חדשות, שמועות והעברות 2011\2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏23/5/10.

1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי בונה על כך שג'ו קול יעזור להם לממש ציפיות של יותר מלהשאר בליגה. לטעמי מדובר בשחקן שלא נכנס בכלל להרכב של וולבס עם איך שהוא נראה בשנה האחרונה, אז בטח לא להרכב של סנדרלנד, בולטון, וילה, סטוק ושות' - קבוצות שQPR תרצה להתמודד איתן על מקום נוח במרכז הטבלה.

סמרטוט רצפה זה תיאור שהולם אותו. גם מהמעט שנותר לו לתרום מקצועית הוא לא יכול לתרום הרבה כי הוא נופל מהרגליים בדקה ה50.

2. Strawberry Fields Member

השאלה כמה זה בגלל הפציעות וכמה זה בגלל כושר משחק ירוד. אם זאת האופציה השנייה אז יש לו עוד מה לתרום לקבוצת מרכז טבלה לדעתי.

3. KirkH Member

השאלה היא אם הסטטוס של "בגלל פציעה" יאפשר לו אי פעם לחזור ולהראות מה הוא יודע...

זו השנה הרביעית או החמישית ברצף שהוא מפסיד חלקים לא מבוטלים מהעונה בגלל פציעות. בתור התחלה, אם אני חשב השכר של קבוצת תחתית שעושה מתמטיקה עם בדידים כדי להיות בטוח שהוא סוחט את הלימון עד הטיפה האחרונה - אני מחתים את ג'ואי רק בחוזים שהחלק העיקרי שלהם מבחינת השכר משולם על פי הופעות.

4. Strawberry Fields Member

אל תדאג לכיס של QPR, הוא עמוק יותר משל כל קבוצות התחתית ביחד.

5. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתרי האינטרנט באנגליה מתמלאים היום בדיווחים על מירוץ על פבליצ'נקו בין ניוקאסל לסנדרלנד, כשהמחיר שלו מוערך ב10 מיליון פאונד.
    סנדרלנד מחפשת מחליף לדארן בנט שנמכר בחלון ההעברות האחרון לוילה, וניוקאסל כמובן מחפשת (בין השאר) מחליף לקרול שנמכר לליברפול. הבעלים מייק אשלי כבר הבטיח שכל ה35 מליון פאונד יושקעו ברכש בקיץ, כשברור שהעמדה הכי בוערת היא עמדת החלוץ. הרבה שמות נזרקו לאוויר מאז שקרול נמכר, ויכול מאוד להיות שפבליצ'נקו הוא עוד מלפפון. מה שכן, הספרס יחפשו להיפטר הקיץ לפחות (והדגש הוא על לפחות) מחלוץ אחד מבין הארבעה (כולל רובי קין שמושאל), שכל פעם שם אחר נזרק לאוויר. דרך אגב גם דפו וקראוץ' הוזכרו בחודשים האחרונים כמועמדים להגיע לניוקאסל (במקרה של קראוץ' גם נעשתה פניה קונקרטית לטוטנהאם ממש לפני שחלון ההעברות נסגר).

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/11
  6. ARSI Member

מילא דפו, אבל לא ברור לי למה קבוצות פריימירליג מעוניינות בקראוץ' ופאב'.
    שני חלוצים שכבר שנים מראים כמה שהם בינוניים.

7. Mellow29 Kopite

8. AFCA Member

רק אני חושב שזה קצת לא פייר כלפי מאנ סיטי וסטוק שיונייטד (כנראה) תחגוג אליפות כשיתחיל הגמר הגביע?

9. KirkH Member

אני בטוח שהאוהדים מאושרים מזה, לפחות כרגע. מנעו מהם את החובה לראות את הקבוצה האהובה עליהם חוגגת עוד תואר...

במידה והם ינצחו את הגמר זה בכלל יהיה טירוף. אם הם מפסידים לחבורה של פוליס הם גם ככה נכנסים לסדנת הדחקה.

10. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז בהמשך למה שכתבתי, יש שני שמות מעניינים שמוזכרים כמועמדים להגיע לעמדת החלוץ לטוטנהאם. הראשון הוא שמו של אדבאיור, והשני הוא חלוצה של אספניול אוסבאלדו, כשיש דיווחים שהארי רדנאפ נסע כבר פעמיים לראות אותו משחק. עוד שם אגב שמוזכר כמועמד להגיע לסנדרלנד הוא שמו של מירוסלב קלוזה, שמסיים חוזה הקיץ בבאיירן.

