אשלי קול לפני ביינס? הוא נמצא בעונה הכי חלשה בקריירה שלו כנראה וביינס היה BY FAR המגן השמאלי הטוב בליגה העונה.
אשלי קול דווקא לדעתי מהבודדים ששמרו על יכולת סבירה ביחס לממוצע שלהם בצ'לסי. מסתכלים על כל טעות שלו ב7 עיניים, כשביינס "תרם" ליכולת הרעה של אברטון בתחילת העונה זה התקבל בהרבה יותר סלחנות.
שאני אומר שאשלי קול נמצא בעונה החלשה ביותר בקריירה שלו זה לא אומר שהוא היה גרוע. הכול יחסי כמובן כי מדובר במגן השמאלי הטוב בעולם בצוותא עם פטריס אברה שגם הוא נמצא בעונה החלשה ביותר שלו במנצ'סטר יונייטד.
הנבחרת שלי: ואן דר סאר, רפאל (באמת שאין אף שחקן שהתעלה כאן), קומפאני, וידיץ', ביינס, נאני, פארקר/אדם, טורה, מודריץ', טבז, ברבאטוב
לא יודע אם אין אף אחד שהתעלה בעמדת המגן הימני העונה אבל בקארי סאנייה היה המגן היציב ביותר לאורך כל העונה ולכן הבחירה בו אכן מוצדקת.
ומי אמר לך שהשחקנים לא חושבים ככה? ההבדל היחיד הוא שלעיתונאים יש מקלדת ולשחקנים אין (או שיש להם טוויטר, אבל הם לא יכתבו שהם לא אוהבים את ההתנהגות של נאני על המגרש).
אמרתי שהשחקנים לא חושבים כך? אמרתי שיש מצב שגם הכתבים יעשו בחירה מעוותת באותה מידה, ושאצלם יש מי שכבר אמר את זה בפומבי.
אני יכול להבין גם מי שחושב שבתואר כזה צריך לזכות מי שההתנהגות שלו היא חיובית... זה לא הקריטריון שאני הייתי בוחר לפיו (נאני היה השחקן הטוב ביותר בליגה העונה), גם רוב השחקנים שזכו בתואר הזה (בוא נגיד לפחות בעשר השנים האחרונות) הם לא בדיוק צדיקי הדור, אבל אני לא חושב שזה מעוות. מי שבחר בבייל ולא בנאני הם השחקנים היריבים שלהם מכל הליגה. יכול להיות שקולגיאליות טובה או רעה משחקת כאן תפקיד, זה לגיטימי. ההבדל היחיד הוא שאף אחד מהשחקנים שבחרו לא יגיד את זה, אוליבר הולט יכול לכתוב את זה בעיתון בתפוצה גדולה ולנמק איך שבא לו.
בהחלט יכול להיות שלהרבה שחקנים קל יותר לחבב את בייל מאשר את נאני. בכל מקרה אם כבר, לדעתי שחקן העונה צריך להיות דווקא וידיץ'. הבלם הכי טוב בליגה בקילומטרים.
כאשר אתה רואה מי הם שבעת המועמדים הבכירים לתואר ונאני אפילו לא ביניהם - עזוב לא זוכה. כאשר אתה רואה ששחקן בן 24 מועמד לתואר השחקן הצעיר של העונה. כאשר אתה רואה שחקנים שמועמדים לשני התארים ומסתבר שבייל הוא שחקן העונה, אבל לא הטוב מבין הצעירים, איך זה עובד לעזאזל? כאשר מצביעים באמצע העונה - אז האמת, כל הדבר הזה מעוות. אם גארת' בייל הוא שחקן העונה באנגליה, כן, זה מעוות.
אני מניח שאף אחד לא אהב את רונאלדו יותר מדי, ובכל זאת בחרו בו בזמנו ולא רק בעונת 2008 שבה לא לבחור בו היה הטמטום הכי גדול שבן אדם יכול לעשות (מעניין אם היה מישהו כזה), אלא גם בעונת 2007 שבה המספרים שלו לא היו טובים בהרבה מאלה של נאני העונה. מה השתנה בין אז להיום? אין לי מושג. בכל אופן, בחירות השחקנים תמיד מושפעות מהתקשורת. בין אם זה בייל השנה, או הקמפיין שהיה עבור גיגס ב-2009, כנראה שנוח להם להיות חסרי חוט שדרה.
לדעתי השחקנים בחרו את בייל בגלל הפונטציאל שלו, בגלל שהוא הדבר הגדול הבא. לדעתי מדובר בבחירה מגוחחת כי צריכים לשפוט שחקן על פי היכולות שלו היום ולא על פי כמה משחקים שמציתים לך את הדימיון לגבי השחקן שיהיה בעתיד. אופי יכול להיות חלק מהבחירה אבל לא יכול להיות הסממן המרכזי. קודם כל שחקן צריך להוכיח על הדשא שהוא הכי טוב. היו שניים כאלה השנה, וידיץ' ונאני, כל אחד אחר זה פשוט בחירה לא מקצועית.
גם לבחור בגיגס היה לא מקצועי, אולי הגיע הזמן להפסיק לתת חשיבות והתייחסות לשלל התארים האינדיווידואלים האלה, אם זה שחקן העונה באנגליה או כדור הזהב, אפשר לחשוב שהשורטליסט המגוחך שהם מפרסמים שם הוא לא בדיחה.