חדשות, שמועות והעברות 2011\2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏23/5/10.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שבחרו בבייל על סמך הפוטנציאל. בחרו בו כי בעת הבחירה - באמצע העונה - הוא נחשב לדבר חם מאוד. אם הפרס היה מוענק בינואר, אני לא מניח שהיינו מסתכלים על זה בעין עקומה. כמובן ששלושה חודשים אחר כך, בהם הוא עשה מעט מאוד והחמיץ חלק גדול מהתקופה עקב פציעה, אז ברור שבמבט על העונה הוא לא יכול להיות זוכה ראוי.

Liverpool-Forever, שני דברים. קודם כל, אני לא מבין מה זה השורטליסט בכלל. הרי הבחירה נעשתה לפני חודשים, לכן אני מניח שהשורטליסט זו לא רשימה של שחקנים מהם ניתן לבחור, אלא הרשימה של שבעת השחקנים שהגיעו למקומות הראשונים. זו לפחות ההבנה שלי... ובמידה שאני צודק אז השורטליסט הוא בסך הכל ה"בקרוב" המגוחך לבחירה המגוחכת.

שנית, אני לא חושב שמישהו נורא מתרגש מהפרסים האלה. אבל אם הם קיימים, אז למה לפחות לא לעשות אותם כמו שצריך? מה כל כך קשה לארגון השחקנים לדחות את הבחירה לסוף העונה? אפשר לחשוב שצריך לשלוח שליחים על גבי חמורים כדי לאסוף את הטפסים.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים איתך ולכן אני אומר שאין טעם להתייחס לזה בכלל, קיבלתי את עניין הזכייה של בייל באדישות מוחלטת, אפילו לא טרחתי ללכת לבדוק מי שחקן ספרס האחרון שזכה בפרס למרות שזה הדבר הראשון עליו חשבתי כשקראתי את הידיעה, זה פשוט איבד כל ערך כשזה מנוהל בצורה כזאת חובבנית. הייתי מצפה שהביקורת על צורת הבחירה בפרסים האלה הייתה רחבה יותר והייתה גורמת לשינויים אמיתיים, לפחות בכל מה שקשור בשחקן השנה באנגליה.
    בכדור הזהב או בשחקן השנה של פיפא אני מבין ששואלים את כל המאמנים של נבחרות שרשומות באיגוד ואז לא מפתיע שאתה מקבל תוצאות הזויות, שחקנים בעונה זוועתית מופיעים בשורטליסט של ה40-50 האחרונים רק כי לפני 2-3-4 שנים הם נתנו עונה גדולה, אבל זה כבר משהו אחר.

3. ArsenalFan Member

Gareth Bale and the cup:
    http://www.pauljomain.biz/PJ/Gallery_1_files/Monkey%20cup%20resize.Xxx

4. h2z Member

ג'ינולה ב-99 אם זכרוני איננו מטעני...

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, גורדון טיילור, ראש ארגון השחקנים, אומר שבבחירת שחקן השנה משתתפים כל הכדורגלנים מארבעת הליגות המקצועניות, כלומר מ-92 מועדונים. בבחירת הרכב השנה משתתפים רק השחקנים מאותה ליגה, כך שבפרמייר ליג מדובר בשחקני 20 הקבוצות בלבד. במלים אחרות, שחקנים מ-72 מועדונים שבודדים מהם עלו על כר דשא אחד עם השחקנים הללו במהלך העונה האחרונה, בגביעים וכו', בוחרים מי הטוב ביניהם. עוד הוכחה לכך שההייפ ידבר כאן חזק יותר מכל דבר.

6. ArsenalFan Member

ז'ראר הויה אושפז בבית חולים אתמול בלילה בעקבות מחלה, הוא אמור להישאר מאושפז בימים הקרובים ולהחמיץ את המשחק הקרוב והחשוב מול סטוק. וילה לא פירטו יותר מדי בהודעה שלהם לתקשורת, אבל הם ציינו שהוא מרגיש "בנוח", שזו כנראה הגירסה הבראמית למתלוצץ עם רופאיו.
    מי שינהל את המשחק הקרוב הוא גארי מקאליסטר.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

גם הויה וגם גארי מקאליסטר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    עכשיו אפשר להיות רגועים שיאנג עובר אלינו.

8. Strawberry Fields Member

והקשר הוא...? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

שניהם (הוייה וגארי מק) שם מתחילת העונה בערך. יאנג יעבור לקבוצה שתציע הכי הרבה כסף לוילה ו/או תהיה הכי אטרקטיבית בעיניו. לצוות האימון בוילה אין say בעניין.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, לא, זה שגארי מקאליסטר שם אומר שיאנג עובר ללידס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://pw0nd.com/wp-content/uploads/2008/05/battery-500x361.Xxx

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וכדורגלן העונה של העיתונאים הוא... הוא... סקוט פארקר.

12. KirkH Member

מצד אחד הגיע הזמן שמישהו יוציא את הראש מהתחת ויכיר בעובדה שהשחקן הכי טוב בליגה לא חייב לשחק באלופה או אפילו אצל סגניתה - מצד שני, פארקר נראה לי כמו תוצר של הייפ נטו.

כן, הוא היה טוב מאוד העונה. כן, הוא מוביל את הקבוצה שלו ומי שרואה משחקים של ווסט האם איתו לעומת בלעדיו חושב שהוא צופה בשתי קבוצות שונות לחלוטין (השנייה, יכולה בכיף להתמודד על עליה מליגה א' בארץ). אבל בכל זאת, פארקר?

לא חושב שהוא עשה עונה יוצאת דופן עד כדי כך שהוא ראוי לתואר.

יהיה נחמד לראות את הכלב מפתח תקווה לוקח קרדיט על כל הסיפור. הוא כבר יימצא דרך להעלים או סתם להתעלם מכך ששוב צצים עכשיו סיפורים על זה שפארקר ניהל עבורו את חדר ההלבשה (במחצית של התיקו 3 מול ווסט ברום..)

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחירה הרבה יותר ראויה מבייל למשל. מי בחירה יותר ראויה ממנו, חוץ מוידיץ' ונאני? לדעתי אף אחד. עונה מדהימה שלו.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. צריך לציין שבייל סיים שני במשאל הזה... התירוץ של העיתונים: הקולות של יונייטד התחלקו בין וידיץ', נאני וברבאטוב.
    ב. אם סקוט פארקר, למה לא צ'רלי אדם? מה ההבדל? שאחד אנגלי ומשחק במועדון לונדוני?

15. THE STRETFORD END Member

איך לעזעזל ואן דר סאר לא מוזכר בכלל בכל הרשימות הללו?

ב 99 ז'ינולה נבחר לשחק העונה מקרב כל העולם ואשתו באנגליה,מיותר לציין שזו היתה עונת הטרבל של יונייטד,
    מצד שני אף שחקן יונייטד לא זכה בשחקן השנה באירופה גם כן,
    בקיצור,אין הגיון,הכל אישי.

לעניין אחר,
    עד כמה שזה ישמע רע,ההתקף לב השני של הוייה(הוא כבר סיים את העונה) זה הדבר הטוב ביותר שיכול היה לקרות לוילה.
    אני מניח שהיא תצטרך לחפש מנג'ר חדש במקום הצרפתי האפור וזה לא יראה כאילו מפטרים אותו אלא מדאגה לבריאותו.

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/11