(רומא כנראה מפספסת את בלאנובה. כמה חבל). הדיבור כעת הוא על עסקה על סף סיכום של השחקן - ושל טורינו - עם אטאלנטה.
חיבור משמים לדעתי בלאנובה וגאספריני. אני מסוגל לראות איך הוא הופך לgem רציני שמשלש את המחיר שלו בדרך לאנגליה משם. נרס חותם אצל קונטה, 30 מליון. איזה בידור.
בלאנובה חיבור משמיים לכל קבוצה שתשחק עם שלושה בלמים ותיתן לו לפרוח בקו, גם באינטר הוא היה מצליח אם היה מקבל צ'אנס ראוי. אבל אנחנו נצטרך לסבול את צ'ליק שבשישי בשכונה יש שחקנים עם טכניקה והבנת משחק יותר טובה ממנו. אין לי מושג איך הוא הגיע לכדורגל מקצועני.
על הנייר אטאלנטה היא המועמדת הראשית למקום 4 ואפילו להדיח אחת מיובה והמילאנזיות, ולהשתחל לטופ-3. אין ספק בכלל. קבוצה בריאה ומאומנת. סגל מאוזן. --------------------- בקשר לרומא? -מכיר את המושג ישראבלוף? אז לנו יש רומאבלוף.
אולי לא הראה הרבה בזמנו, לא זוכר כי לא עקבתי אחריו מקרוב אבל הוא כן מראה לא מעט בשנה האחרונה. אני לא זוכר למשל את דרמיאן מרשים ממנו בגיל הזה והיו לי הרבה דקות דרמיאן. מגנים הרבה פעמים מבשילים בגיל מאוחר. פלוס לא קטן אצל בלאנובה זה שיש לו נתונים אתלטים ופיזיים טובים לווינג בק, אני רואה אותו ממשיך להתפתח טוב, עושה לעצמו גם שם טוב בנבחרת ומגיע לקבוצות גדולות יותר בהמשך, בלא מעט כסף.
אם בגיל 24 עדיין מתייחסים אליו כאל "פרוספקט", סימן שהניסיון לדחוף אותו לכל מועדון בכיר יותר מטורינו פחות מתאים להתפתחות שלו. אנחנו לא נשחק עם 3 בלמים, אך זו רק אחת הסיבות שרומא מכוונת לפרופייל אחר.
מה אפשר להגיד על בלם שהיה עד לפני שנתיים מהטובים בליגה (עבורי הטוב בליגה) שאפילו בגיל נהדר ולא בשנת פרישה...