ARSI, אני לא מסכים איתך, לפחות בכל הנוגע לקראוץ'. אני לא חושב שהוא חלוץ ברמה הכי גבוהה שיש, והוא לא מתאים לשחק באחת מ5/6 הקבוצות הגדולות, אבל יש לו הרבה מאוד מה להציע בשאר הקבוצות. סך הכל מדובר בחלוץ עם חוש לא רע בכלל לכיבוש שערים, ובליגה פיזית ומהירה כמו באנגליה, ליגה בה כל כמה דקות כדור מגיע לרחבה, בהחלט יש לו מה לתרום. וזה כמובן בלי לציין את הגובה המשמעותי שלו - זה מאוד מתאים לקבוצה כמו ניוקאסל, בה ג'ואי ברטון מרבה להעיף את הכדורים לתוך הרחבה, כשמאז שקרול עזב רוב הכדורים הללו לא מוצאים כתובת. ואם כבר נגענו בניוקאסל, אז באמת הבנייה של הקבוצה חייבת להתחיל מההתקפה. קווין נולאן משחק בתפקיד התקפי מאחורי החלוצים, אבל הוא בדר"כ משחק בנוסף לשני חלוצים ולא במקום אחד החלוצים. לובנקרנדס, אמאובי, בסט, ריינג'ר - הם כולם חלוצים נחמדים, אבל הם רמה אחת מתחת למה שהקבוצה צריכה. אני הייתי משאיל את ריינג'ר שיצבור נסיון בצ'מפיונשיפ, משאיר אולי את אמאובי או בסט, ומחפש להביא שני חלוצים טובים, שיוכלו לתת לפחות 3-4 עונות.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל שאלה של לאן ניוקאסל מכוונת.
    אם הם מחפשים עונה נוחה במרכז הטבלה, פאבליוצ'נקו על אף האופי הבעייתי שלו שאגב, עיר כמו ניוקאסל לא תעזור לו, יכול להספיק בהחלט.
    קראוץ'? אני רוצה את קראוצ'י אצלי, ואני עדיין מופתע מחוסר ההערכה שהוא מקבל על אף התרומה האדירה שלו כסופורטר סטרייקר.

12. ARSI Member

dyer
    קראוץ' בשתי העונות האחרונות בליגה כבש ביחד 12 שערים. זה מה שאתה רוצה לקבוצה שלך?
    אתה רוצה נוגח להרמות של בארטון, בטח אפשר למצוא משהו יותר טוב מהאיטרייה.זאמורה למשל יכול לעשות איחוד עם פארדיו. לדעתי אתם גם צריכים לא חלוץ אחד אלא שניים. לובן קראנץ' זה לא מספיק ובסט וריינג'ר לא יביאו את הישועה.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראוץ' לא סקורר מחונן והוא גם לא ממש יודע לנגוח לשער למרות גובהו. אבל בלעשות צרות לבלמים ובלהוריד כדורים לחלוץ השני או לקשרים מצטרפים הוא נהדר. אם זה לניצול הקרוסים של בארטון אז באמת צריך להסתכל במקום אחר, אבל לקראוץ' יש הרבה מה לתרום לניוקאסל בלי קשר לזה. סגל החלוצים שם כרגע פשוט לא טוב מספיק.

14. ArsenalFan Member

מסתבר שאנגליה צפויה לקבל כרטיס נוסף לליגה האירופית בעונה הבאה דרך הפייר-פליי. מי שאמורה לקבל אותו היא... פולהאם. רק מה? עושה רושם שמארק יוז לא ממש מתלהב מהרעיון לפתוח את העונה בסוף חודש יוני, כי המשמעות היא שפולהאם הולכת לסיבוב המוקדמות הראשון.
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11959_6931800,00.html

15. ARSI Member

אף פעם לא אהבתי את החוק הזה של ההגינות. באירופה צריך לשחק מי שסיים במקומות שמובילים לאירופה ולא מי שכיסח פחות. קצת מגוחך העניין.

יוז טועה. יש לשחקנים שלו חודש וחצי מנוחה (יכול להעלות גם למשחק הקרוב חצי הרכב השני הרי הוא כבר נשאר בליגה) עד למשחקי הליגה האירופאית וזו גם מסגרת שמכניסה כסף שקבוצה בסדר גודל של פולהאם לא יכולה לקבל זאת כמובן מאליו.