חדשות, שמועות והעברות 2011\2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏23/5/10.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, כי אז לא הייתי מכיר אותו. ראיתי את קינן לא מעט, הוא לא חומר של פרמיירליג, בטח שלא לפני כל מיני בלמים אחרים שמסתובבים בשוק. ההסטוריה של ישראלים אחרים כמו קטן, תמיר כהן וכו' גורמת לי להאמין שלקצב כסוכן יש פה יד גדולה בדבר.

משה אוחיון
    ההחתמה של תמיר כהן הוכיחה את עצמה? איך בדיוק?

Fanatic
    ראית את בלקפול בצ'מפיונשיפ? למה יש לי תחושה שאתה לא מסוגל לציין שחקן הגנה אחד שלה בלי לחפש בויקיפדיה...

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/10
  2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר כמעט אף פעם לדעת עם שחקנים ישראלים שמגיעים לחו"ל. הפעם היחידה שזה ברור זה עם ה"אחד בדור", הבניון, הברקוביץ', הרביבו, הרוזנטל.
    אני לא פוסל שלדקל קינן יש סיכוי בפרמיירליג. נראה בלם די חזק, יצטרך לעבוד מאוד קשה כדי לקבל דקות אבל בואו נאמר ככה - ראינו כבר בלמים חלשים שהצליחו בפרמיירליג, רבאק, אנתוני גארדנר נהיה שחקן הרכב בהאל, וקינן נראה שחקן עם הרבה יותר קואורדינציה מגארדנר.

3. ELIRAN767 Member

בקשר לסכונים למה שחקנים שבדים ,נורבגים,צ'כים לא נעזרים בסוכנים שחקנים ממדינות קטנות עם נאתה לא עילוי של ממש,בדרך ככל תבוא עם סוכן טוב .

ותמיר כהן ,כן הצלחה להגיע ממכבי נתניה להרכב של בולטון זה הצלחה מסחררת.

נערך לאחרונה ב: ‏11/7/10
  4. Fanatic Member

כן, דווקא יצא לי לראות משחקים של בלאקפול בצ'מפיונשיפ כשלקראת סוף העונה שודרו הרבה משחקים שלה בספורט 1 ובספורט 2. ואני חייב לציין שאף אחד מהבלמים שלה לא נראה כמו איזה עילוי.
    אני בטוח שדקל קינן יוכל להשתלב בצורה טובה מאוד בקבוצה כזו, בדיוק כמו שטל בן חיים בעבר השתלב בבולטון.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב, זה אפילו לא קשור ליכולת של בלקפול בצ'מפיונשיפ כי היא לא אינדיקציה לפרמיירשיפ שהיא רמה גבוהה בהרבה.
    אני לא אומר שקינן בהכרח טוב או לא טוב מהנמצא בבלקפול. אני אומר שכנראה הם יודעים מה הם עושים במקרה הזה כי קבוצות שעולות ליגה תמיד דואגות להשתדרג באיזשהי רמה (לאו דווקא רמה של יכולת, לפעמים גם ברמת עומק), אני די בטוח שקינן משתכר מעט יחסית לשחקן האנגלי הממוצע שזה גם שיקול של קבוצה צנועה ושוב - לא כל בלם אנגלי הוא כזאת מציאה.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. ARSI Member

תראה על פניו סאנה הוא פייטר ומחוייב מאוד. העזיבה שלו לא הייתה צפוייה, אבל גם לתת את הסרט קפטן לשחקן שזאת עונה ראשונה שלו בקבוצה זה תמוהה.
    לדעתי הקשר עשה טעות. אז הוא יהנה קצת מליגת האלופות ואבק כוכבים מסביבו (ויעוף במקרה הטוב בשמינית הגמר), אבל אח"כ הוא יחזור לליגה הטורקית החלשה. באנגליה לעומת זאת הוא יכול להנות מרמת כדורגל גבוה לאורך כל העונה ומאווירה טובה ביציעים.לא מפתלא אם הוא עוד יחזור על ארבע.

8. Robin Hood Member

גם אני חושב שסנה עשה טעות מבחינתו. לדעתי הרבה יותר קל להגיע לקבוצה גדולה יותר דרך סנדרלנד מאשר דרך גאלאטסראיי אשר דרכה אפשר להגיע (בדרך כלל)...לקבוצה בסדר הגודל של סנדרלנד. אבק ליגת האלופות באמת מושך, אך מדובר בסה"כ בשישה משחקים (או שמונה; זה המקסימום אליו גאלאטסראיי יכולה לשאוף). ובכלל אני חשבתי שגלאטסראיי, אשר סיימה במקום השלישי בעונה שעברה, אמורה לשחק בליגת אירופה במהלך העונה הקרובה כך שאת ליגת האלופות סנה יראה, אולי, רק בעונת 2011/2012 (אלא אם כן אני טועה?).

9. Magpie22 Member

דן גוסלינג הצעיר מאברטון בדרך לניוקאסל.

10. Rudess Member

מת'יו אתרינגטון חתם על חוזה ל-4 בבריטניה סטדיום.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצויין אולי יפרסו לו לתשלומים את החובות על הימורים...

12. Rudess Member

למה אתה חושב החוזה הוא ל-4 שנים ולא לעונה אחת? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שהמשכורת של את'רינגטון משולמת ישר לוויליאם היל.

14. WellNeverDie Member

15. Strawberry Fields Member

מי שטען מקודם שמדובר בטריק של סוכנים אז בלינק מעליי רשום שקינן היה במבחנים אצל הטנג'רינס.