נראה שקים בדרך לבאיירן, @k_700 - מה זה נרדמתם בעמידה? אוסימן, קים, קייזה,בארלה ולאחוביץ׳ - כולם עלולים לסיים באנגליה/גרמניה בסוף הקיץ. גם אם לא כל הרשימה הזו תסיים בחוץ, אני לא מצליח להתגבר על השטיפת מוח הזו שקיבלנו השנה על ה׳חזרה של הקאלצ׳ו׳ מחכה כבר למאני ליג של דלוייט על 23׳
אני לא חושב שנאפולי צריכה או חייבת למכור שחקן בכיר, גם לא תמורת סכום שיא. פשוט זו הדרך שהבעלים שלה התנהל, זו הסיבה שספאלטי התפטר וזו הסיבה שהמחליף שלו זה מאמן לא רלוונטי. ADL עשה דברים נהדרים בנאפולי, אבל זה הבן אדם.
בקאלצ'ו כרגע אין ריאל/באירן/פסז' שנותנות פייט לאנגליות, אבל לצערי אני חושב שהבעיה רחבה יותר. שלושת הקבוצות שהזכרתי אולי מעכבות את התהליך קצת, אבל בסופו של דבר במקום סופר-ליג אירופאית פשוט תהיה פרמיר-ליג אנגלית. הזכיה של סיטי באליפות אירופה היא צעד אחד, הרכש של יונייטד על ידי השייח הקטארי היא צעד שני, ומהר מאוד איטליה-צרפת-גרמניה-ספרד יהיו קרובות יותר להולנד-פורטוגל מאשר לאנגליה.
להגיד לך את האמת? לא מאמין שבאמת רצינו לשלם את ה50 מליון האלה. יש לנו מגבלות קשיחות עם הffp החדש והבלם שיגיע הוא די בתחתית הרשימה אחרי חלוץ וקשר אחד לפחות. אתה שם לב גם למי אנחנו מקושרים עכשיו… דיסאסי, טודיבו וכאלה.
יש ארבע קבוצות באירופה מחוץ לאנגליה שיכולות להוציא כסף. באיירן, פאריז ושתי הספרדיות. כל השאר תפרנים. זה לא צפוי להשתנות.
ברצלונה כבר היום תפרנית גם כן. פסז' כנראה תדעך ברגע שהקטארים יעברו למנצ'סטר יוניטד. באירן עושה רושם של ראש לשועלי גרמניה וזנב לאריות אנגליה. ריאל מדריד עם בלינגהם, ואולי אמבפה או קיין בהמשך, נשארה הקבוצה היחידה שמאימת על ההגמוניה האנגלית.
בדיוק, ולכן אני לא מתרגש מכל העניין שאומרים שבאיטליה עניים לעומת אנגליה, כי כולם עניים לעומת אנגליה. המזל שלנו הוא שבספרד שתי הענקיות רוצות הכל לעצמן, בגרמניה הקהל אידיאולוגי מדי. המקום שבו לדעתי יש סיכוי שיהיה הרבה כסף בעתיד זה גרמניה, אם האוהדים יוותרו על ה-50+1 זה פוטנציאל אמיתי.
הגאזטה טוען שג'ינטולי יוותר על 4 מיליון אירו כדי לעזוב את נאפולי בשביל יובה. בזהירות אני אהמר שנאפולי לא תהיה אלופה בעונה הקרובה. אפילו לא באזור.
@SerieA - מה שכתבתי לא היה כדי להעיד על המצב הידוע אל מול האנגליות, אלא על הבדיחה העלובה, העצובה והמכעיסה בעיקר של כל אלו שמחזיקים את הכדורגל האיטלקי והשופרים שלהם על כך שהכל מצוין, הכדורגל האיטלקי חזר לבימה הראשית, אין מה לדאוג - הכל בשליטה. כשלמעשה, בניגוד לספרד וגרמניה, איטליה נמצאת בצלילה משמעותית יותר מהשאר, וכבר היום הולכת ונהיית יותר קרובה לפורטוגל/הולנד מאשר לאחרות. הנק' היא שההנהלה הזו, שאמורה לקדם את הענף, את המוצר - פשוט מחריבה אותו בשמרנות והיהירות שלה. אין באמת סטנגציה בשווקים. סטגנציה = הליכה אחורה, וזה מה שחווה הכדורגל האיטלקי. זה מה שגארבינה המאפיונר לא מבין(או לא אכפת לו כי הכיס שלו מרופד) וזה מה שהאוהדים חייבים אבל חייבים להבין. זה לא רק אי אפשר להתחרות באנגלים, זה ההליכה אחורה, הגדלת הפער, והנזק לספורט ל5-10 שנים הבאות. אם היה אפשר לשים כסף בשורט על שווי השוק בכדורגל האיטלקי - הייתי מכניס סכום גדול.
מה המחיר של נקודה בסרייהA? https://www.calcioefinanza.it/wp-content/uploads/2023/06/Screenshot-2023-06-19-alle-15.01.00.Xxx Quanto costa un punto in Serie A: la classifica degli otto top club
בן אדם שהוא בדיחה במדינה שהיא בדיחה. לסרייה אה יש פוטנציאל לא פחות גדול משל הפרמייר ליג אבל ניהול כושל ואיצטדיונים מיושנים ביחד עם רדיפה לפי גחמות נשיא אופ"א מובילים אותה לאבדון. Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אגב צריך לציין שחמשת הנציגים של המועדונים במו"מ יהיו: Luca Percassi (Atalanta CEO), Angelo Cappellini (Inter lawyer) , Claudio Lotito (owner and president of Lazio), Aurelio De Laurentiis (owner and president of Napoli) and Stefano Campoccia (vice president of Udinese) דברים נוספים שצריך לציין הוא שפאניקה/אכזבה כזו גם היתה בפעם שעברה. הדרישה/יעד מוצהר במכרז היתה 950 מיליון. ההצעות במכרז עמדו על 450. החל המו"מ. -ובסוף נסגר על 927. עכשיו הדרישה היא 1150 מיליון. ADL כבר הדליף שההצעות במכרז הן באזור ה 600 בלבד. יכנסו למו"מ. ----------------------------- בנוסף הפעם יש את האופציה ש-מנהלת הליגה תקים ערוץ ייעודי לעצמה. -ותיקח את זכויות השידור בעצמה. ללא מתווך. יכול להיות שזו תהיה האופציה הטובה מכל.