כמה ספקולציות מעניינות: נירנברג על סף החתמתו של שוערה השני של נבחרת צ'כיה וספרטה פראג ירומיר בלזאק ספקולציה מאנגליה: יורגן קלינסמן לצ'לסי?
עם אט'ו או בלי אט'ו... קלוזה ובארסה זה לא ריאלי. לא מתאים ולא על הפרק. התקשורת בספרד סתם עושה תחרות עם סאן ועם וואן. קלינסמן לצ'לסי? בתור שחקן, נכון? עדיף שיתרכזו שם בהידינק. ולחלק הרציני של הת'רד הזה: שמתם לב שבשבת יש לבאיירן משחק של להיות או לחדול? הבווארים יפגשו את שטוטגרט כשנצחון מעלה אותם למקום השלישי ולמוקדמות הצ'מפיונס, אבל הפסד יכול להרחיק אותם עד כ-9 נק' משאלקה ו-4 משטוטגרט כשנותרו רק ארבעה מחזורים לסיום ולגמור את העונה בצורה הכי מבישה שיש.
:aa1: אחרי שברמן כנראה יאלצו להיפרד מקלוזה ומפרינגס גם יוריצה וראנייס בסכנת עזיבה. ביום ראשון היו באיצטדיון בדורטמונד אנשם מטעם אברטון האנגלית כדי לעקוב אחרי השחקן. :aa1: טים בורובסקי שוב פצוע ולא ברור כמה זמן ייעדר. :aa1: חשש ששוויני סיים את העונה.
שאלקה מצאה שוער מחליף לעונה הבאה.... מתיאס שובר שוערה הוותיק של הנזה רוסטוק יהיה החל מהעונה הבאה שוערה השני של הקבוצה.
לפי הבילד צ'לסי העלו את ההצעה שלהם לקלינסמן ל - 7 מליון פאונד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
צ'לסי טיפשים עם קבלות. כל העברות העונה היו של המנג'ר ולא של מוריניו, וכולנו ראינו איך צ'לסי בנסיגה בניגוד לצמד העונות הקודמות. גם ההחלטה להביא את באלאק לא הייתה של מוריניו, וגם ההחלטה לוותר על מוריניו מגיע מאותו גאון. יופי צ'לסי, תמשיכו כך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
עוד פעם אתה מסובב את "המציאות" ככה שתעמוד בכיוון שלך וכל זה בשביל שוב ללכלך על באלאק. חאלס, לא נמאס? זה כבר פאטתי.
אתה ולירן לבד בדד במחשבה שהעונה הכישלונית של באלאק היא עונה מוצלחת לשחקן. העיתונות, דעת הקהל וכו', כולם טועים. נתן גול נגד בלקבורן.. פששש הוא טוטי...
אולי אני רואה דברים שונה מאחרים, אבל כאשר מאמן מהטובים בעולם כמו מוריניו עומד איתי לצידו לאורך כל הדרך ולא מפסיק לתת לו גב ולזרוק סופרלטיבים אני יודע שאני לא טועה. כמו שאמרתי הקהל הרחב לא מחפש ולא מתעניין מהתרומה הטקטית שבאלאק מביא ומהאפשרויות הטקטיות שהוא נותן. התרומה העצומה דווקא בדברים הקטנים. התקשורת האנגלית זה צהובון אחד גדול, הם יכתבו כל דבר שימכור עיתונים. אם יש אנשים שאני אשאף ללמוד מהם זה המאמנים הבכירים וכולם מהראשון שלו בקייזסלאוטרן, דרך המאמנים שלו בלברקוזן, באיירן, הרבים בנבחרת וכמובן מוריניו, כולם מחזיקים ממנו, כולם מעריכים אותו, אצל כולם הוא באנקר בהרכב.