מה זה ליונברג לא יכול לתת עונה כל כך גרועה עוד פעם? הוא כבר שנה שנייה בירידה, השנה היא הייתה מאוד משמעותית. אני מקווה שחלב ימשיך "להפציץ", אם אני לא טועה היו לבחור 2 שערי ליגה, די מגוחך לקשר התקפי, לא משנה כמה הוא בישל(והוא לא בישל הרבה) וללא קשר ליכולת(שבאמת השתפרה משמעותית מחודש פברואר).מה קשור שפברגאס בא לידי ביטוי?אין ספק שגם הוא השתפר ואין ספק שמדובר באחד הכשרונות הגדולים בכדורגל העולמי, אבל אני מדבר על כיבוש שערים אל תשכח, לא על יכולת, שלגביה אין ספק שהיא מרשימה לחלוטין. שוב, אחלה שחקנים, אבל רוזיצקי וחלב מזכירים יותר מדי האחד את השני, וזה קישור שאני לא צופה שיכבוש יותר מ10 שערים, פשוט כך, ואי אפשר שלא לקשר בין מאזן השערים הרעוע שלכם העונה למיקום.
ליונברג ישתפר, אבל זה יהיה בגלל שכל הקבוצה בשנה הבאה תשתפר. הוא לא מוסיף לארסנל דבר, הוא רק "משתתף בחגיגה", לדעתי יהיה טוב אם חלב יחליף אותו באגף ימין ונקבל עליו מחיר טוב. כמובן שבמונדיאל הקרוב הוא הולך לתת הצגה במדי שבדיה, שם הוא תמיד מצוין. אוף, פרדי, למה אתה עושה לי את זה??
מה זה ליונברג לא יכול לתת עונה כל כך גרועה עוד פעם? הוא כבר שנה שנייה בירידה, השנה היא הייתה מאוד משמעותית. זאת אומרת שליונגברג יחזור לעצמו, עונה גרועה כמו הנוכחית לא תחזור ולליונגברג יש עוד כמה שנים יפות לתת לארסנל אני מקווה שחלב ימשיך "להפציץ", אם אני לא טועה היו לבחור 2 שערי ליגה, די מגוחך לקשר התקפי, לא משנה כמה הוא בישל(והוא לא בישל הרבה) וללא קשר ליכולת(שבאמת השתפרה משמעותית מחודש פברואר). אלכס חלב נפצע מייד אחרי תחילת העונה. אל תשכח שהוא הגיע למדינה חדשה, מנטאליות חדשה,שפה זרה, וגם לתפקיד חדש על המגרש. כשחזר מהפציעה הוא הפגין יכולת טובה והיה אחד האחראים לקמפיין המשובח של ארסנל בליגת האלופות. אם הוא היה משחק במהלך כל העונה אני בטוח שהוא היה מבקיע יותר מ-2 שערים, אבל בינינו התפקיד של חלב הוא יותר ליצור מצבים לחלוצים מאשר להיות סקורר (כי הוא לא סקורר). מה קשור שפברגאס בא לידי ביטוי?אין ספק שגם הוא השתפר ואין ספק שמדובר באחד הכשרונות הגדולים בכדורגל העולמי, אבל אני מדבר על כיבוש שערים אל תשכח, לא על יכולת, שלגביה אין ספק שהיא מרשימה לחלוטין. אין לי בעיה עם יכולת כיבוש השערים של פבריגאס, אבל שוב כמו חלב, לא הוא אמור לפתור את בעיית ההבקעות של ארסנל. לארסנל יש חלוץ מיוחד במינו שאין לשום קבוצה אחרת ולכן הנטל הוא פחות על הקשרים. בצ'לסי למשל יש את דרוגבה שמנצל רק עשירית מהמצבים שלו ולכן השערים של למפארד מאד משמעותיים ,וזה גם כמובן נובע מסגנון המשחק של הקבוצה שוב, אחלה שחקנים, אבל רוזיצקי וחלב