חדשות, שמועות והעברות 2007/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הביקוש כנראה קטן משנדמה לך - זה כבר לא כזה נדיר לראות מושבים ריקים במשחקי פרמיירשיפ.

2. Cesc_Fabregas Member

הביקוש גדול מההיצע רק בד"כ במשחקים גדולים / מכריעים / גמרים למיניהם. האיצטדיון היחיד שמעל 70 אלף באנגליה אם אני לא טועה זה האולד טראפורד וומבלי.. או שיורידו את המחירים או שפשוט יבנו איצטדיונים חדשים או ישפצו. הכדורגל מתפתח משנה לשנה באנגליה ובפרט באירופה...

נערך לאחרונה ב: ‏4/3/08
  3. spurs229 Member

כמו שאתה יודע, תלוי איפה.
    ברור שאין סיבה שוויגאן יגדילו את האיצטדיון, אבל בקבוצות כמו טוטנהאם זה must.

4. Rudess Member

שחקנה של רדינג ,אמרסה פיי, חלה במלריה במהלך אליפות אפריקה ולא יוכל לשחק בשבועות הקרובים:
    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...ing/7276767.stm

לא נעים בכלל!

סטוק סיטי השאילה את שוערה המחליף של וויגאן, קרלו נאש, ל-3 חודשים (עד סוף העונה).

5. Gareth Bale Member

טוטנהאם מקושרת עם קשר צעיר בן 20 בשם Esteban Granero השייך לריאל מדריד ומושאל העונה לחטאפה.
    ריאל שמה עליו תג מחיר של כ-18.5 מיליון פאונד אבל טוטנהאם בכל זאת מעוניינת בו.

מי שעוקב אחרי הליגה הספרדית יכול לומר איך הוא משחק? התקפי? הגנתי? אם הוא באמת שווה את הסכום?
    תודה!

http://www.skysports.com/story/0,19528,11675_3240424,00.html

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אסטבן גראנרו קשר התקפי ספרדי. ממש לא שווה את הסכום. לפי השמועות יחזור בשנה הבאה כנראה לסגל של ריאל. אז לא הייתי בונה על העברה שלו לפריימרליג.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

8. C.F.C Member

מה כל כך ביזיוני כאן? אופ"ה בסך הכל מנסה לעשות קצת צדק, כי המצב הנוכחי שבו הפוגע מורחק לשלושה משחקים ואילו הנפגע לא יוכל לשחק במשך 9 חודשים הוא ביזיון. ובאופן כללי היו צריכים לעשות את זה מזמן, אי אפשר לתת לטבח הזה להימשך.

9. Ampelmann Member

זה דווקא רעיון מעניין. לא תמיד הוגן (וטיילור באמת הפך כאן לקורבן מסכן, אני בטוח שהבחור אוכל את עצמו ואפשר לראות את זה כבר בשניות שאחרי התאקל), אבל יש איזשהו היגיון בזה שהפוגע יורחק עד שובו של הנפגע (למרות שאז קבוצות יכולות לבקש משחקן נוער ליפול בתאקל מול כוכב ולהשבית אותו לכל העונה...)

*עריכה: אגב, אני דווקא נגד הרעיון בגדול.

נערך לאחרונה ב: ‏10/3/08
  10. Becks Member

C.F.C,

זה פיפ"א ולא אופ"א.

ובכול זאת, אין סיבה שגם ספ בלאטר ידחוף את האף שלו לאירוע הזה (זה גם פשוט לא הוגן).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/3/08
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מה הבעייה בכך שהפוגע יורחק לשלושה משחקים? אלה החוקים. "טבח"? זו לא הייתה איזו עבירה חריגה, זה שדווקא היא נגמרה בפציעה שה לא הופכת את טיילור לרוצח.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

סקאווטים של ארסנל וצ'לסי היו במשחק האחרון של שטוטגארט נגד ברמן.
    המטרה - מריו גומז ( כרגע יחד עם טוני מלך השערים של הבונדסליגה ושחקן העונה שעברה).
    בעוד גומז עצמו אומר שהוא רוצה להישאר עוד עונה אחת בשטוטגארט ושהחלום שלו זה בכלל ברצלונה ( שמצידה לא מראה עניין) הסוכן שלו לא פוסל שום אפשרות ומודע לעניין בעיקר של ארסנל.
    לפי עיתון שטוטגארט אלכסנדר חלב כבר שוחח עם גומז ומנסה לשכנע אותו.
    צריך גם לציין שגם מילאן, יובנטוס ורומא מעוניינות בחלוץ שכרגע שווי המרקט שלו עומד על 20 מיליון יורו ( אם כי הערך רק ימשיך לעלות אם ימשיך עם הפורמה הנוכחית).
    לטובת חברנו האנגלים שפחות עוקבים אחרי הליגה הגרמנית ולא כ"כ מכירים את הליגה הגרמנית אז מריו גומז חלוץ גבוה יחסית 1.92 מטר בעל טכניקה יוצאת דופן, פיזי בעל חוש טוב לגולים.
    הוא מזכיר משהו את לוקה טוני ויש לו ניסיון בליגת האלופות וכבר זכה באליפות גרמניה והגיע לגמר הגביע.
    אהה כן והוא רק בן 22 .

13. Jack Wilshere Member

יצא לי לראות את סופר מריו כמה פעמים, והוא אכן חלוץ נהדר. ועם זאת, אני לא משוכנע שאנחנו צריכים חלוץ. כן אני לא משוכנע שהוא חלוץ מן הסוג שונגר אוהב. ונגר יותר אוהב חלוצים מגוונים, ואילו סופר מריו יותר חלוץ רחבה. ויותר מכל, לא נראה לי שונגר ישלם עבורו 20 מיליון יורו לערך. נחייה ונראה...

14. Becks Member

כשואן-פרסי נפצע בכול יום שני וחמישי, וכשבנטלר ואדביור לא מסתדרים כול-כך טוב.
    אני חושב שלא היה מזיק לכם עוד חלוץ אחד.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קודם כל תסביר לי למה אתה מתכוון במגוון?
    כי מריו הוא לטעמי מאד מגוון, טכני, ראיית משחק טובה ( יש לו 14 שערים ו 5 בישולים העונה), הוא נוגח מעולה, יש לו בעיטה פנטסטית ( לראייה הגול השני מול ברמן) עם טאצ'ינג נפלא, הוא יכול להפתח להיות אחד הטובים בעולם אצל מאמן כמו וונגר על אחת כמה וכמה ( אני מודע לזה שהוא או בסוף העונה או עוד שנתיים יעזוב את שטוטגארט), יש לו אגב גם יכולת דריבלינג והוא גם מתקל נהדר והוא סקורר, פשוט ככה. אם זה לא מגוון....