חדשות, שמועות ועידכונים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י לירן, ‏24/5/04.

1. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לווין?YES

2. KirkH Member

וואלה, כי הם בקושי שידרו שני משחקים שלו בשנתיים האחרונות...

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

יפה קירק. ידעתי שתדע את המטרה מאחורי השאלה.

ריינמן, שוער בן 24 שמוזמן לסגל נבחרת אנגליה, הוא שוער יותר טוב מהרבה הרבה שוערים.
    וכן, גם מדווידוביץ'.

בוס, מה אלו השטויות האלה עם המשכורת?! לאמפרד מקבל פחות מוורון. זה משפיע על משהו?

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, אבל זה אומר שורון מקבל הרבה יותר מדי כסף...

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיון הזוי אבל נחמד.
    דבר ראשון, חיפה שהייתה בליגת האלופות אכן הייתה יכולה לשרוד בפריימר לייג(ואני מדבר מבחינת איכות).
    שחקנים כמו יעקובו, רוסו בשיאו וז'וטא לדעתי מתאימים לרמה הגבוהה, חיפה לדעתי היו יכולים להתמודד בכבוד בתחתית הפריימר.
    כאחד שראה את ברום(למשל) השנה לא מעט פעמים(אם לא בשידורים אז בתקצירים), אני אומר בביטחון מלא שחיפה לא נופלת מברום למשל.
    שחקנים כמו קטן או בוקולי יכולים להשתלב לדעתי בהרכב של ברום.
    דוידוביץ' לדעתי הוא שוער בהחלט טוב, ואין לי ספק שהוא יוכל להשתלב בהרכב של קבוצה מהפריימר לייג(קבוצת תחתית כמובן).
    אז נכון שחיפה הייתה יורדת, ולא הייתה נאבקת עד הסוף, אבל מדרדרת בין ליגה שנייה לשלישית, אתם רצינים?
    אפשר לחשוב כאילו נוטינגהאם, ג'ילינגהאם או רוטרהאם עולות על חיפה ביכולת.
    זאת לא אותה חיפה שעמדה בכבוד מול רוזנבורג, שהוציאה נקודות מארסנל?
    אז בטווח הארוך חיפה הייתה יורדת מהמקום האחרון, ובפער לא קטן של נקודות, אבל הליגה האנגלית השנייה או הליגה האנגלית הראשונה, אל תזלזלו עד כדי כך במכבי חיפה.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להבדיל בין גביע לליגה.
    בגביע אתה משחק על משחק-שניים, בליגה אתה צריך לסחוב יכולת לאורך עשרות משחקים.
    עובדה - טל בן חיים היה אולי הבלם הכי טוב בליגת העל, היום הוא אפילו לא בסגל של בולטון שהיא קבוצת מרכז טבלה-תחתית. הפערים עצומים ומי שלא מבין את זה מתכחש למציאות.

7. Hammers Fan Member

עובדתית, כל מועדוני הצ'מפיונשיפ וליג 1 רחוקים קילומטרים מחיפה מבחינת מתקנים, ניהול ויכולת פיננסית (אולי חוץ מברייטון, שעצם היותה מחוץ לקונפרס זו סנסציה- דוגמא מושלמת לעובדה שעם כוח רצון אפשר לעשות יש מאין בכדורגל), בייחוד המועדונים הגדולים כמו לידס, סנדרלנד ושפילד וונסדיי שמסוגלות למשוך למעלה מ40,000 צופים בכל שבוע נתון.

מבחינה יכולת על המגרש נטו אין לי תשובה חד משמעית עבורך, משום שאני כמעט לא צופה בכדורגל הישראלי, כך שאין לי מדד כדי להביע דעה. העובדה היחידה שאני יכול להשתמש בה לטובת קבוצות הליגות הנמוכות באנגליה היא שזר מוביל בליגת ה"על" (הפנים) שלנו (בלסינג קאקו) נזרק מבולטון והיום לא מוצא את עצמו בדרבי קאנוטי, שרק רוצה להשאר בצ'מפיונשיפ העונה. אם יכולתו של השחקן הממוצע במכבי חיפה היא כמו של בלסינג קאקו אז אין לה סיכוי להשתלב במסגרת של ליגה גם עם בארנט, דאגנהאם ושאר החבורה העליזה של הנון-ליג.

