עוד לא הוצג, אבל צ'לסי מתעניינת, מצד שני כבר הרבה זמן שלא שומעים בגזרת הארגריבס-יונייטד, כנראה שאצלנו הוא כבר לא ישחק.
הרבה זמן לא שומעים ? לפני שבוע באיירן יצאה בהצהרה כי הארגריבס יעלה לפחות 20 מליון פאונד. הידיעה הגיעה גם לאתר הרשמי של היונייטד, כך שאל תקדים תרופה למכה.
אורי, הידיעה לדעתי מצוצה מהאצבע, רשמתי אותה אותה כי זה הופיע בשני אתרים בגרמניה. אואן הוא לא מסוג השחקנים שקופץ מסוס אחד לסוס אחר. אם הוא נתן את המילה שלו ליונייטד אני מאמין לו.
אורי, תתאפס.לא יודע מה קורה לך בזמן האחרון, אבל אתה מתחיל לכתוב שטויות. אז פורסם שצ'לסי רוצה אותו.סו וואט? אתה באמת מאמין שצ'לסי, קבוצה בעלת קישור מרכזי שכולל את מקללה, אסיין, למפארד ובאלאק, תביא את הארגריבס, ותשחרר את רובן, כאשר לכחולים יש מצוקת קיצונים? מה נסגר איתך?
אמרו גם שצ'לסי לא צריכה את באלאק כי יש לה את למפארד, אסיין ומקאללה, וראית איפה באלאק חתם. אמרו שצ'לסי לא מריכה את רייט פיליפס כי יש לה כבר את רובן, דאף וג'ו קול, וראית איפה הוא חתם. מאז שרומן אברמוביץ' נכנס לכדורגל, אין דבר כזה "קבוצה שלא צריכה חיזוק".
תזכירו לי בן כמה מקאללה? 34? לגיטימי לחפש לו מחליף שיהיה בשל לחלוטין בעוד שנתיים (כמו הארגריבס למשל).
צומח לו כבר מחליף בשם דיארה(דומים מאוד בסגנון, ד"א). ההשלמה עם איבוד הארגריבס בגלל פלוץ של עיתון גרמני מוטעית. חכה לפלוצים מהתקשורת הבריטית.
זו לא הפעם הראשונה שבבאיירן מזכירים את השם של רובן, אז הנה דבר אחד שלא צהוב. זה לא הפעם הראשונה שצ'לסי קוראת תיגר על רכש שאחת הגדולות האחרות מנסות להביא, אז הנה עוד אחד שלא צהוב. הידיעה איפשהו מתחברת לי באופן כזה או אחר. כמו שאני מכיר את באיירן, הם יעשו הכל כדי לא למכור למנצ'סטר את הארגריבס. מה גם, שעדיף לשחרר שחקן, ולקבל שחקן במקומו + כסף (שוב, שחקן שבמינכן דיברו עליו עוד לפני הידיעה של הבילד הגרמני), מאשר רק כסף וחלל ריק שבוע לקראת סוף מועד העברות.
איזה בולשיט. "צ'לסי מתעניינת" על פי מי? אותם מקורות שהחתימו כבר את הידינק בגשר? אם, וזה חתיכת אם כמו שזה נראה כרגע, הנהלת צ'לסי תאשר למוריניו רכש בחלון ההעברות - הוא ירכוש בלם (בטח לאור העיכוב בחזרה של JT), יש גם דיבורים על חלוץ. ההפלצה הזו של הארגריבס מגוחכת מיסודה. אין לצ'לסי לא מקום ולא עניין בבחור. רק העובדה שהפירסומים מדברים על כך שצ'לסי הייתה צריכה להוסיף כסף לארייאן רובן כדי להשיג את הגרמני / קנדי / אנגלי מספיקה כדי להראות עד כמה המקורות שלה לא רציניים.
אני חושב שיש אמת בקטע של מתחים בינו לבין רומן(על רקע מניעת כספים). אבל הקטע עם העזיבה לא שווה התייחסות בכלל. די, זה לא רציני. ידיעה מהתנור בקשר לארסנל- לאורן עוזב את הקבוצה בגיל 29! http://www.teamtalk.com/football/story/0,1...1832578,00.html
צ'לסי לא תביא את הארגריבס. אין סיבה לכך - יש לה מספיק שחקנים על העמדה שלו והקישור באמצע גם ככה טובע בשחקנים.