בולשיט ! אנחנו אוכלים רק סטיקים פילה מאז שאריקסון שלנו , והיינו קרובים יותר לשלישי מהשיויון של בלאקבורן , היינו חסרים מאוד את ,ג'ונסון והאמן ,וכך נוצר מצב שאיירלנד גמר את הכח נכנס גארידו , ונוצר מצב שיותר מידי שחקנים ,לא שיחקו בתפקיד הטבעי שלהם בדקות כל כך חשובות (גארידו ,וצ'ורלוקה בקישור , וואסל חלוץ מטרה ) כשהספסל יהיה עשיר יותר בשחקנים , יהיו חילופים יותר איכותיים מגארידו כקשר שמאלי . אריקסון אחראי למהפכה רבתי בסיטי ,השימוש שלו בצעירים ממש מפתיע אותי -גלסון,נידם,מיכה,הארט, איירלנד ,צ'ורלוקה -כולם ילדים שמשחקים עם ניסיון של בני 30 , בקרוב הסגל רק ישתבח אירופה אנחנו באים !
אין לו בושה? אחד המחזורים הגדולים שאני זוכר בליגה האנגלית והא עוד מתלונן...מה הקריטריונים שצריך בשביל להיות עיתנואי ספורט בארץ?
ארצ'י, השחקן האנגלי יעלה פי עשרה ממה שהשחקן האירופאי/אפריקאי/ווטאבר יעלה. זה כל הסיפור. אז מה עדיף? אגב, לדעתי תמיר יכול מאד להצליח באנגליה. אמנם אין לו הבה טכניקה, אבל הוא יכול להיות יופי של גרזן במרכז הקישור.
קומבינות...מה זה לא ברור? אם היה צריך כשרון, כבר ממזמן ידיעות ומעריב היו שותלים פה איזה צייד או שניים. כל זמן שקבוצה מסוימת של מקורבים מנהלת את מוספי הספורט ומתחלפת במקורבים כמוהה, אנחנו נמשיך לאכול מהם חרא...פוי.
איסטלנד, מה בולשיט?הכוונה למשחק אתמול לא לעונה עד כה, ירדתם ביתרון במחצית הראשונה,אחרי ההפסקה והמשחק שלכם היה די אנמי,בלקבורן אומנם לא הצליחו להגיע להזדמנויות אבל לפחות החילוף של יוז שהכניס את מקארתי הראה על הכוונות, אתה בעצמך כתבת לגבי החלפת חלוץ המטרה שלכם שזו היתה טעות וזה היה בשלב שעוד היה מספיק זמן במשחק לבלקבורן להשוות, אריקסון נגד וילה רצה לשמור על התיקו ועשה שלושה חילופים למען זה במשחק שוילה ישבו על השער שלכם וזה הצליח לו, אתמול גם החילופים וגם איך ששיחקתם במחצית השנייה העידו כי הוא רצה יותר לשמור על היתרון מאשר להגדיל אותו והפעם נענשתם. בקשר לג'ואי בארטון, אני חושב שהכי כדאי בשבילו זה לו הוא יעזוב את אנגליה בכדי לשחק כדורגל במדינה אחרת, הוא יותר מדי חמום מוח ויותר מדי מהר נכנע לפרובקציות מצד קהל כשהוא משחק ומצד אנשים כשהוא יוצא לבלות, הוא חייב סביבה חדשה,נקייה שלא מכירים אותו או את העבר שלו ו"הייחוס" המשפחתי שלו ואז הוא יוכל להתרכז רק בכדורגל ולא כל שנייה מישהו ינסה להדליק אותו במטרה להרוס אותו.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/t...ham/7163374.stm רוי הודגסון שאימן בעבר את נבחרת שוויץ, בלקבורן,אודינזה ואינטר הוא מאמן פולהאם החדש.
מינוי מסקרן, ובהחלט הימור של פולהאם. הודג'סון אחרי כמה שנים בצוות המקצועי של אינטר ללא אימון, עם רזומה עשיר והרבה שנים ללא קבוצה - מי יודע מה נשאר לו לתת? נחיה ונראה.
לא יודע איזה נפלאות כבר אפשר לעשות בפולהאם. בכל זאת זו קבוצה שלא ניצחה בשנה האחרונה בחוץ. קבוצה די גרועה וגם פחות חצופה מהקבוצות הקטנות האחרות. אני למשל רואה את דארבי, רדינג ששבוע אחרי שבוע מנסות לעקוץ קבוצות צמרת ופה ושם מגרדות נקודות.
דווקא דרבי?להוציא את ניוקאסל, ממנה היא הוציאה 4 נקודות, היא גירדה עוד כמה תיקואים בודדים וזהו. רדינג בהחלט בקו עלייה, וגם ברמינגהאם, וויגאן, אבל לא בטוח שפולהאם נופלת מכל אחת מהן, וכמובן שגם סנדרלנד ובורו במאבק, בולטון לא תרד.
דרבי ללא ספק קבוצה שעל הנייר פחות טובה מפולהאם, אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שדרבי בזמן האחרון מאוד משתפרת, למעשה מאז המינויים של פול ג'ואל. הוציא תיקו בסט ג'ימסס פארק שזה מגרש שקשה מאוד להוציא בו נקודות, לא היו רחוקים אפילו מניצחון. גם נגד ליברפול הם לא היו רחוקים מלהוציא נקודות, ועם קצת דיוק של בארנס אולי היינו רואים את הסנסציה הגדולה של השנה. כן, קשה לי לראות אותם שורדים את העונה הזאת, הסגל שלהם אפילו לא שווה את זה, אבל מאז המינויים של פול ג'ואל הם בהחלט משתפרים. אגב, הם חייבים להחליף את דארן מור!!! שחקן שלא שווה אפילו תחתית בצ'מפיונשיפ.
מסיבת עיתונאים בדקות הקרובות לגבי לוקה מודריץ' ולאן הוא הולך- באנגליה שני הפייבורטיות הן ספרס וצ'לסי, גם ברצלונה וריאל בתמונה.
המארקה מדווח היום כי אסטון וליה מעוניינת במגנה הצעיר של סביליה, חוזה אנחל קרספו כבר בחלון העברות הקרוב. קרספו בן ה-20 לא שחקן קבוע בהרכבה של סביליה והעברתו לאסטון וילה נראית בהחלט ריאלית.
כי הוא לא שחקן הרכב קבוע אז העברתו לאסטון וילה נראית ריאלית? משמע וילה קבוצה נחותה אז השמועה הגיונית?? רק שתדע שוילה כמעט עם אותו מאזן כלכלי כמו של סביליה.