חדשות, שמועות והעברות 2006/07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י city, ‏5/7/06.

1. George Best Member

אמצע הטבלה?האיש העלה את הקבוצה הזו ליגה, והיא הגיעה לאיפה שהיא היום רק בזכותו, כל מי שלא רואה זאת - עיוור והקנאה/שנאה להצלחה שלו מעוותת לו את המחשבה.

2. wolf89 Member

טוב, יש ליברפולי כמאמן בולטון.
    *סימפטיה קטנה לבולטון* :aaarse:

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכוונה באמצע טבלה טיפוסי הייתה כמובן למעמד של הקבוצה באנגליה.
    לא הלכתי אחורה ולא פשפשתי בזיכרון מה היה המיקום המדויק של בולטון בכל עונה ב5 שנים לפני אלרדייס, אבל ברור מאליו שהמעמד של בולטון היום הוא נטו בגלל אלרדייס. ושוב, זה בלי קשר אם אתם אוהבים את הכדורגל שבולטון הציגה בתקופת אלרדייס או לא, מבחינת הישגים, מבחינת מעמד בליגה האנגלית, אלרדייס העלה את בולטון בלפחות 2 דרגות.

4. AW forever Member

אתה זה העיוור פה, בסט. לא אני ולא איתי ונדמה שלאא אף אחד שרשם פה תגובה בעקבות ההתפטרות של אלרדייס טען שבולטון לא הגיעה להישגים. היא הגיעה, להישגים כמעט מדהימים לקבוצה בסקאלה שלה. אתה מתעקש לא להבין שמה שמפריע בבולטון זה שהקבוצה שיחקה כדורגל לא יפה לעין. כשאני רואה כל קבוצת כדורגל שהיא לא הקבוצה שאותה אני אוהד משחקת, מה שאני רוצה לראות, לצד התכליתיות, קצת הנאה במשחק. כבר רשמתי לך- המון פאולים, מלחמת חפירות, הרבה גולים שמקורם ממצבים נייחים+מרפקים+דחיפות, משחק יחסית איטי. אם אתה מאוהב בתכליתיות אז בסדר, בולטון זה מס' 1 באנגליה. אבל תבין שיש אנשים שיש להם עוד ציפיות מהכדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/07
  5. George Best Member

לא מעט אנשים כתבו פה שאלרדייס הרס את בולטון, ואוהדי שיטי רבים כתבו שהם לא רוצים את אלרדייס בקבוצה, כי הקבוצה שלו משעממת או משהו כזה, ואם יותר מ90 שערים אחרי 36 מחזורים לא מספיק טובים עבור אוהדים של קבוצה שבמשחקים שלהם היו 90 בעיטות לשער כל העונה, אז הם עיוורים, רפאל.

6. AW forever Member

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/07
  7. Wave Member

שאני נכנס ללינק זה מוביל אותי לעמוד שווירה אומר שהנרי אולי יעזוב את ארסנל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. AW forever Member

תיקנתי. ותרגיע עם ה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx .

9. Wave Member

דבר ראשון מה הבעיה עם ה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ? זה לא היה מכוון אליך זה היה מכוון לכתבה שהנרי אולי יעדוב את ארסנל אבל זה לא ענייני כרגע
    קשה לי לראות שחקן בקאליבר של מיקה ריצ'רדס נשאר במנצ'סטר סיטי, אני בטוח שבמוקדם או מאוחר הוא יעבור לאחת מ4 הגדולות, אין ספק בכלל שצ'לסי צריכה מגן ימני (לדעתי), אני בטוח ששיטי תקבע לו תג מחיר ענק (כמו שקבעו לSWP) אבל זה לא מה שיעצור את רומן ופיטר
    לגבי דפו, לא ברור לי למה מוריניו רוצה אותו, היו לאחרונה כל מיני שמועות על וייה, וגם אם זה לא נכון, קשה לי להאמין שדפו יגיע לצ'לסי

10. לא מצאתי כינוי Member

מסכים איתך לגבי דפו. הבחור לא ברמה של צ'לסי לדעתי, וכיום גם השחקנים שעל הספסל (חוץ מswp אם מחשיבים אותו כ"חלוץ "- שחקן כנ בשיטה של 4-3-3 ברוטציה של מוריניו), יותר טובים ממנו. אם מוריניו ישאר בעונה הבאה, עדיף להם ללכת על שחקן שיכול גם לשחק כשחקן כנף, כי ברגע שיש לך את דידי, ואם שבה ישאר זה מיותר בהחלט להביא עוד שחקן חוד. אם מוריניו יעזוב, ויהיה סיכוי לא רע שהשיטה תשתנה אני אישית הייתי הולך על דויד ויה או על סמואל אטו. לגבי המגן הימני אין ספקות שצריך חיזוק. פאולו פאריירה נמצא בירידה מטאורית העונה ולא שיחק העונה הרבה, והרבה יטילו ספקות לגבי יכולתם של ג'רמי או בולארוז למלא את התפקיד הזה. לשפוך פה הרבה כסף על ריצ'ארדס תהיה החלטה מצויינת.

11. AW forever Member

אוקיי. פשוט יש פה מגיפת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx בזמן האחרון, אני גם אהבתי את הסמיילי הזה בתחילת דרכי בפורום, אבל הוא פשוט נדחף לכל מקום. בנוגע לדברים של ויירה- הכותרת לא ממש קשורה לתוכן (הוצאה מהקשרה)- ויירה דיבר על זה שוונגר ודין הלכו דרך משותפת בארסנל ואין לדעת אם וונגר ירצה להמשיך ללכת בה לבד, ואם וונגר יעזוב-ייתכן גם שהנרי יעזוב כי הוא שאפתן ומאמין בדרך של ארסן... בקיצור, ממבו-ג'מבו של דברים שלא מבוססים על יותר מידיי. ויירה גם חלק הרבה מחמאות לארסנל, ואמר שמאמין שעוד נראה מהם דברים "פנטסטיים" בעונה הקרובה- אבל זה לא כותרת פיקנטית.

12. לא מצאתי כינוי Member

13. Wave Member

מאז ותמיד שנאתי את אל חדג'י דיוף, יש לו התנהגות של ערס , גם בכתבה על בן חיים , היכולת שלו לא ממש מצדיקה את ההתנהגות הזאת

14. spurs Member

חחח הלוואי
    דפו שחקן ספסל אלינו וצלסי בטח ישלמו איזה 8 מיליון עליו

בכסף הזה אפשר להביא חלוץ אמיתי ראיית משחק ולא איזה אחד שהיה ניצב בטוב טוב הגמד

15. KirkH Member

לא מאמין שמישהו בצ'לסי בכלל שוקל לשים כסף על שחקן כל כך גרוע. דארן בנט יעלה אותו דבר ואם כבר קונים מישהו, אז עדיף אותו. לא חושב שצ'לסי יקנו חלוץ, אבל לא משנה.

אגב, אני לא ממש רואה את השחקנים שעולים 8-10 מיליון פאונד ונוהרים בהמונייהם לשבת על ספסל של קבוצה שמגרדת את אופ"א.