חדשות 2005/06

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏5/9/05.

1. sagiv Member

אני אגיב תגובה אחרונה מצידי כי זה לא כבר אוף טופיק ואני לא לבד פה. אל תכעס שאני נכנס לדקויות, אבל פרשן הוא מישהו שכותב ומסביר את המשחק, את צורת המשחק שלו ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין בהם. הכתבה על גונזאלס היא כתבה, כלומר האדם שכותב רקע, סיפור חיים וכו' הוא כתב ולא פרשן.

נכון שהכתבה על גונזאלס הגיעה אחרי הייפ כזה או אחר, אבל תחת שיקולי רייטינג, זה הזמן הנכון ביותר. אני יכול להגיד לך שאם לא יקרו דברים לא צפויים במחזורי סופהשבוע, הכתבה הבאה על שחקן צעיר בפינה הזאת, ככל הנראה תהיה על וינסנט קומפאני. הוא עוד לא כבש בסוף השבוע, עוד לא חתם בקבוצה אחרת, למרות שיש לו הרבה מחזרות. אני מכין אותך כבר עכשיו שתהיה עליו כתבה או השבוע או בשבוע הבא. מידע פנימי, לא לחשיפה כמובן. רק שאם הוא יחתום על איזה חוזה בליון או בצ'לסי בעוד כמה ימים, אל תגיד שפתאום נזכרו בו. יש עוד שחקנים בקנה כמו גאורגיוס סאמארס ו...עוד כאלה שאני לא זוכר כרגע. ברור שהכי נכון יהיה להעלות כתבות עליהם אחרי שהם עשו משהו יום-יומיים לפני זה. אני באמת מבקש, אל תזלזל בידע שלי בכדורגל העולמי, זה לא נעים לי, ואני חושב שלמרות שאני לא "דוקטור" לענייני כדורגל עולמי, יש לי ידע לא רע ודי מכובד.

הנקודה שלי היא שאין צורך להכפיש, ולפעמים מותר גם לפרגן או פשוט לא להגיב. ודרך אגב, כן, גונזאלס שחקן גדול, אבל כמו שאומרים "על טעם ועל ריח..."

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

TheLane, לפני שנתיים אבי מלר נתן תאוריה דומה בסיכום המחזור:
    חכם-קלאודיו ראניירי-יודע להתעלם מכל הרעש סביבו והשמועות על פיטוריו.
    רשע-רומן אברמוביץ', שמודיע למנג'ר מצליח שהוא הולך הביתה.
    תם-דיוויד בקהאם, אני ממש לא זוכר למה.
    זה שאינו יודע לשאול-סר אלכס פרגוסון, כי אם הוא היה יודע לשאול בלם אחרי שנודע לו על ההרחקה של ריו פרדיננד, מנצ'סטר יונייטד הייתה נראית הרבה יותר טוב.

3. ManUtd Fan Member

4. KirkH Member

מבלי להתייחס לנכונות השמועה הזו - לדעתי, עם כל הכבוד לאניימה, הוא לא יהיה הצלחה גדולה בפרמיירליג.
    הוא שוער גדול ואפילו ענק בכל מה שקשור לקו השער, יש לו אינסטינקטים של פומה ולפעמים הוא משאיר אנשים עם פה פתוח לאור כדורים שהוא מצליח לקחת - אבל ברגע שהוא עוזב את קו השער וצריך לגלות שליטה ברחבה ותיזמון טוב, היכולת שלו יורדת פלאים.
    גם באליפות אפריקה הוא היה ענק על הקו ואידיוט מחוצה לו עם הדיפות מוזרות של כדורים ויציאות עוד יותר מוזרות.

מעט מאוד שוערי פרמיירליג הצליחו לעשות קריירה מאינסטינקטים נטו, קשה לי להאמין שמישהו בוויגאן ייתן לניגרי זמן ללמוד. זה זמן שמועדון כל כך קטן לא יכול להרשות לעצמו.

