אני מסכים בצורה מלאה עם כל מילה שכתבת, פרט למה שמצוטט לעיל: הסיבה היחידה שבגללה אסיין התחמק מענישה במקרה של בן חיים היא העובדה שהשופט ראה את התקרית ולא ראה לנכון לשלוף אדום. אופ"א מוכנה להעניש על מהלכים שהשופט לא ראה (אסיין על המאן), אבל מסרבת בתוקף - אחרי הנחיה מפורשת מבלאטר - לתקן החלטות שופט לרעה. אם השופט היה מחמיץ את העבירה על בן חיים - סביר להניח שאסיין היה זוכה להרחקה נחמדה. ללא שום קשר: אסיין לא שחקן מלוכלך והוא לא מתקל אל הרגליים - כל מי שאומר אחרת פשוט מוטה.
שגיב היקר. לציטוט מתורגם של אחד מאתרי השמועות הגדולים יותר באופן עיקבי אי-אפשר לקרוא 'חדשות'. הלינקים שבאים מאנשים אחרים הם לרוב גם המקורות שמזינים את האתר בו אתה משוטט. עדיף אם תביא מדי פעם כתבה עם לינק או פשוט את המקור שלך מאשר תמשיך במעשיך הנוכחיים.
רק תיקון קטן...מקרה האלאנד לא היה הפעם היחידה בה ניסה קינו לרצץ עצמות. נכון שבזה הוא הודה, אבל אל נא תשכח את הפעם שבה קין פספס כדור די בטוח והוציא את העצבים על הצלעות של השוער, או אינספור כרטיסים אדומים אחרים של רוי שנשלפו לו אחרי שטויות והתפרקות (או 'פירוק' אם תרצה). בכל מקרה, אם אותו סיפור ברך מסויים היה ספינת הדגל של מעשים בלתי-ספורטיביים בעליל, שהרי מאחורי לאותה גאווה מסתתר לו צי לא קטן בכלל...
למישהוא ביכלל היה ספק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx שהליגה שלנו היא הטובה בעולם?.. ועכשיו שוב השתקנו את כל הספרדים והבונקרים למיניהם
:aa1: פרגוסון:"רוני יכול להיות הקפטן"? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx :aa1: רוברט ארנשאו חלוצה של ווסט ברומיץ אלביון, רוצה לעזוב את המועדון. :aa1: מנדריץ קיבל את אלכסנדר גיאדמק בזרועות פתוחות, השתיים נפגשו. :aa1: ארסן ונגר וזוזה, עוקבים אחרי וסירקי דיאבי, שחקן צרפת הצעירה, קשר אוקזר.
ומה נראה לך מוזר בזה? רוני האמת מתנהג כבר כמו קפטן עכשיו שהולך ומדבר עם השופט אחרי כל עבירה והשופטים מדברים איתו,הוא נלחם על המגרש ועושה הגנה וזה מתבטא שהוא רץ 90 מטר כדי לחלץ כדור שהוא איבד או שהוא מתחיל תהתקפה משם. לפי דעתי רוני אכן יהיה הקפטן הבא שלנו כי לא נראה שיש שחקן אצלנו שיותר מתאים ממנו.
מגן וויגאן,ריאן טיילור סיים ככל הנראה את העונה http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/t...tic/4595652.stm
קפטן הוא דמות למופת, דמות לחיקוי, מישהו שיכול להנהיג את הקבוצה ולייצג אותה בכבוד על המגרש. עם כל הכבוד לזה שרוני חלוץ מצוין,, הטמפרמנט גבוה מדי, התנהגות שלילית ועצבנית על המגרש, "פתיל קצר",לא חושב על השלכות המעשים שלו על המגרש לפני שהוא עושה אותם, בקיצור לא מתאים להיות קפטן.
אז גם ויירה, קין, דניס וויז ורבים אחרים לא קפטנים ראויים? למרות שאני חושב שהתפקיד של השחקנים הנ"ל על המגרש הופך אותם ליותר מתאימים לתפקיד כזה מאשר רוני.
רודס,אני רואה שאתה לא מבין כמו עוד כמה משתמשים פרגוסון דיבר על רוני כקפטן בעוד מספר שנים,בתקווה שבמהלכן הוא ישפר את ההתנהגות שלו
ויירה ,קין, דניס וייז, פרט לכך שהיו שחקנים אמוציונאליים שמשחקים פיזי מאד על המגרש, היו גם מנהיגים, ידעו ללכד את הקבוצה ולקחת אחריות מול התקשורת, מול הקבוצה היריבה, ידעו לדחוף את הקבוצה בפיגור בעת משחק. אצל ויין רוני מה שקובע הוא רק יכולת אישית והבקעת שערים, וזה עדיין לא מדד להיות קפטן. קפטן צריך ערך מוסף, וכפי שהסברתי , אין את זה לרוני כרגע. אולי בעתיד אם הוא יידע לשלוט בעצמו ולדעת להתנהג על המגרש בכבוד לחבריו,לשופטים, ולקבוצה היריבה.
רודס,אני רואה שאתה לא מבין כמו עוד כמה משתמשים פרגוסון דיבר על רוני כקפטן בעוד מספר שנים,בתקווה שבמהלכן הוא ישפר את ההתנהגות שלו [/quote] אני לא עוקב אחרי ההתבטאויות של פרגוסון, וזה ממש לא מדיר שינה מעיניי מי יהיה הקפטן של מנצ'סטר יונייטד. בסה"כ הבעתי את דעתי על אפשרות כלשהי כרגע שויין רוני יהיה הקפטן של היונייטד.
אני דווקא עם אנשי היונייטד בויכוח. אני חושב שקפטן כמו רוי קין, חמום מוח ומלוכלך ככל שיהיה, הרבה יותר מלכד סביבו את הקבוצה מאשר "ספורטאי מופת" שקטים ונקיים. ולויין רוני יש את השגעון והכריזמה כדי לסחוף אחריו לא רק קבוצה שלמה, אלא גם נבחרת שלמה. אין הרבה שחקנים בממלכה שיותר איכפת להם מהמשחק מאשר רוני, ובכך הוא מאוד מזכיר את קינו, אם כי שניהם מתעלים את האיכפתיות האלה לאגרסיביות. הוא עוד יהיה אחד האגדיים בתולדות היונייטד, ונקווה שגם בתולדות הנבחרת.