עברתי על העמוד האחרון ואני מודה שאני נכשל להבין מי טען את זה. מפקדת מערך הכבאות בLA התייצבה מול המיקרופונים ואמרה בקולה שהיעד שלה הוא more diversity. זהו, זה הפאנץ׳. קח את זה משם לאן שאתה רוצה. לדעתי מדובר ברוצחת שבעולם מתוקן הייתה חולקת תא עם ממציא שיטת הפל-קל למשך שארית ימיה.
??? ????? ????? ???? ????: ?? ???? ????? ??? ????? ?? ??????? ?? ??????? - ????? ???? חחחח איזה בולשיט. מה שמנע מישראל להשמיד את הגדודים האחרונים של חמאס, גדודי מחנות המרכז, היה שהיא העריכה ששם נמצאים החטופים, לא אישור מארה"ב. לביידן לא היתה בעיה שישראל תיכנס למחנות המרכז. גם מה זה בדיוק "סנקציות על חמאס" למוחמד סינוואר שנמצא עמוק באדמה כמו צב נינג'ה אכפת עכשיו מהנכסים שלו בחו"ל? הסנקציה היחידה שאפשר להטיל על חמאס זה לעצור את הסיוע ההומניטרי, אבל את זה טראמפ לא יעיז לעשות. קיצר טראמפ זה ביידן רק זוכר איפה הבית שלו
@Lebron יש משהו שמעניין אותי. מצד אחד טראמפ לוחץ על ישראל להגיע להפסקת אש מעזה ומצד שני הוא מזמין את מועצת ישע להשבעה שלו. יכול להיות שזה כי לאוונגליסטים יותר חשוב יהודה ושומרון מעזה?
נואף סלאם, זה שהולכים למנות לראש ממשלת לבנון הבא (שהוא גם נשיא בית הדין בהאג) הולך לכהן בשני התפקידים בו-זמנית? בטוח יש ניגוד-עניינים שנשיא בית הדין וראש ממשלת לבנון ידון בתביעה נגד ישראל - כשאותה ישראל צריכה להפציץ בלבנון מאגרי נשק שמאיימים עליה ועצם קיומם גורמים לראש ממשלת לבנון 'להראות רע'. בגזרה הרוסית - פוטין הולך להפגש עם נשיא איראן ב17.1 ואחרי זה לחתום עם איראן על הסכם שת"פ אסטרטגי. זה כדי לצבור עוד מנוף מול טראמפ בדיונים על סיום המלחמה באוקראינה או שהוא הולך להילחם עם הציר השיעי עד שיפילו אותו כי הוא פשוט מופרע?
אחי, אני לא יודע מה עובר בראש שלו יותר ממך. אני לא בטוח שיש מישהו שיודע. האוונגליסטים קהל גדול מגוון משחושבים. יש פלח אוונגלי מסוים שתומך פוליטית וכלכלית באיו"ש, אבל לאוונגלי הממוצע יש דברים חשובים יותר בחיים. אני כן יודע שלפני כמה ימים הוא פרסם ברשת החברתית שלו את זה: https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/113789043423746072 תראו עד הסוף את הסרטון. זה עוד יותר מוסיף לאניגמה ששמה טראמפ.