אל תהיה נאיבי, הרי זה ברור לכולם שגם אם יפנו התנחלויות תקציב הביטחון לא ירד בשקל. החונטה המושחתת כבר תמצא תירוצים אחרים-איראן מתעצמת, חיזבאללה מתעצם, צפויה מתקפת זומבים, הם כבר ימצאו משהו.
מחכה בקוצר רוח לראות לאילו מחוזות תיקח אותנו מכאן. בפעם הקודמת מהקבלה של זכויותיהם של חברי קבוצה אחת לאחרת הגענו לחתימת פיסות נייר עם מחבלים.
האיומים על המדינה אמיתיים וזה לא קשור להתנחלויות. אבל אין לי שום ספק שיש שיקול כלכלי בכך שהצבא אף פעם לא ממליץ להכריע שום איום. פחות איומים פחות תקציב. צה"ל הפך לצבא שמן מדי. לפני 50 שנה להזכירכם היה זה צה"ל דווקא שלחץ על הדרג המדיני להכריע את אויבינו כמה שיותר מהר.
ככל שאני שומע יותר ויותר פרטים על הרצח הנורא בווגאס,אני משתכנע שזו פעולה מאורגנת של ארגון כמו דאע"ש שאף לקח אחריות (גם אם בשמיעה ראשונה זה נשמע כמו גניבת קרדיט) 1. הם אמרו שהטינופת התאסלם ונשבע אמונים לדאע"ש 2.מדובר ברוצח מקצועי שעבר אימונים מתאימים. 3.הצטייד בעשרה כלי נשק אוטומטים ותחמושת ענקית שהוסלקה בחדר הזה מראש. 4..פיגוע מתוכנן לפרטיו עם יכולות ירי מדהימות . 5.את הפיגוע הגדול ביותר בתולדות ארצות הברית עם תוצאות של מלחמה לא יכול לעשות חולה נפש..לדעתי זו עבודה של דאע"ש..עם המון סייענים 6.אני בטוח שהפרטים יתבררו בהמשך כשיבוצעו מעצרים . לתחושתי זו עבודה גדולה מידי לאדם אחד.
ואכן פרטים נוספים בדרך להבנת האירוע...אני בטוח שזה לא סוף הסיפור. לאור כל השאלות הפתוחות יש הרבה יותר חורים מגבינה. שאלת השאלות האם כל המידע יחשף לציבור או ישאר מוכמן. לאס וגאס: המפגע כיוון וירה על שני מיכלי הדלק הענקיים של שדה התעופה - חדשות רוטר
מאמר מרתק מרחיב דעת ומשכיל מאוד בנושא החם- ספרד! Gplanet ספרד: הח'ליפות האבודה חוזרת? על זכות השיבה של המוסלמים לאנדלוסיה
קטע חובה לצפיה. הסטודנט הליברלי שואל בזחיחות וברמה גבוהה של "השמש זורחת לי מן התחת " את ד'סוזה. אהבתי לראות את תגובתו ואת פירוק המוקשים בדרכו הכ"כ אלגנטית.
קשה לי להבין מה הנקודה שלך מלבד לשים וידאו אקראי פה בפורום ולהתלהב שאתה יודע אנגלית, מה שאני בספק לאור העובדה שמכל הדברים שמת דווקא את זה.
די לא נכון...רגע רגע אשפשף את עיני ואצבוט את עצמי שמא אני הוזה? לא שכחנו איך שתיתם לו את הדם .אתה רוני דניאל והסמרטוטון לפיד . לפני במהלך ואחרי הנאום בקונגרס. מסתבר שהוא רואה למרחק ויותר טוב
לא הבנתי איך הגעת מהדינש הזה והדיון השטחי משהו על ליברליזם vs שמרנות להסכם הגרעין וליכולות המופלאות של ביבי לראות למרחק. בעצם, נראה לי שאני כן מבין..