בובי רובסון כניראה יעבור לריאל מדריד! הספרדים פנו אליו ומתנל משא ומתן. פרז אמר שהוא רוצה מאמן גלקטיקו בעל שם. מה אתם אומרים?
קצת חדשות לפני יום כיפור: * רוד ואן ניסטלרוי בטוח שקבוצתו תתחיל מעכשיו את מגמת העלייה המתבקשת ותטפס במעלה הטבלה, מנצ'סטר התחילה את הקמפיין רע מאוד אבל חזרתו של ההולנדי מבשרת טובות לקבוצה והתחלה של תקופה חדשה שהחלה מהניצחון האחרון 2-1 על ליברפול. "אנחנו לא צריכים להסתכל כמה רחוקים הם (ארסנל), כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לדאוג לכך שאנחנו נעשה את העבודה שלנו. ובסוף העונה נראה כבר מי תסיים מעל מי, יש עוד הרבה משחקים לשחק. ידענו שאנחנו חייבים את 3 הנקודות נגד ליברפול, יכולת להרגיש את המתח ואת החשיבות מסביב למגרש, על המגרש ובחדר ההלבשה. היינו מוכנים כולנו לעלות למגרש ולקחת את שלושת הנקודות, עשינו את זה וזה נתן לנו הרגשה נהדרת, זאת יכולה להיות נקודת מפנה עבורנו העונה- זה מה שאנחנו לפחות מקווים. היכולת שלנו במחצית השנייה נגד ליון נתנה לנו משהו לבנות עליו בעתיד ומאותו רגע השתננו לחלוטין." על היכולת שלו לאחר הפציעה אמר ואן ניסטלרוי: "אני מרוצה מהדרך שהעיניינים מסתדרים. אני עדיין עובד קשה במטרה שלא יקח לי עוד הרבה זמן עד שאני יחזור לכושר מלא." * פטריק ויירה כבר לא יכול לחכות להוביל את הקבוצה שלו לשחק באצטדיון החדש שיהיה לקבוצה- אשברטון גרוב סטאדיום. הצרפתי בן ה-28 יסגור 10 שנים בקבוצה ב-2006, מתי שהאצטדיון אמור להיות מוכן וויירה כבר מחכה. "אני לא יכול לחכות להוביל את הקבוצה לשם שברקע 60,000 אוהדים של ארסנל. זה יהיה משגע. האצטדיון החדש והכיוון החיובי שהקבוצה הולכת אליו זה הסיבה שרציתי להישאר בקבוצה. אני באמת מאמין שאני יכול להשיג את כל השאיפות שלי בתור שחקן בארסנל, בכל העולם המעמד שלנו עולה וכך הכבוד שאנחנו רוחשים. שחקנים מכל אירופה אוהבים את סיגנון המשחק שלנו וקבוצות פוחדות להתמודד מולנו." בינתיים בארסנל מחכים גם לראות את סול קמפבל חוזר בתקווה שזה יהיה נגד מנצ'סטר סיטי בשבת. ונגר אמר: "זה עדיין מוקדם לעשות החלטה כזאת, אני משתוקק לראות את סול כבר חוזר אבל לא נמהר איתו וניתן לו את כל הזמן כדי שהוא יחזור להיות כמו שאנחנו מצפים ממנו." * ג'וי קול מביע שמחה על מעמדו ועל החיים כשחקן צ'לסי. מאז שמוריניו הגיע קול הפך לשחקן הרכב לכל דבר וזה כמו התחלה חדשה של הקריירה עבורו אחרי העונה הקודמת על ראניירי שבה קול שיחק 90 דקות רק 6 פעמים. "אני ממש נהנה ממה שקורה העונה, אני משחק ואני מרגיש שאני בכושר מצויין. עברו הרבה שנים מאז שנהנתי ככה, כמו כן אני יודע שכדורגל זה מקצוע נזיל ודברים יכולים להשתנות בכל רגע. אתה חייב לעבוד קשה ולשמור על המקום בהרכב וזה מה שאני עושה. חוזה מאמין בי ואנחנו מאמינים בו ואנחנו מבינים מה הוא רוצה מאתנו ואת צורת המשחק שלו. אני לא חושב שאנחנו צריכים לבקש יותר ממנג'ר, הוא בהחלט עושה עבודה טובה. בהסתכלות לעונה שעברה זאת הייתה שנת למידה עבורי, הייתי רוב הזמן מאוד מתוסכל, שחקנים רוצים לשחק. אבל אני מאמין שיצאתי מזה שחקן טוב יותר ובן אדם טוב יותר ואני רוצה לכפר על אותה עונה."