מזכירים יותר מדי האחד את השני, וזה קישור שאני לא צופה שיכבוש יותר מ10 שערים, פשוט כך, ואי אפשר שלא לקשר בין מאזן השערים הרעוע שלכם העונה למיקום. חלב ורוסיצקי לא מזכירים ממש אחד את השני פרט לעובדה ששניהם שחקני כדורגל מצוינים ושניהם כרגע משחקים בארסנל. מאזן שערים רעוע לארסנל? הקבוצות היחידות שהבקיעו יותר מארסנל הן יונייטד וצ'לסי עם 72 כיבושים כל אחת, ארסנל עם 68 כיבושים בליגה. כמובן שאני מצפה ליותר בעונה הבאה, אבל להגיד מאזן שערים רעוע בלי לבדוק את עצמך זה חובבנות ד"ש מרוסיצקי http://www.arsenal.com/Images/r/rosicky23052006.Xxx
אתה מוציא דברים מהקשרם, במקרה הזה אני מניח בגלל שהתבלבלת. אני התכוונתי מאזן שערים רעוע מחוליית הקישור
לא, אתה פשוט הבנת שטעית עכשיו. רשמת "מאזן השערים הרעוע שלכם העונה למיקום" ולכן התכוונת למאזן השערים שארסנל כבשה בליגה.
לא, ומי אתה שתגיד לי למה התכוונתי? כנראה שאתה אוהב לתפוס אנשים על טעויות, אבל תפסיק ותקשיב 10 הודעות ברציפות אני כותב פה על בעיית השערים של הקישור של ארסנל, מן הסתם גם התכוונתי במשפט הזה לאותה הבעיה. "וזה קישור שאני לא צופה שיכבוש יותר מ10 שערים, פשוט כך, ואי אפשר שלא לקשר בין מאזן השערים הרעוע שלכם העונה למיקום. " שים לב לפסיקים שמקשרים
לא, ומי אתה שתגיד לי למה התכוונתי? לא צריך להיות כזה בלשן כדי להבין שטעית, תשאל את שאר הקוראים פה. כנראה שאתה אוהב לתפוס אנשים על טעויות, אבל תפסיק ותקשיב 10 הודעות ברציפות אני כותב פה על בעיית השערים של הקישור של ארסנל, מן הסתם גם התכוונתי במשפט הזה לאותה הבעיה. אז אתה מודה שטעית? תודה רבה. יכול להיות שהתכוונת ,אבל זה לא מה שרשמת. "וזה קישור שאני לא צופה שיכבוש יותר מ10 שערים, פשוט כך, ואי אפשר שלא לקשר בין מאזן השערים הרעוע שלכם העונה למיקום. שים לב לפסיקים שמקשרים שמתי לב , זה עדיין לא משנה את העובדה שהתכוונת למאזן השערים הכללי של ארסנל העונה בליגה. "מאזן השערים הרעוע שלכם למיקום". הבנת עזריאל
גודיונסן קיבל הצעות מ-6 קבוצות. 3 מאנגליה (מנצ'סטר יונייטד, בלקבורן, ניוקאסל) ו-3 מספרד (ברצלונה, ריאל ואתלטיקו מדריד). http://home.skysports.com/list.asp?hlid=38...ighs+up+options
אני לא יכול להתווכח עם מה שרשמתי. אמרתי לך שהתכוונתי למאזן השערים של הקישור, אבל אתה חייב להתווכח כמובן. במקום להגיד:"אוקיי, התכוונת למאזן השערים של הקישור" ולהגיב לנושא הזה, אתה נטפל למשהו שלא התווכנתי ומדבר איתי על שום כלום.כל הכבוד
ריאל לא צריכה להביא זבל שזורקת האימפריה המלאכותית של צ'לסי, רק שחקנים מהטופ העולמי יבואו לריאל שהייתה ונשארה בגדר הטופ של כל שחקן כדורגל.