ג'יימס- רובינסון היה השוער הנבחרת בעבר, עכשיו זה ג'יימס, סקאוזר...ג'יימס, ובחסד. סאנייה- למעלה. פרדיננד- הכי טוב באירופה העונה. וידיץ'- אחרי התלבטות עם קמפבל שהוביל הגנה מאוד חזקה בפורטסמות'. אברה- עוד עונה טובה שלו, גם קלישי היה נהדר השנה ולסקוט. פלאמיני- פאק אוף. ססק- שיפר מספרים, עונה טובה. יאנג- אחלה עונה. שותף בכיר להתקפה החזקה של הוילה, גם אגבונלהור ראוי לציון. רונאלדו אדבאיור, טורס- שני החלוצים שבלטו מעל כולם, גם סנטה קרוז אחלה רכש שבעולם של יוז, נתן עונה הרבה מעבר למצופה אחרי האכזבה בבאיירן. מחליפים: ואן דר סאר, ברבטוב, מלבראנק, בנטלי, ג'רארד
http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_3538160,00.html הגיע הזמן, מאוד אהבתי בזמנו את קיואל כששיחק בלידס, אני חושב שהוא צריך להשתקם באחת מהקבוצות שנלחמות על אופ"א, עדיין במרסיסייד, רפא הדביק לקראוץ' תג מחיר של 15 מיליון פאונד, מגוחך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
ברוך שפטרנו . קיואל היה נטל כספי ענק ובקושי שותף מאז שהגיע לאנפילד . למרות הסימפתיה הגדולה לכשרון של הבחור , הוא היה צריך ללכת מזמן . איפה ראית את התג מחיר של קראוץ' ?
כן, כשהתכוונתי שסנייה הוא לא המגן הטוב באנגליה זה היה כי המגן הטוב באנגליה הוא שמאלי. כשאני מדבר כמובן על אברה. ללא ספק זה מוגזם? תן לי להגיד יותר מזה, אברה הוא ללא ספק המגן השמאלי הטוב באירופה היום. אין מגן היום שעושה יותר משהצרפתי עושה בהגנה ובהתקפה, יש לו כושר מדהים, זריזות ואתלטיות ברמות הכי גבוהות ובעיקר יציבות מדהימה. קשה לי להיזכר העונה במשחקים חלשים של אברה, ואנחנו מדברים כאן על מגן ששיחק את רוב המשחקים של היוניטד. רוב האנשים ( ובצדק ) מדברים על 2 הבלמים הנפלאים שלנו ריו והרוצח הסרבי ושוכחים שבאגף שמאל יש היום את המגן הטוב באירופה. אז לא, להגיד בביטחון שאברה הוא המגן השמאלי הטוב באנגליה היום זה באמת לר במקום, צריך להגיד בביטחון שאברה הוא המגן הטוב ביותר באירופה היום...
אברה המגן השמאלי הכי טוב בעולם, למרות שקלישי מגן שמאלי פנטסטי. ומישהו טוען אחרת קיבל הוכחה חד משמעית נגד רומא וברצלונה בליגת האלופות. נגד רומא הוא היה מצוין במשחק הראשון, ונגד בארסה עשה עבודה טובה מאוד בהגנה על מסי שאמנם היה טוב במשחק הראשון, אבל לא הגיעה למצבים רצינים וזה עוד בלי להזכיר את העבודה הנהדרת שלו בחלק ההתקפי, שם תמך ברונאלדו שהתקשה עם השמירה הצמודה על זאמברוטה. והטימטוק ממש מפגרים אם הם בחרו בג'וליאן לסקוט כמגן השמאלי של העונה לפני קלישי ואברה.
"סגר"... אברם התלהב מזה שהחבר שלו אלכס מתעניין בו אז הוא שיחרר כותרת. אני ממשיך לטעון שאין מגן ששווה מעל 10 מיליון פאונד, בטח שלא 20.
20 מיליון יורו (15.82 מיליון פאונד) וזה בלטי שהולך הביתה (להזכירך פריירה חתם על חוזה של 5 שנים בינואר), בן חיים יצטרף אליו ואני מניח שגם קארבליו/אלכס.
הבנתי.. ואז צ'לסי תישאר עם טרי ואחד מהצמד אלכס/קארבליו? אתה שפוי? הרי צ'לסי החתימה את בן-חיים רק בגלל אותה טראומה מהעונה האחרונה של מוריניו, באמת נראה לך שקארבליו או אלכס יעזבו?למה שמישהו בצ'לסי ירצה לשחרר אותם, ולמה שהם יעזבו? אני זורם איתך.צ'לסי תישאר עם צמד בלמים טופ-קלאס, ו0 מחליפים בעמדה. הרי מצב כזה הוא בלתי-אפשרי, לכן צ'לסי תחתים לפחות עוד בלם אחד. אז מה עשית פה?
שכחת את איבנוביץ' שחתם בינואר. אין שום סיכוי שהוא הגיע ליהות בלם רביעי וצ'לסי שילמה 9 מיליון פאונד על בלם רביעי.
ג'ורג'י, זה הכל בגדר דיבורים בינתיים, אבל אין ממש בעייה בתסריט הזה. ריקי עדיין לא חתם על חוזה חדש (למרות שזה בדיונים) אם תבוא קבוצת פאר שתסגור עם צ'לסי בטח אם למנג'ר שלה קוראים מוריניו, אני לא יודע אם הוא ישאר. אם התחת נשאר הוא מקבל צ'ק פתוח ותהיה בטוח שהוא יכול להביא את מי שהוא רוצה (מבחינת כסף לא עניין של שחקנים להגיע). אני לא יודע אם אלכס וריקי יכולים להרשות לעצמם עוד עונה של תחרות כזו ביניהם. והפורטוגלים, ברזילאים והספרדים כבר מצאו לאלבס דירות פאר בלונדון בקיץ האחרון, זה לא ממש הביא אותו לגשר.
הוא חתם בסוף השנה שעברה על חוזה חדש, עוד חוזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx האתר הפורטוגלי שדיווח על זה, הוא מאוד אמין ובמיוחד בעניין פורטו.
לפי הדיווחים, מייקל מנסין, סקוט סינקלייר ובן סהר אמורים לתת את הטון לגיבוי הסגל. אם זה נכון? טרי, ריקי/אלכס, איבנוביץ' ומייקל מספיק לי.