וזה בדיוק מה שפולהאם לא צריכה עכשיו. היא צריכה מנג'ר צעיר ושאפתן, שיבוא לשם מראש עם מחשבה ותכנון לעבוד כמה שנים במועדון. חשבתי שאל-פאייד כבר שבע ממנג'רים שרק מחפשים את הצ'אנס לעבור הלאה בשנייה שזה מתאפשר להם.
לאן מרטין יול יעבור הלאה? לקבוצה שהולכת על הטופ-4? הרי הוא היה בספ*ס ופוטר מפני שבסופו של דבר, למרות שהוא לקח אותם לטיול נחמד בשולי הצמרת בתוספת לזניה איכותית, הוא נכשל ולא התמודד כראוי עם הציפיות הגבוהות. כמו ש-AFCA ציין, הוא רצה ללכת לפולהאם בעונה שעברה וכל השאיפה שלו הייתה לחזור לפרמייר ליג. אז הוא חוזר ללונדון ולמרכז הבמה, הוא השיג את מבוקשו. אני לא מחבב אותו, אבל לדעתי זה מינוי מצוין לפולהאם, מועדון מתאים מאוד ליול והוא מסוגל להמשיך את הכיוון של הקבוצה בשנים האחרונות. יש לו עין טובה לשחקנים גם בתקציב מוגבל, יש לו ניסיון. פולהאם גם תשחק כדורגל נאה לעין. אני לא רואה את הבעייתיות כאן. היה חשוב גם לקחת החלטה מהירה מבחינת פולהאם - יוז עשה להם מעשה נטול קלאס (אופייני) עם ריח די מסריח ברגע לא מתאים והקמפיין שלהם בליגה האירופית מתחיל כבר בסוף החודש.
מבסוט, BMJ בקבוצה השניה שלי בפרמיירליג. מאחל להם הכי בהצלחה שבעולם. http://www.youtube.com/watch?v=aEfQY6d1tAE
יעניין אותי מאוד לראות איך יול יסתדר במועדון פרמיירשיפ ובפרט כזה שא. לא ינחיתו בו עליו החתמות של דירקטור אוף פוטבול, כלומר מנג'ר פר אקסלנס ב. בעל אמצעים קצת יותר צנועים ממה שהיה לו אצלנו. את דעתי על יול פרשתי עשרות פעמים בשהותי בפורום ובכל זאת - יתרונות - מאמן של שחקנים, חברמן אמיתי ואיש מערכת נטול אגו לחלוטין. חסרונות - נחיתות טקטית וקיבעון בכל מה שנוגע הן לשיטת המשחק והן לבחירת השחקנים. בסך הכל כל עוד לא אשמע שאל פאייד החליט ששנה הבאה הוא רוצה צמרת, ייתכן ופולהאם קיבלו יציבות בעמדה לראשונה מאז הודג'סון.
אתה צריך להוסיף שהפלוס הגדול מבחינת אוהדי הכדורגל האובייקטיבים היא העובדה שלא משנה לאן הוא מגיע יול משחק כדורגל סופר התקפי. יהיה מעניין לראות את יול בפולהאם לאור העובדה שפולהאם של השנים האחרונות היא קודם כל הגנה (רק יוניטד, צ'לסי וסיטי ספגו השנה פחות ממנה).
לאסטון וילה יהיה מנג'ר ספרדי.... אבל האם יהיה זה רוברטו מרטינז? רשום שקיבל אישור מוויגאן לדבר עם וילה, שום דבר באתרים הרשמיים שלהן. http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Aston..._medium=twitter בניטז לוויגאן? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
מרטינז נשאר בוויגאן. טוב לראות שיש עוד את התכונה "נאמנות" אצל אנשים בענף. אני חושב שמרטינז כבר דיי התחבר למועדון ואני שמח שהוא ממשיך שם.
אז אסטון וילה ממשיכה למשוך את הזמן לפני שתמנה את מארק יוז אני רואה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
כל הכבוד לרוברטו מרטינז שבחר להישאר בוויגאן, כדי לנסות ולהמשיך בפרויקט היפה שהוא התחיל לבנות שם. בהחלט משב רוח מרענן, בעידן שבו גם מנג'רים מתקשים לגלות נאמנות למועדון ורק מחפשים לקפוץ לקבוצה הבאה שתשלם קצת יותר. בכלל ההתנהלות של כל הצדדים בפרשה הזו, מרוברטו מרטינז עצמו, דרך ווילאן וכלה בהנהלת אסטון וילה, היתה מרשימה, מעודנת וקלאסית. בלי משחקים מלוכלכים, בלי פניות מאחורי הגב, בלי כפיית רצון ההנהלה על המנג'ר, בלי שקרים לתקשורת, הכל נקי וגלוי לעיני כל. אני בטוח שהספרדי עוד יקבל את ההזדמנות שלו גם במועדונים גדולים יותר, כמו אסטון וילה. heck, אני די בטוח שהוא גם יגיע אפילו רחוק יותר, לאחת מהגדולות של אירופה. הוא אחד המנג'רים היותר מבטיחים ביבשת בעיני.
מתברר שמרטינז היה גם שחקן של וויגאן במשך 6 שנים. עכשיו אני מבין מאיפה מגיע החיבור שלו למועדון. זה עוד קצת מוגזם לקבוע. יש לו עוד הרבה מה ללמוד אבל אין ספק שיש לו פוטנציאל. רק בן 37.
ותראה איזה עבודה הוא עשה בסוונסי עוד לפני שהוא הגיע לוויגאן. מדהים. עבודה שבסוונסי עדיין קוצרים את הפירות שלה גם היום. המועדון הזה היה על סף פירוק, והוא הניח שם יסודות שהביאו את הקבוצה לפרמיירליג בסופו של דבר. והכל תוך כדורגל איכותי ונעים לעין. אני ממש תופס ממנו.
אני מאוד אוהב את מארטינז, ג'נטלמן אמיתי עם המון קלאסה, אף פעם לא מתלונן על שופטים, תמיד משבח את היריבה אבל לא בצורה תבוסתנית שמנסה לתרץ תוצאות רעות (אהמ...), נדמה גם שהשחקנים מאוד אוהבים אותו, כ"כ נדיר היום והוא מוכיח את זה שוב פעם כשהוא נשאר בוויגאן. רק בשבילו אני כל עונה מאחל לוויגאן שתשאר בליגה. כן אני אובססיבי לגבי מי שarsenalfan קרא לו בובת הוודו שלי ואולי בצדק, אבל זה בדיחה שאת הודג'סון עדיין מחשיבים לג'נטלמן אנגלי מופתי גם אחרי תצוגת אימים של חוסר קלאסה בליברפול, ומרטינז לא מקבל שום הערכה.
אחרי שהם החתימו את אל-מוחמאדי המצרי, שהיה אצלם בהשאלה בעונה שעברה, סנדרלנד גם עומדים להחתים את החלוץ הקוריאני הצעיר ג'י דונג וון. מקווה בשביל סטיב ברוס שיישאר לו מספיק כסף כדי להחתים את ווס בראון ודארון גיבסון... אל-מוחמאדי, אגב, לא השאיר עלי רושם טוב במיוחד בעונה שעברה. לא היה מספיק סולידי ויציב כשהוא שיחק כמגן ימני, והנסיונות של ברוס לשחק איתו כקיצוני ימני מדי פעם היו די מגוחכים. מעין עמנואל אבואה לעניים. אולי אלה היו רק קשיי התאקלמות...