8. eastlands Member

אל תזלזל בבריטון הם בתכנון לעבור לאיצטדיון חדש ויש להם בסיס אוהדים גדול שמאוד סובל כרגע מהעובדה שהם משחקים באיצטדיון אטלטיקה , בריטון עזבה בשנת 97 את הגולסטון גראונד ועברו לשחק שנתיים בג'ילנגהאם , למרות כל הטילטולים כ 8000 צופים באים לכל משחק בית באיצטדיון הכי מכוער באנגליה , לבריטון יש פוטנציאל של למעלה מ15000 מאחר שמדובר באזור גדול (כולל את העיר הסמוכה הוב) ללא קבוצה בכירה.

לגבי הדיון אני לא חושב שקבוצה ישראלית יכולה להשתלב בכדורגל האנגלי בכלל, ורק שחקנים בודדים יכולים להשתלב בקבוצות , אף קבוצה ישראלית לא תוכל לשחק 42 מחזורים בקצב של האנגלים שלא לדבר על המהירות הכוח ומשחק הגובה .

9. Hammers Fan Member

לא זילזלתי בברייטון, להפך. אבל העובדות מדברות בעד עצמן, האצטדיון שלהם פשוט דיר חזירים שיכול להשתלב יפה מאוד כאן בארץ...

הם הוכיחו בדיוק כמה אוהדים הם יכולים לאכלס באצטדיון מודרני יותר בגמר הפלייאוף בעונה שעברה, כשהביאו 35,000 אוהדים למשחק (שאגב, עודדו 90 דקות בלי הפסקה). נקווה שהם יעברו לאצטדיון החדש כמה שיותר מהר.

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שיש הבדלי רמות,אבל יש גם זמן התאקלמות וקשיי התאקלמות..
    זה כמו דנטה לופז ובניטז שהם כישרונות אבל הם לא התאקלמו טוב בחיפה...
    צריך זמן התאקלמות ולא תמיד זה מצליח.

11. eastlands Member

חלון העברות בינואר מתקרב והשמועות לגבי מעבר שחקנים צובר תאוצה בעיתונות האנגלית , השמות החמים שוני רייט , אנלקה , רובי קין ,דין אשטון (מלך השערים של הליגה ה1 חלוץ קרו אלכס ) .
    כרגע נראה שאנלקה יעזוב את סיטי - ברסה , ריאל , ליברפול , לגבי שוני רייט ארסנל ,צ'לסי ,וספרס הועלו בעיתונות , אני חושב שארסנל תיזכה בשחקן אבל בשלב מאוחר יותר , מכל מקום סכום של 17 מליון הוזכר היום (לדעתי סכום נמוך ,שחקן מוכשר יותר מרוני בחצי מחיר), רובי קין לא מרוצה מהעובדה שהוא לא מסיים משחק בספרס , והמנג'ר שלו יהיה מוכן לדבר על מעבר אם תגיע הצעה סבירה(6 מליון) אברטון וסיטי הוזכרו כמיתעניינות , לגבי דין אשטון שוב אברטון ,סיטי,ספרס, ווילה בתמונה כשסיטי מובילה הסכום 3 מליון.

12. city Member

אם אנלקה ימכר, מה שככל הנראה יקרה, רובי קין יכול להיות תחליף מצוין. את אשטון לא הייתי רוצה לראות בסיטי. חבל לשלם 3 מיליון על שחקן שלדעתי הוא לא יותר טוב מבראדלי רייט פיליפס.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי להאמין שרובי קין יילך דווקא לסיטי. הוא רוצה להתקדם, וקשה לי לראות אותו הולך לסבך הסגל האינסופי של השיטי.

14. BOSS Member

אם רובי קין עוזב את הספרס, אני כמעט בטוח שהוא ילך לאברטון... לפחות לדעתי...

15. KirkH Member

מה לגבי רובי קין לליברפול? בניטז מחפש חלוצים, במיוחד כאלה שלא שיחקו בצ'מפיונס העונה, קיו עונה על שתי ההגדרות ועולה הרבה פחות מהסכומים שמיוחסים לסקאוזרים בהקשר של ינואר...

כבר מזמן לא הפכו בליברפול שחקן ליגה לגיטימי לשבר כלי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/04