אבל אין לך בעיה להצביע לממשלה שדאגה למעל 1400 נרצחים ו210 חטופים שדואגת בזמן מלחמה לעצמה, חרדים, ומתנחלים. Sent from my SM-G998B using Tapatalk
על זה שהבנת הנקרא היא ממך והלאה כבר סיכמנו, אבל לילד בגיל ההתבגרות אמור לכל הפחות להיות זיכרון מתפקד. נראה לי שאני אפסיק לבזבז את זמני עליך, שארגוני צדקה יקדישו לך תשומת לב. שא ברכה.
תוכל להראות לי סיכמנו על משהו חוץ מהעובדה שאתה לא יודע לכתוב? אם אתה מדבר על הבנת הנקרא, איפה כתבתי בדיוק שהצבעת למישהו שם בתגובה הזאת? רגע, רגע לפני שאתה בורח כמו תמיד. יש מצב אתה מסביר איך גם זה קשור לאוסלו? Sent from my SM-G998B using Tapatalk
אחלה אביר קארה אבל גם הוא הבין את מה שכתבתי מקודם-שאת הציבור לא מעניין נושאים כלכליים ושאם הוא יקים מפלגה שזה הדגל המרכזי שלה הוא יסיים עם פחות קולות מהדר מוכתר.
הדר מוכתאר בילתה באולפנים יותר מלפיד, גנץ וביבי ביחד. כמה ראית את אביר קרא ואת צביקה גרנות? ככה המערכת שומרת על הפוליטיקאים שנוחים לה.
איפה כל הטרפמיסטים ומהללי אלון מאסק? ברני סנדרס עושה בריאיון אחד יותר טוב לישראל מאשר טראמפ ואלון מאסק מאז פרוץ המלחמה.
סנטור: השמאל הרדיקלי אשם באירועי אנטישמיות - NTD עברית יש הרבה מועמדים רפובליקנים לנשיאות, בטח לא חסר רהוטים ואינטליגנטים. איך הבדיחה הג'ינג'ית מובילה על כולם ועל ביידן?
אוניברסיטת קולומביה בניו יורק השעתה ארגונים פרו-פלסטינים: "הפרו מדיניות" השמאל של ארה"ב עוד הפעם משתין בקשת על הטראמפיסטים.