הוא לא יחזור להיות מה שפעם. הוא גם ייזהר על עצמו יותר, כי עוד פציעה אחת כזאת תגמור אותו סופית. זה יהיה הימור גדול מדי לתת לו להישאר החלוץ הבכיר
בתור אוהד ניוקאסל , אני חושב שרובכם מזלזלים .. להזכירכם ניוקאסל השתתפה בשנים האחרונות קבוע במפעלים אירופאים כולל פעמיים חצי גמר גביע UEFA ולא הייתי מזלזל ברודר , הוא הוכיח את עצמו יפה מאוד בעונה שעברה וללא ספק מגיע לו התפקיד. לגבי הקבוצה - גם אני חושב שצריך עוד חיזוקים , אבל תשפטו את הקבוצה בעוד חודש כשתתחיל העונה ולא עכשיו. אז נכון הבאנו את דאף אבל זו רק תחילת הדרך אני מאמין שיגיעו עוד 3- 4 שחקנים. וכמו שאתם יודעים שפרד יודע להוציא מכיסו כשצריך - אואן , פארקר ,לוקה ,בומסונג וכו'..
דווקא רואדר הפתיע לטובה בחצי העונה האחרונה של ניוקאסל שעשתה ריצה יפה והגיעה עד למקום השביעי , שוב הסגל של ניוקאסל לא מספיק טוב. ובעוד יריבותיה למרכז הטבלה רק מתחזקות בניוקאסל כנראה נמאס לבזבז על שחקנים שבסוף לא מביאים את הסחורה אז כנראה אמרו שנישאר עם מה שיש כי כל רכש במילא לא יביא אותנו ל1-4.
אתה ממש מרגיז אותי... המקום הטבעי של ניוקאסל זה בצ'מפיונשיפ, איפה שהיא הייתה בעונה הראשונה של הפרמיירליג (זה נקרא אז דיביז'ן 1). בוא נעשה השוואה קטנה ותגיד לי המקום של מי איפה: ניוקאסל זכו ב-4 אליפויות. 3 מהן לפני 1910 ואחת ב1927, בזמן ההוא הליגה עוד הייתה בחיתוליה. טוטנהאם זכו בשתי אליפויות. אחת ב-1951 ואחת ב-1961 שהייתה דאבל, בזמן ההוא הליגה האנגלית כבר הייתה גדולה. ניוקאסל זכו ב-6 גביעים, האחרון ב-1955. טוטנהאם זכו ב-8 גביעים האחרון ב-1991. ניוקאסל זכו בגביע הירידים (הגלגול הקודם של גביע וופ"א) ה-1969. ההשג הכי גדול שלהם בגביע אירופי שעוד קיים הוא הגעה לגמר האינטרטוטו. טוטנהאם היתתה הקבוצה הראשונה מהאי הבריטי לזכות בגביע אירופי עם גביע המחזיקות ז"ל ב-1963. טוטנהאם גם זכתה בשני גביעי וופ"א ב-1972 וב-1984. ההשג הגדול ביותר של הקשקשנים בגביע הליגה הוא הגעה לגמר ב-1976. אנחנו זכינו בו 3 פעמים, לאחרונה ב-1999. לניוקאסל אין מגיני קהילה. לנו יש 7. עכשיו תשווה ותבין שלנו יש יותר גדול. לניוקאסל הייתה הצלחה מקרית בשנים האחרונות.
הצלחה מקרית? לא ממש. זו קבוצה עם קהל אוהדים ענק, עם בסיס כלכלי איתן, עם סגל יחסית איכותי, שחוץ מפרה היסטוריה שהעלת כאן, גם קבוצה הרבה יותר מוצלחת מטוטנהאם מאז הקמת הפריימרליג. אל תגזים.
אוו, הפסיכים התעוררו. מה הקשר בין ההשוואה הזו, למה שניוקאסל עשתה בשנים האחרונות? וזה שיש לכם 7 מגיני צ'רטי שילד ולניוקאסל אין זה אומר ש... אתה רוצה להזכיר לכולנו מתי הייתם לאחרונה בצ'רטי שילד? כשאתה אומר שלניוקאסל הייתה הצלחה מקרית בשנים האחרונות, זה כמו התקופה הנהדרת שעוברת עליכם "במקרה" בעשור האחרון או שזה יותר כמו המקום החמישי שתפסתם בעונה החולפת? שב בלול.
אני מסכים שאין טעם להשוות, אבל אדון טורונטו ראפטורס בא בגישה המאוד אופיינית לאוהד ישראלי ממוצע שמכיר באנגליה שלוש שמות וחצי, טוטנהאם היא שם עצום, יש לה קהל ענקי ברחבי אנגליה ובלונדון בכלל, בסיס כלכלי סופר יציב והיא נחשבת אחד השמות הגדולים בתולדות הכדורגל האנגלי. אז נכון שניוקאסל סיימו מעלינו לאורך רוב העשור האחרון, אך גם כך השגנו יותר ממה שהם השיגו למרות זאת. וזה שמר טורונטו ראפטורס התחיל לראות כדורגל אנגלי כשניוקאסל הייתה הסגנית של יונייטד, לא אומר שאי אפשר להעמיד אותו על מקומו. והסטטיסטיקה שהביא spurs229 משקפת את זה מספיק כדי להבהיר לו זאת.
נו באמת.תגיד אתה יודע בן כמה אני? 33.ראיתי כדורגל אנגלי עוד לפניי שנולדת מר הוטספר יקר.(זאת לפי שנת הלידה שלך - 85) מצחיק שעל סמך הודעות בפורום אתה מגיע למסקנות כאלו מגוכחות.
ראפטור, לא התכוונתי להיכנס למסקנות חפוזות ואכן טעיתי, אבל דווקא אם אתה בן 33 אתה אמור לזכור חלק מימי הזוהר של טוטנהאם. היית בן 18 כשגאזה שיגר לרשת של סימן את אחד הרגעים היפים בתולדות הכדורגל האנגלי, אז איך אתה מסיק שניוקאסל ראויה לצמרת יותר מאיתנו?
ממש לא התכוונתי שניוקאסל יותר ראוייה ממכם.התכוונתי לכך שכיום הם באותה רמה שלכם.כלומר דרג 2 בפרמיירליג אחרי 4 הגדולות. תאמין לי שראיתי את הקטיושה שגאזה שיגר לשער של ארסנל.זה היה בערוץ הירדני בשידור ישיר.
אם ניקח את ההיסטוריה של הכדורגל האנגלי בכללותו אז תמיד היו 5 קבוצות גדולות וטוטנהאם תמיד תישאר שם. נכון לניוקאסל הייתה תקופה יפה (שכרגיל נגמרה בלי כלום),ולנו רעה. אבל לפני זה הייתה לנו תקופה גדולה והם בכלל היו בליגה שנייה ... לא סתם גאזה וכריסי וודל הגדול עברו מניוקאסל לטוטנהאם בגיל צעיר מאוד. חברים אף פעם אל תשכחו,אנחנו טוטנהאם הוטספר ! :aaa031: