חדשות חוץ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏10/11/09.

1. alexshw Member

ה- KGB

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

כתבתי שהם מפגרים. אתה רואה אצלינו את ההצלחה הכבירה של בן גביר במשרד לביטחון פנים. אין הבדל.

Lebron אוהב/ת את זה.
  3. VAR Member

עברתי על העמוד האחרון ואני מודה שאני נכשל להבין מי טען את זה.

מפקדת מערך הכבאות בLA התייצבה מול המיקרופונים ואמרה בקולה שהיעד שלה הוא more diversity.

זהו, זה הפאנץ׳. קח את זה משם לאן שאתה רוצה. לדעתי מדובר ברוצחת שבעולם מתוקן הייתה חולקת תא עם ממציא שיטת הפל-קל למשך שארית ימיה.

4. Lebron Member

יש נטישה של קליפורניה בשנים האחרונות לפלורידה וטקסס בזגלל הניהול המזעזע. זה לא רק בהקשר של השריפות.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

קליי תומפסון יעיד על כך :wink:

6. DRORIKO Member

??? ????? ????? ???? ????: ?? ???? ????? ??? ????? ?? ??????? ?? ??????? - ????? ????

חחחח איזה בולשיט. מה שמנע מישראל להשמיד את הגדודים האחרונים של חמאס, גדודי מחנות המרכז, היה שהיא העריכה ששם נמצאים החטופים, לא אישור מארה"ב. לביידן לא היתה בעיה שישראל תיכנס למחנות המרכז. גם מה זה בדיוק "סנקציות על חמאס" למוחמד סינוואר שנמצא עמוק באדמה כמו צב נינג'ה אכפת עכשיו מהנכסים שלו בחו"ל? הסנקציה היחידה שאפשר להטיל על חמאס זה לעצור את הסיוע ההומניטרי, אבל את זה טראמפ לא יעיז לעשות. קיצר טראמפ זה ביידן רק זוכר איפה הבית שלו

7. italiano Member

8. DRORIKO Member

@Lebron
    יש משהו שמעניין אותי. מצד אחד טראמפ לוחץ על ישראל להגיע להפסקת אש מעזה ומצד שני הוא מזמין את מועצת ישע להשבעה שלו. יכול להיות שזה כי לאוונגליסטים יותר חשוב יהודה ושומרון מעזה?

9. Cup of Tea Liverpool, UK

• נואף סלאם, זה שהולכים למנות לראש ממשלת לבנון הבא (שהוא גם נשיא בית הדין בהאג) הולך לכהן בשני התפקידים בו-זמנית? בטוח יש ניגוד-עניינים שנשיא בית הדין וראש ממשלת לבנון ידון בתביעה נגד ישראל - כשאותה ישראל צריכה להפציץ בלבנון מאגרי נשק שמאיימים עליה ועצם קיומם גורמים לראש ממשלת לבנון 'להראות רע'.

• בגזרה הרוסית - פוטין הולך להפגש עם נשיא איראן ב17.1 ואחרי זה לחתום עם איראן על הסכם שת"פ אסטרטגי. זה כדי לצבור עוד מנוף מול טראמפ בדיונים על סיום המלחמה באוקראינה או שהוא הולך להילחם עם הציר השיעי עד שיפילו אותו כי הוא פשוט מופרע?

10. Lebron Member

אחי, אני לא יודע מה עובר בראש שלו יותר ממך. אני לא בטוח שיש מישהו שיודע.
    האוונגליסטים קהל גדול מגוון משחושבים. יש פלח אוונגלי מסוים שתומך פוליטית וכלכלית באיו"ש, אבל לאוונגלי הממוצע יש דברים חשובים יותר בחיים.
    אני כן יודע שלפני כמה ימים הוא פרסם ברשת החברתית שלו את זה:
    https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/113789043423746072
    תראו עד הסוף את הסרטון. זה עוד יותר מוסיף לאניגמה ששמה טראמפ.