5. Offman 46 Member

6. cityblues beter dead than red

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/06
  7. Alexander Hleb Member

אף אחד לא מנסה להחתים אותו. אם כן אז ברור שעדיף את ברבאטוב. שניהם לא מתאימים למערך.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם אניימה, אבל וויגן בהחלט מחפשת שוער חדש. דווקא היו דיבורים על הווארד שלדעתי באמת בעונה הבאה יהיה כבר במועדון פרמייר ליג אחר. גם אברטון אופציה.

9. Rudess Member

ושפילד מעוניינת בניר דבידוביץ'.

10. KirkH Member

ממש, יופי של השוואה קופרובסקי...

שוער שכל פעם שיש לסקאוט צ'אנס לראות אותו במדי הנבחרת או חיפה באירופה עושה שטויות שברטז רשם עליהן מזמן פטנטים מול שוער שנבחר לשוער הטורניר באליפות אפריקה האחרונה...

אניימה יגיע הקיץ לקבוצה אירופאית קטנה כזו או אחרת. דווידוביץ' מן הסתם ירוויח יותר כסף.

11. Rudess Member

רשמתי את זה בציניות קירק האמט :) אתה אוהב את מטאליקה?

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודו.

13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

חובה לציין כאן שזיגיץ' הוא החלוץ היחיד במנג'ר הנוכחי לו יש 20 בפינישינג ובנגיחות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

במציאות אני אסתפק גם ב-15 בפינישינג ונגיחות לחוד שלנו. אדבאיור בינתיים לצד פעולות יפות מחמיץ לא מעט מצבים קורצים במיוחד, ולכן יש לי תחושה שונגר עדיין פוזל לכיוון חלוצי מטרה, אם כי הוא אף פעם לא היה ידוע בחיבתו אליהם.

14. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

benitz

אני מציע לבחור לסתום את הפה, כי בפעם האחרונה שהוא פתח את פיו על צ'לסי, זה נגמר עם תבוסה 4-1
    במבצר גנבי הטאסות. הוא שוב מראה כמה המושג שלו קלוש בפריימרשיפ ומדבר על התפתחות של בלקבורן,
    שכולה מנצלת מומנטום רע ועונה מטורפת של מרכז הטבלה בפריימרשיפ. לספרדי אין חצי מושג על הכדורגל
    האנגלי, וזה מתחיל להמאס.

15. George Best Member

תשמע יוני, לדעתי בניטז צודק בעיקרון.
    השנה הפערים בין צ'לסי ליונייטד הצטמצמו, אתה לא יכול להתווכח עם זה.
    הוא גם אמר שם על ארסנל וליברפול שיתקרבו, ועל הנייר זה מה שאמור לקרות, ליברפול לא תתחיל בצורה כל כך איומהאת העונה וארסנל תטפס קדימה ולא תילחם על המקום ה5.
    לגבי בלקבורן, זו זכותך לחשוב כך, אני מאמין שעם חיזוק של חלוץ פינישר טוב ליד בלאמי המצוין, ועוד קשר יצירתי שיוריד מעט מהעומס שיש על פדרסן הענק(אם ישאר), ומגן שמאלי טוב במקום גריי וחזרה של מוקואנה לסגל, תביא את הקבוצה לעונה לא פחות טובה.

קיצר, לא הבנתי על מה אתה כועס?על המשפט על בלקבורן או על הקטע עם יונייטד ליברפול וארסנל?או בכלל על זה שקבוצות לא מפחדות מצ'לסי יותר?
    כי לפחות בקטע של יונייטד ליברפול וארסנל הוא די צודק.

מלחמה פסיכולוגית, תן לו לדבר.
    העיקר שהקבוצה שלו תמשיך להציג כדורגל מרדים עם ממוצע השערים למשחק הנמוך בליגה(גועל נפש).

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/06