אולי כי פרסמת את התאוריה הגאונית שלך לפני 10 דקות, ומאז שלושה אנשים הספיקו לחלוק על זה, בעוד אף אחד לא הסכים איתך? ותעשה טובה ואל תגיב, בוא נסיים את עניין התאוריות המרתקות שלך ונחזור לדיון.
אתה יודע מה, נניח ואתה צודק, אני לא אובייקטיבי, אני מאויים מכיוון ארסנל, אני לא יכול לדבר עליה באובייקטיביות. למה אתה כן מדבר עליהם באובייקטיביות? הרי כמו שאני מדבר כנגד ארסנל כי אני שונא אותה, אתה מדבר בעד ארסנל כי אתה אוהד אותה, לא?
אני מתגונן מפני ההתקפה שלכם. אך, כפי שגם ציינתי, מן הראוי שאוהדים נייטרלים יחוו דעתם. אני גם פסול עדות. לא אמרתי אחרת.
אתה מזכיר לי את האדם שאמר: "כשגיליתי שאני גם צנוע, אז הבנתי שאני מושלם" אם אתה כותב על עצמך שהמשפטים שלך חכמים ואתה מתכוון לזה ברצינות מוחלטת, אז כנראה שאתה בבעיה... אז תצרף גם אותי. זה כבר שלושה. אפילו שאני אוהד טוטנהאם ממורמר וכבר הכנתי את החבל תלייה בשירותים כי אני כל כך מבואס מזה שהמנג'ר הדביל בקבוצה שלי עדיין משחק עם אנגלים בהרכב אפילו שזה כל כך אייטיז. שיהיה לך רק טוב! עריכה: בעצם אני בכלל לא צד בעניין! מנהלים, אנא מחקו את כל ההודעות של אוהדי יונייטד וספרס בדיון הזה, ותנו לרודס, רפאל, והגאון מווילנה שקורא לעצמו בשם הבדוי Praetor להתנצח עם עצמם.
והאם אני/סטרטפורד השחצנים שמחרחרים ריבים כל הזמן מונעים מגורם נייטרלי להביע את דעתו? למה אין לי בעיה להגיד שארסנל קבוצה נפלאה שמשחקת כדורגל נהדר, יש לה מאמן נפלא וכמה שחקנים צעירים מהטובים ביותר ביבשת?אז גם במשפט הזה אני לא אובייקטיבי? או שרק שזה מגיע לכך שאני כותב משהו שהוא נגד המדיניות של ונגר, אז פתאום אותו כותב הופך בין רגע לסובייקטיבי ופסול דעה.
הרי טבעי שהאוהב יהיה בעד המאיים בעוד המאויימים לא יבינו את האוהב כי הם לא יודעים אהבה מרוב פחד. לא ככה? :aaarofl:
וניתוח פסיכולוגי שגורם לזיגמונד ידידנו להתהפך בקברו, זאת הרי לא דמוגיגה, אלה דברי טעם. אולי כשאני אחזור הביתה אני אכנס חזק לוויכוח הזה אבל כרגע אין לי מה לעשות חוץ מלהסתכל למעלה ולשאול למה? אחרי כל תגובה שלך חבר. בחסות מאויים כדרך הטבע.
פראטור, הנה מגיע השלישי ואני לא מושפע מאף אחד. יונייטד מאויימת? ממה? אפשר לחשוב שאנחנו משחקים כדורגל נוראי וארסנל מנגד משחקת כדורגל מושלם ומוליכה בהפרש משמעותי בפסגה. אני (ועוד רבים) לא רואה סיבה להיות מאויים. ארסנל במשחקים האחרונים לא מציגה את הכדורגל המצוין מפתיחת העונה, וגם בנצחון הגדול על אברטון היא היתה בינונית (ואני ממש לא מזלזל בנצחון על אברטון ועוד בחוץ). בקשר לדיון עצמו, אני מסכים שונגר הרס את ארסנל האנגלית. אין בכלל ספק שונגר עושה בארסנל עבודת קודש, אבל אני בטוח שהרבה אוהדי ארסנל מאוכזבים שאין להם כמעט אף שחקן אנגלי בסגל.
עזבו... אין לזה סוף. אני, ברגיל, מדבר על סמך עובדות. ועובדה היא שונגר ערער את ההגמוניה של היונייטד, ולכן אוהדי היונייטד חשים מאויימים באופן זה או אחר. מכאן, שכל דבר שניתן לזקוף לשלילה באשר לארסנל - ייזקף ככזה. זו דעתי לפחות. ואף אחד מהילדים פה שמשתדלים לדבר גבוהה-גבוהה ישכנע אותי אחרת.
Praetor, אני דווקא לא אכפיש אותך או את דבריך. האמת, אני דווקא מחבב אותך (הדרך הטובה ביותר להוציא את העוקץ מהשני בדיון כל כך אמוציונלי...). אבל, דחילק, זה לא בית המשפט העליון פה, זה לא דיון בפני שופטים. "פסולי עדות"...? בחייך... זה כולה כדורגל. וגם דיונים הכי אקדמיים והכי מרתקים על כדורגל, הם עדיין בסה"כ דיונים על כדורגל. זה לא משפט פלילי על רצח פה או על פשעים כנגד האנושות. ארסן ונגר הוא לא רוצח ולא פושע מלחמה (פדופיל הוא כן...) וארסנל זה לא הקמר-רוז'. ברור שאף אחד, אבל אף אחד פה הוא לא אובייקטיבי, וכולנו - כולנו פה "פסולי עדות"...
תרנגול, אני מקבל את דבריך. רק אמרתי שמוטב שההתקפה על מדיניות הזרים של ונגר תבוא מפיהם של מי שאינו אוהד יונייטד או טוטנהאם. אכן, כולם במידה מסוימת פסולי עדות בכל הנוגע לכדורגל, אך השאלה היא שאלה של כמות. נ.ב - מה לעשות גם שאני מושפע מלימודי המשפטים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אני היחיד שחושב שעצם רעיון הזרים באנגליה והשתלטותם על הצד האפל של צפון לונדון, לא חורה לו בכלל יחסית למעשים של אותם זרים? כל דיון הזרים הזה נולד (אני מאמין, למרות שיש מי שיגיד שזה הפוך) בגלל שהזרים האלה מתנהגים כמו, סליחה על הביטוי, בני זונות על המגרש, דבר שבאנגליה לא כל כך רגילים לו. בארסנל זה בולט במיוחד עם מאמן (זר) שנוח לו לא לראות טעויות שופט לטובת ארסנל וכו' ושחקנים כמו אבואה ופאברגס. אני מצטער אם אני חוזר על עצמי- אבל הרס מהיסוד של המשחק היפה מפריע לי הרבה יותר מהחיבור של השחקנים לקהל. זה יפריע לי אחרי שנפתור את הבעיה של התכלס- דהיינו ההתנהגות של הזרים באצטדיונים בממלכה.