מוריניו עתיד לעזוב את צ'לסי- שמועה או שיש דברים בגו? ע"פ MSN (האתר) הידינק אמור להחליף את ה'אחד' בסוף העונה. (מצד שני, באותה כתבה בדיוק הם פרסמו אפשרות של טרייד בין רונאלדו (מדריד) לשבצ'נקו, רק כדי להראות כמה שהם אמינים...חח)
דויד בקאם חתם סופית בלוס אנג'לס ,ל5 שנים בחוזה מפחיד של 128 מליון דולר!! ביי ביי דויד ,תהנה ממקדונלד.
מה שאומר לפי הפרסומים (שבטוח מוגזמים, אני חייב לציין)- 500,000 (!!) פאונד (!!) לשבוע. לבחור יש יופי של סוכן, ויופי של סחורה להציע.
בטח יש לו איזה בונוס של מליון דולר על כל בישול,אני לא מבין את בקהאם,הבנאדם טחון בכסף הרבה יותר מכל הכדורגלנים בעולם,הוא לא מזמן חתם על החוזה לכל החיים עם אדידס בשווי 100 מליון דולר,וכל שבוע אחר הוא מפרסם מוצר אחר...בגיל 30 או 31 הוא בעצם אומר נמאס לי מהכדורגל,אני מעדיף את הכסף.מעניין אם בגיל 36 הוא יחתוך לכיוון קטאר.סיום עצוב לקריירה שלו.
למרות שזה זבל עיתונאי מחובתי לדווח לכם שבגרמניה מפורסם שצ'לסי תחטוף למנצ'סטר את אואן הרגריבס במגה דיל שיכלול את העברתו של רובן לבאיירן. אם העיסקה יוצאת לפועל (בספק גדול) צ'לסי הרוויחו ובגדול. סתם ככה מעניין אותי, למה לעזאלזל בכלל צריכה צ'לסי את הרגריבס?
האם זו הפעם הראשונה שצ'לסי מונעת משחקים להגיע למנצ'סטר\ליברפול\ארסנל? לירן, כמו שאמרת בגרמני, זה צהוב. לא לקחת ברצינות מידי.
אני לא מבין מה הרווח של צ'לסי מהעסקה אם היא נכונה, להפסיד את רובן הענק, שחקן בעל יכולת אישית מדהימה בשביל שחקן אפור שגם בנבחרת אני פשוט לא סובל אותו.
אני לא יתחיל עכשיו ויכוח, אבל אואן הרגריבס לטעמי אחד הקשרים האחורים הטובים בעולם. רובן שחקן שבמשחק סוליסטי אדיר ובמשחק קבוצתי נעלם. עכשיו תגיד לי אתה מי עדיף? לא סתם רשום בידיעה רובן + 10 מיליון יורו עבור הרגריבס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
די כבר, נמאס מההנהלה הזאת. תמיד אותו סיפור, השחקן כבר 99% שלנו, ואז מישהו בא וגונב אותו. אם במקרה רונאלדיניו עוד אפשר להתלונן על פיטר קניון וניגוד האינטרסים שלו, עכשיו כבר אין שום תירוץ. מישהו בקומת ההנהלה צריך לקחת אחריות. למה תמיד לוקח לנו כל כך הרבה זמן להחתים שחקנים, וקבוצות אחרות מחתימות אותם בשניות? מבחינה מקצועית, הפסדנו קשר אחורי נהדר. עכשיו אני רוצה את סטיבן דייויס.