"זה הסיבה שרציתי להישאר בקבוצה"?! אלוהים,אין פאקינג גבול לצביעות. איפה היו כל השאיפות האלו כשהוא ביקש מונגר לשים אותו בהעברות בקיץ הזה? שהוא הסכים לוותר על המון כסף בשביל מעבר לריאל מדריד? שהוא אמר שהוא מצפה ומחכה ורוצה מאוד לשחק שם? שהעסקה הזו התפוצצה לו בפנים והוא מיהר לרוץ לאוהדי ארסנל ולהגיד להם שהוא "שמח" להישאר? אני לא יכולה לסבול אותו יותר. גם מבקש העלאות בשכר כל יומיים וחצי, גם הרס את החגיגות אליפות כשהוא רקד בתחתונים, גם רצה לעבור מארסנל כל הקיץ כאילו הם יורדים ליגה. שמישהו כבר יתן את סרט הקפטן למישהו אחר, כל אחד,וכשאני מתכוונת כל אחד, אני מתכוונת -כולל פסקל סיגאן.
אם כבר הנרי. אם שואלים אותי למי להביא עכשיו את סרט הקפטן, זה רק לתיירי הנרי. עם כל הכבוד לבובי (ויש כבוד),גם הידיים שלו לא נקיות מכל סקנדלי המשכורות שעושים השחקנים בערך כל סוף עונה, והוא גם שותף די בכיר לפיאסטה הזו,יד ביד עם ויירה. השחקנים צריכים להבין שיש זמנים מסויימים שפשוט אין. הם לא מבינים את המילה אין. מהקפטן אני ציפיתי להבין. *ואם כבר חדשות, לטוב ולרע- קארלו קודיצ'יני, התחליף הטבעי של טים הווארד בעיניי sir faggy, אומר היום (או אתמול,או מתישהו בזמן האחרון) שחרף זאת הוא ממש מעדיף להישאר בצ'לסי. ואם תשאלו אותי,זה מראה היגיון. לרוסים יש גישה הרבה יותר טובה לקראק והרואין ושאר תחביבים.
המישחק של סיטי-ארסנל בגביע הליגה יערך ב 27 אפריל 7.45 שידור ישיר בסקיי , הייתי סוגר דיל עם ונגר -נצח מחר ותן לנו לעלות שלב ,אבל אני לא סומך עליו , לגבי מחר מאזן 10 המישחקים האחרונים בפרימייר 10 -ארסנל 0-0 מפחיד , בשנה שעברה קצת דיגדגנו(פעמיים 2-1) אבל אני לא בונה על מחר למרות שמועות שפירס וג'לברטו בספק ,כמו גם קמבל שנסע עם הקבוצה למנצ'סטר ,ארסנל יבואו עצבנים וזה לא טוב לי. אני כבר מוכן המסך מכוון מעכשיו לערוץ 130 (עכשיו מרוץ סוסים ערבי) לקחתי החלטה היום בשבוע הבא אני מתקין צלחת ומשלם לערבים 80 שקל בחודש על 4 ערוצים החגיגה מתחילה
אני מתלבט אם המשפט הזה בהקשר של קודו מעיד על חוסר טקט או חוש הומור ברמה ממש ממש ממש גבוהה או סתם טימטום... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
תבחר בחוש הומור ממש ממש גבוה (ה' אחת), וזיכרון לטווח ארוך כשזה מגיע לפאשלות של שחקנים שלא תרמו לקבוצה שלי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אל תגיד לי שלא הבנת, כי ממך ציפיתי להבין.
מכמה משחקים שראיתי את פינאר, לא התרשמתי שהוא מי יודע מה חזק, בכל זאת נמוך לא בטוח בקטגוריה מעל למשקל נוצה...מה שכן הוא מהיר ויש לו ראיית משחק מצויינת. לא בטוח ששווה 5 מיליון פאונד.
קראתי עכשיו משהו ממש מוזר. מנצ'סטר יונייטד מעוניינת באדו (?). מוזר, כבר אמרתי? סול קמפבל הרגיע את הבוס ואותנו אתמול כשהוא אמר:"אני מרגיש מצויין, חזרתי לכושר של לפני הפציעה שלי, ואני בהחלט כשיר לשחק שלושה משחקים בשבוע". ונגר קרא לו אחרי המשחק "מכונה משומנת", ואני בהחלט לא הולכת לחפור פה רמזים נסתרים, כי זה ממש מטריד אותי. קווין קיגן החמיא ללהאמן:"ניסינו להטריד אותו ותקפנו הרבה, אבל למרבה הצער זה לא הצליח לנו", בהמשך לזה, וונגר הוסיף:"לפני שנה בתקופה הזו יאנס ככל הנראה לא היה פועל כמו שהוא פעל אתמול, הוא השתנה לטובה ואני נותן לו את כל הקרדיט לכך". (טפו טפו). ואחרון חביב- לקראת המשחק מול רוזנבורג תיירי מזהיר ואומר:"אסור לנו לקחת שום דבר כמובן מאליו או ללכת למשחק עם המחשבה שזה הולך להיות משחק קל. אנחנו מסתכלים על זה ממש כמו על כל משחק שלנו בליגת האלופות". (אני מקווה שזה לא אומר שתפסידו.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx ).