חדשות, שמועות והעברות 2007/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. קינג לדלי Member

דייויד בנטלי היום הוא הקשר האנגלי התוקף הטוב ביותר.
    לדעתי בסופו של דבר הוא יעלה על ג'ו קול ויקח את המקום בהרכב הנבחרת אצל קאפלו.
    תענוג לראות את הטכניקה שלו.האמות חדות בשתי הרגליים,בעיטות מדהימות והבנת משחק כמעט מושלמת.

הייתי שם עליו אפילו 20 מיליון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/12/07
  2. THE STRETFORD END Member

רובי,
    לגבי בנטלי,כמו שאמרתי לך יום חמישי בפאב,כל היכולת הנפלאה הזו שלו היא כתוצאה מהמנוחה בקיץ,
    הרבה יצאו נגדו כשהשתחרר מאליפות אירופה עד גיל 21 בקיץ,בוגד,חוצפן,מה לא אמרו כנגדו,
    הוא ידע על מה הוא מדבר כי רק הוא יכול היה לדעת מה המצב הגופני שלו,הוא ידע שמשחקים בקיץ והגוף שלו יקרוס במשך העונה והוא לא יוכל להביא תוצרת כמו שהוא יכול וצריך להיא לקבוצה שלו,זו שמשלמת לו את המשכורת,זו שהיתה שם לתת לו הזדמנות אמיתית,לא כמו ונגר וארסנל(ושלום לכם אוהדי ארסנל,לו ונגר היה סבלני ונותן הזדמנות נאותה לבנטלי,כמו שהוא נותן לאחרים שאינם אנגלים הייתם מרוויחים שחקן שצמח במערכת,אנגלי ולא פחות חשוב,כזה שיכול להוסיף ולשפר את הקבוצה,אני בטוח שאף אחד ממכם לא היה מתנגד שהוא ישחק במקום רוזיצקי שעלה כסף ולא ממש מספק את מה שציפו ממנו).

עד כמה שזה ישמע פשע כנגד המלכה,אבל הקבוצה חייבת לבוא לפני הנבחרת,ברגע שדברים יהיו הפוכים תמיד כל הצדדים יפסידו,השחקן,הקבוצה והנבחרת.

3. REAL MADRID Member

1. כן, אני מאמין שסביליה קבוצה טובה יותר מאסטון וילה.
    2. אין לי שום כוונה לזלזל באסטון וילה.
    3. קרספו מגן שמאלי כישרוני ביותר שלא מרבה לשחק מהסיבה שדראגוטינוביץ' יותר מנוסה, בשל וטוב ממנו כרגע.

העברה של קרספו נראית ריאלית כיוון שיש לו יותר סיכוי להתקדם באסטון וילה מאשר מבסביליה. אם הוא באמת רוצה להצליח הוא צריך להישאר בספרד, אבל זה לא ממש עומד על הפרק.

4. Ben-Ami Member

אני לא מוצא סיבה למה הם לא ישחקו ביחד, בנטלי בימין וקול בשמאל.

5. k_700 Member

אני חושב שארון לנון הרבה יותר מוכשר ממנו.
    ובכלל תיאו וולקוט יותר מוכשר משניהם.
    אני בטוח שלנון תחת ראמוס וולקוט תחת וונגר יתפתחו הרבה יותר טוב מבנטלי.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיאו וולקוט מוכשר בטירוף, ומה שאני אומר עכשיו פשוט מזמין שהוא ינקנק אותי בגביע הליגה (אני מאמין שהוא יחזור מהפציעה עד אז), אבל עדיין חסר לו המון ליטוש כדי להיות שחקן ענק, ויש לו את הפוטנציאל להיות כזה, וכבר עכשיו הוא שחקן מצויין, אבל אני בספק כמה טאץ' אפשר לפתח אצלו על מה שבסך הכל הטבע לא כל כך נתן.
    לגבי לנון, גם כאן יש בעיה קצת של טאץ' בכדור, הוא משתפר לאט ובהדרגה אבל בשביל להיות בהרכב של הנבחרת? לא כל עוד בנטלי, ג'ו קול ואשלי יאנג בתמונה.

7. XabiAlonso Member

דרבי על סף החתמת עמנואל וייה, חלוץ ארגנטינאי שמשחק במדי ז'גוארס בליגה המכסיקנית, שם המאזן שלו עומד על 10 שערים ב-28 משחקי ליגה.
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_3014526,00.html
    לפחות הם לא מביאים עוד בול עץ אנגלי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

8. eastlands Member

חודש ההעברות החל !
    אנלקה תמיד ברשימה , כבר 8 שנים השכיר חרב הזה נמצא ברשימה , צ'לסי הכי לחוצה לחלוץ ,והחלום שלי שאנלקה ינחת ברפש , גם עלה ברשימת השמועות , אנלקה חלוץ מצויין ,אבל טיפוס זבל ,אנוכי שמסוגל גם להרוס לחבריו בגלל סגנון המשחק האנוכי שלו , אם יגיע לסטרטפורד אני חוגג, שוב הכל ספקולציות במסגרת חודש השמועות שהחל.

9. קינג לדלי Member

על מה יש לחגוג ? אתה מכיר שחקן שעשה פוזה על סר אלכס פרגוסון ולא קיבל בעיטה ?
    אז איתו או בלעדיו זה עדיין תהיה אותה מאנ.יונייטד הגדולה.

10. AW forever Member

11. D.Irwin Member

די סיכמת את מה שאנחנו חושבים והרסת לנו.

12. k_700 Member

מה אתה רוצה? הוא כנראה שוחרר כי הוא לא היה מספיק טוב.
    כל קבוצת פריימר ליג משחררת מדי סוף עונה מספר רב של שחקנים צעירים בהעברה חופשית.
    פרגי שיחרר בערך 12 שנה שעברה כשרובם אנגלים.

לא מאמין שלוונגר יש משהו נגד אנגלים. אם הוא היה טוב הוא היה נשאר. חוץ מזה כל עוד אתם מצליחים מה אכפת לך אם משחק אנגלי או אינדונזי.

לא זכור לי שיש לך דרכון אנגלי אז תחסוך תפטריוטיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7%99%...%99%D7%95%D7%AA

14. Robin Member

התאהבת בוויקיפדיה לאחרונה, אה?

15. Rudess Member