשבו על הכדורגל היפה,המחלמה בשביל הסמל,תחשבו תענו לי,מה הייתם נותנים בשביל לשבת באיצטדיון לראות כדורגל,ולשמוע את "שירים ושערים" בשיאה,ופשוט להנות מכדורגל.