הם גם לא טובים בשביל אופ"א. אני לא בעד הסופר ליג אבל אני גם לא בעד פיפ"א ואופ"א. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
לא הבנתי את השאלה. אם אינטר בסופרליג עושה מיליארד זה כי יש לה המוני צופים, ואם אטלנטה בסריה אה עושה 20מ' זה כי אין לה הרבה צופים. כסף מגיע מצופים.
Bianconeri אניילי הולך לפי הכלל הידוע: כשאתה לא מוצא את בית חלומותיך - אז תצטרך לבנות את בית חלומותיך. על הפער בין היחס המועדף שאניילי רגיל לקבל במנהלת הסריהA - לבין היחס שמקבל במסדרונות אופ"א, ועל עד כמה חשוב להיות אחד מהמייסדים כדי לקבל את היחס המועדף הזה על מנת לשלוט במפעל (וזה גם עונה על השאלה למה דווקא אניילי הוא המנוע שעומד מאחורי המהלך): על כל אלו כבר דיברתי פה מספיק. אתה לא חושב? אם אתה שואל אותי לגופו של עניין: אני אישית רואה את כל האירוע שאנחנו עדים לו בחצי יום האחרון - לא ככיוון אמיתי, אלא יותר כמהלך אגרסיבי של מו"מ מול השלטונות. עושים שרירים במטרה להשיג השגים. קשה לי להאמין שסופר ליגה כזו אכן תוקם, ובכלל יכולה לקום. כי זה מהלך שקורא תיגר על אישים ועל כוחות פוליטיים ברמות הרבה יותר גבוהות, ברמת ראשי מדינות ומנהיגי עולם. עם כל הכבוד לראשי מועדונים כאלו או אחרים... רובם לא בליגה הזו. אבל לעשות שרירים תמיד אפשר.