החוזה של דה רוסי אני חושב מוגזם גם בשכר, וגם בשנות החוזה (שלוש שנים). אומנם מבחינת המועדון - שלוש שנים שלו, יעלו כמו שנה אחת בלבד של מוריניו. -אבל מדובר בסכומים שרק מאמן שהוכיח את עצמו צריך לקבל בסריהa. לפחות לדעתי. גם טיאגו מוטה עם שכר מוגזם. אבל להבדיל מרומא, יובנטוס יכולה להרשות לעצמה.
מסכים לגבי דה רוסי. משכורת מוגזמת לחלוטין. מוטה, לעומת זאת, היה אחד מהמאמנים המבוקשים הקיץ, והיו לו (לפי העיתונים) הצעות אפילו טובות יותר.
הוא נתן חצי עונה והיו מבסוטים ממה שעשה מה ציפית שיקבל חוזה לעונה? זה חוזה די סטנדרטי ברמות האלה. 3 עונות.
פירלו קיבל 1.5 מיליון, סארי קרוב ל-6 מיליון. אתה גם לא יכול לנתק את העובדה שלמוטה היו לא מעט הצעות והוא היה שם חם מאוד בשוק המאמנים.
ביטול הgrowth נותן את אותותיו ללא ספק. אנחנו רואים קיץ יבשושי למדי. חוץ מיובנטוס אני לא רואה אף קבוצה שעושה משהו רציני בחלון הזה. תראו את מילאן למשל- כל כך קיווינו לחלוץ בעל שיעור קומה שאנחנו מחכים לו שנים על גבי שנים. ובסוף מי זה המיוחל? מוראטה שבוא נודה על האמת, זה שם די מעפן. על פופאנה שמונאקו מעריכה ב30 מיליון, מילאו מציעה 12 כולל בונוסים, בדיחה. ובונה על זה שהשחקן יעשה שביתה איטלקית בקבוצה שלו. אצל אינטר הסגל די מזדקן ודורש רענון דחוף בעמדות מסויימות (מחטיריאן, באמא שלכם?) אבל גם נדמה שאין אגורה שחוקה להוציא במארקטו.
אם גם לכם הכישלון של ספאלטי גורם להתגעגע לליגה הענייה שלנו כבר בשלב כזה מוקדם, הנה לכם השערים, הבישולים וההצלות הכי יפות ויפים של העונה הקודמת: The Top 50 Goals of the Campaign | Best Goals | Serie A 2023/24 - YouTube The Top 50 Assists of the Campaign | Top Assists | Serie A 2023/24 - YouTube The Top 100 Saves of the Campaign | Top Saves | Serie A 2023/24 - YouTube
אתמול אורזאטו תלה את המשרוקית. כאוהד רומא כל מה שיש לי לומר זה ברוך שפטרנו מעונשו של זה. ובוא נקווה ששיפי ומארסקה הגמד המנוולים יטבעו בים ולא נצטרך לחכות שיגיעו גם הם לגיל 48 בטרם יעלמו לנו מהנוף. כמה כעס ותיעוב יש לי כלפי שלושת אלו.
בחלוף שנה מהפיצוץ במו״מ, לזאר סמארדזיץ׳ יעבור לכחול שחור, אבל במדי אטאלאנטה. 20 מיליון אירו. אז עכשיו קופמיינרס יעבור רשמית ליובנטוס?
לא ראיתי שזה הוזכר, ולא יודע עוד כמה זה משמעותי, אבל מהעונה ליגת הפרימברה הורחבה ל-20 קבוצות ומעתה הקבוצות הן לא U19 אלא U20.