את הצהוב הראשון הוא קיבל על הקללה, את הצהוב השני על מחיאות הכפיים, שחקן מטומטם. השיפוט היה פנטסטי, סוף סוף שופט עם ביצים שלא מפחד לשרוק נגד ריאל בברנביאו, האדום של גראבסן היה במיליון אחוז מוצדק, חבל שלא כל השופטים מוציאים כרטיסים אדומים על עבירות מכוערות כאלה. בד"כ השופטים בליגה הספרדית מחלקים מתנות (פנדלים וגולים מנבדל) לריאל בבית, מה שמזכיר לנו את השיפוט בליגה האנגלית באולד טראפורד במשחקי הבית של מנצ'סטר.
שני הפנדלים לא היו, הראשון בכלל לא והשני בפגע בגוף ואז ביד ולכן צריך להיות בעיטה לא ישירה. צודק בקשר לבקהאם אבל לא ראיתי את השופט מניף שני צהובים רק צהוב ואז אדום. בכל מקרה תקדים רוני מתחיל להיות מעצבן, רוני מחא כפיים לשופט מול הפנים, ריקארדו אוליביירה ובקהאם (ולפי דעתי היו כבר עוד מאז) לא היו קרובים לשופט וסך הכל עשו את זה בינם לבין עצמם. נכון, שחקנים צריכים ללמוד לשלוט בעצמם אבל מחיאות כפיים עוד לא הרגו אף אחד (חוץ מכאלה מול הפרצוף של רוני). האדום של גראבסן אמנם בא בעקבות עבירה מכוערת מאוד אבל הרבה מאוד שופטים היו נותנים על זה רק צהוב, אולי בגלל שהוא כאילו לא הלך לכדור אז אדום? גם הרחקה של קניזארס הייתה אמורה להיות לפי מה ששמעתי (פספסתי את החלק הזה של המשחק). ריאל אולי קופחו קצת על ידי השופט אבל גם זה קורה, הם לא יכולים תמיד להיות בעדם וחוץ מזה ולנסיה שיחקה משחק מדהים.
טוב לפני שאני כותב רק תבינו שאני לא סובל את ריאל ואני אוהד ולנסיה. האדום של גרבסן ממש ממש לא היה מוצדק זה היה צהוב...צהוב + נזיפה..אדום לא.. בקשר להרחק של בקהאם..לפני כל הסיפור..לבקהאם היה צהוב או לא? בקיצור..ריאל קופחו בגדול במשחק הזה..אבל למי אכפת..ולנסיה חזרה עם 3 נקודות מהברנבאו.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
חחח צריך להסביר לאט לאט..קודם הוא למד לא להחזיר לשחקן מכה באמצע משחק כדורגל במונדיאל[סימונה] אחר כך הוא למד לא לבגוד.. אחר כך הוא למד שאם זורקים נעל לא צריכים לקפוץ ולנגוח ועכשיו הוא למד שלא צריכים למחוא כפיים אם לא נמצאים בהצגה או שנוחתים בטיסה.. אבל למרות הכל בקהאם שחקן גדול... ועוד פעם..השיפוט היה נגד ריאל...וסוף סוף זה היה ככה כי מיליון פעמים קיפחות את ולנסיה נגד ריאל וגם נגד בארסה...
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx חחח גם אני שונא את הדגנרטים שמוחאים כפיים בנחיתה, גם ככה הטייס לא שומע והאפקט היחיד של זה זה לעצבן ולהעיר את הנוסעים התרבותיים.
עדיין לא הצלחתי לסגור את הפה מרוב הלם על הידיעה שג'ון גרגורי בדרך לסגור בבית"ר. מסכן, דווקא אהבתי אותו. הוא אולי מנג'ר בינוני, אבל עושה רושם של אחלה בחור.
צריך להודות באמת כפי שהיא, ג'ון גרגורי כבר לא יאמן לעולם בפרימיירשיפ (ואפילו בצ'מפיונשיפ, לאחר פרשיות התרמית שהיו לו בדרבי קאונטי ב2002). אם הוא בכלל חושב לחזור לביזנס הוא חייב ללכת על קבוצה מחו"ל. בית"ר ירושלים זו כנראה הבחירה הגרועה ביותר הוא היה יכול לעשות, אני נותן לו מקסימום חודשיים.
וויקומב, בה עשה את הפריצה שלו כמנג'ר. אסטון וילה בה הצליח לבסס לעצמו מוניטין של מנג'ר פרימיירשיפ טיפוסי (בין היתר הגיע לגמר הגביע האנגלי בוומבלי נגד צ'לסי) ולאחר שלא הוציא שקל מהכיס של דאג אליס התפטר ורץ לדרבי קאונטי, שם ירד ליגה, הסתבך בפרשיות כספים, פוטר ולא חזר מאז (2002) לאמן. לא מאמן מזהיר, אבל גם לא יזכר כגרוע במיוחד. אני לא רואה אותו מניף מטה קסם והופך את בית"ר לקבוצת כדורגל ראויה. הוא היה צריך לנסות לשקם את הקריירה בסקוטלנד, סקנדינביה או כל מקום אחר עם מנטלית דומה לאנגלית. ישראל זה היפוך של 180 מעלות.
ליוהן קרוייף לא נמאס לצאת דביל כל פעם מחדש. "Between spectacular, controlled football, which I defend and will always defend, and results-based football there is a world of difference," stated the former Barca coach. "An inadequate team has to try and defend as it can, but a great team, with great players, always has to give something more. "What's more, it has to for the good of football. "For that reason I don't sympathise with coaches who put results above everything else, who only think about themselves and not about football itself. "I am happy to hear that Mourinho would like me to teach him a few of the things that I stand for. "I could teach him how to play very well, just like at Ajax in the 70s or Barcelona in the 90s. "I would happily teach him not just about winning and playing well, but also about winning respect from people, and that is more important than the titles you win. "At his age he has had enough time to learn about winning and losing. Winning the respect of people is a different story." עכשיו שיקום הבן אדם על הפלנטה הזו, שראה כדורגל בשלוש השנים האחרונות ויגיד שמוריניו הוא לא בין חמשת המאמנים הטובים בעולם. ואם זה, אדון קרוייף הסנילי, לא נחשב לכבוד - אז מה כן?