למה אני הבעתי את עמדתי על פרגוסון? לא, אני נמנע מלעשות כן משתי סיבות עיקריות: האחת, אני לא אובייקטיבי בשל אהבתי העיוורת לארסנל. השנייה, שאני סבור שפרגוסון הוא מנג'ר גדול. אני הבנאדם האחרון שאפשר להגיד עליו שהוא לא אובייקטיבי.
רפאל, סידוול אולי לא קבוע בהרכב בצ'לסי אבל הוא מקבל לא מעט הזדמנויות, פנאנט נמצא לאחרונה בכושר רע אבל פתח את העונה פנטסטי. הם לא כישלון גמור בצ'לסי וליברפול. Praetor, התכוונתי לומר שאם אוהדי יונייטד וטוטנהאם פסולים מלהגיב, אז מהצד השני גם אוהדי ארסנל פסולים מלהגיב (כמובן שאני חושב שאף אחד לא פסול מלהגיב, זה רק על משקל מה שאמרת).
Danny, אף-אחד לא אמר שאתם פסולים מלהגיב. אל תהיה דמגוג. אמרתי רק שאתם לא יכולים להביע את עמדתכם בצורה אובייקטיבית.
לא זכור לי שפרס "הסובייקטיביות" (יש פרס כזה?) הוא קנה מידה למשהו חוץ מלטפשות,בורות ופאתטיות שאנשים כמוך מייצגים ועוד נתלים בה כאמתלה. בטח שלא תמצא בדבריי הרבה, כי הם קצת ברמה גבוהה בשבילך, צא ולמד!
אם הסובייקטיביות הזו הביאה לו את פרס נובל לחקר התרבות, אין לו שום סיבה להפסיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אבל אני לא הבעתי את דעתי על פרגוסון. טוב, הויכוח הזה נהיה עקר לגמרי.
הוא בעצמו לא יודע מה משמעות המילה סובייקטיביות, העיקר שהוא יורה אותו בכל הזדמנות שאין לו מה להגיד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
רודס, יהדות אירופה מתדלדלת בגלל שהדור הותיק הולך לאט לאט לעולמו והדור הצעיר עובר למקומות אחרים,אמריקה,קנדה ובמיוחד ישראל וזאת בעיקר בגלל קריאת התיגר של המוסלמים באירופה כלפי היהודים, גל העליה הגדול מצרפת זו הדוגמא החיה ביותר.
נכון, אני גם לא יודע לכתוב בעברית, פשוט יש לי פה פיליפינית דוברת עברית רהוטה(אני חשבתי בכלל שכותבים את זה עם א' וע') שעובדת כקלדנית אצלי. רסט מיי קייס - עוד פעם נסיון הצחקה פתטי, ולאחריו סמיילי שמעיד על "איזה מצחיק אני". לתפארת אייסוקר.
ד"א תיקון קל- אפסון לא שחקן בית של ארסנל, ונגר רכש אותו ב-2 מיליון פאונד. עד העונה הזאת הוא היה פצוע כרוני וזאת בעיקר הסיבה שונגר לא החזיק אותו יותר
אין ספק שהקהילות המוסלמיות מתחזקות בכוחן אל מול הקהילות היהודיות ברחבי העולם, אך לגבי נתוני ההתבוללות אין לי השוואה בין אירופה לארה"ב (יכול להיות שבארה"ב ההתבוללות גדולה יותר). מה שבטוח שהירידה בקהילות היהודיות באירופה היא שילוב של הגירה/עלייה והתבוללות ובנוסף התחזקות פוליטית של הקהילות המוסלמיות.
מתוך הכתבה שהביא ג'ורג: Arsène Wenger admitted yesterday that he once sought English talent for Arsenal in the transfer market to satisfy fans cravings for home players מממממעניין,בדיוק מה שדיברתי עליו בתחילת הדיון, תודה לך ונגר.