אל תהיה טמבל בוריס, תקנה ל 13-16. זה פשוט סימטרי בצד השני של המגרש, ואז תשב איתי ועם ארתור... לא יודע מה הקשר לטמבל. ואילן, גם אני רציתי לבוא, אבל עקב כך שאין לי עם מי, שזה בתל אביב ואין לי איפה לישון שם, ושזה קצת הומואי, החלטתי לוותר. תזהרו, האירים נראים שלווים אבל כשהם שותים הם אנגלים לכל דבר ועניין.
איך אתה יודע שאין שם איריות? ועצם החוויה... נראה לי ממש נחמד. בלי קשר אני מתכנן להיות הרבה בת"א בסופשבוע הזה בפאבים האיריים לפגוש אירים
אני יודע, אני יודע, רציתי בגלל החוויה. הם בטח אחלה אנשים עם מבטא, ובטח יהיו כמה איריות גם, אבל אל תתחיל לפנטז.
שמעתם את ההמנון החדש? פשוט לא להאמין ,בחרו לנבחרת כדורגל שיר בקצב איטי של מסטולים שמתאים לטברנה עם פרנס, והמילים אך ,,,, יא ראב יא ראב אך יא ויל יא ויל קטסטרופה . והזמר עפיה מסביר את מילות השיר , אבל לא יודע נגד מי משחקים ,בושה
זה לא המנון... זה סתם שיר כזה שבחרו בתחרות של סלקום ומעריב. נראה לי יש השיר שפלאפון המציאו יותר יפה, תוכלו לשמוע אותו ב-www.pelephone.co.il (לחצו על הפרסומת של המשחק). אובפמי, לפי מה שהבנתי, היציע עם המגן דוד לא יפתח.
כוסעמק. אכן אין כרטיסים לאירלנד. קניתי לצרפת. מי שמכיר אנשים שלא יכולים/רוצים ללכת, או כל קומבנה להשיג כרטיס ליציע סביר - דברו אליי, בבקה.
אני מקווה שהנבחרת לא תיראה כמו ההימנון החדש. זה מה שחסר לנו. בקשר למשחק: אני מעדיף לפתוח עם אבי נימני(למרות שינאתי העזה כלפיו)בגלל שהוא בעל ניסיון, יותר מקטן כמובן. קטן יכול להוות כשליפת שפן ברגעי הצורך. חלוץ? רק בלילי.