בוריס אם יש לך דרך להגיע לרעננה,אני אתן לך את מס' הטלפון של משרד הכרטיסים המקומי,ייתכן כי נשארו כרטיסי נוער לשערים 6-7 ואולי אף יותר מכך. את הכרטיסים ניתן לרכוש במקום.. 097419998
בוריס.. תשתדל לזרוק נפצים על כמה בולי עץ. ותנסה בין השאר לפגוע בבניון ,נמאס לי מהשידורים של סנטנדאר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
הלילה יוצאת לדרכה הרכבת האווירית מאירלנד, כך שה"פלישה" המאסיבית של אלפי אוהדים אירים צפויה בצהריים. צפו להרבה צבע והרבה בלאגן בסביבות רחוב הירקון...
שיר שמביע את דעתי על המשחק: גו, גול, גולם, מאמן (מילים: פ. טריוט לחן: עממי) שמעון גרשון לא יכול אבי נמני בלוף גדול גרנט מניפולטור זול יאלל'ה אירלנד, תנו כבר גול בנאדו הוא ישיש זקן קייסי פנסיונר גם כן בניון סתם רבע עוף יאלל'ה צרפת, תעשו להם סוף תנו לברקו לעלות תנו לקשטן מפתחות תנו לישראל בראש, ככה בלי שום הנחות עד שאברם יעוף כבר לכל הרוחות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx
יש פה מישהו עם כרטיסים שהוא מוכר אותם או מכיר מישהו שמוכר כרטיסים עדין.. למה בסוף אני ועוד הרבה חברים כן יכולים לבוא ואנחנו תקועים בלי כרטיסים..
טוב השנה לא . אבל כבר כמעט 20 שנה לא יצא שיהייה שחקן מבאר שבע שראוי לשחק במשחק רשמי? 20 שנה? בחיאת . 20 שנה לא יצא לשחק בב"ש משחק? גם לא נגד קירגקיסטן או משהו? בחיאת . כבר יותר מ 30 שנה לא יצא לקיים פה אפילו משחק של נבחרת הנערים ? (אגב סקרית גת, לוד הישן ושאר אצטדיוני פאר דווקא כן ) בחיאת. במסגרת המודל הקטלוני, לארגן פעם בשנה איזה משחק של "נבחרת הנגב" (כאלו שנולדו כאן או להורים ילידי הנגב) שתשחק נגד קבוצה מאירופה יכול להיות רעיון לא רע. זימונים? אופיר חיים סיים שנה שעברה מלך שערים ולא הזמינו אותו. את מי כן הזמינו? את אופיר עזו שכבש 3 שערים באותה עונה! אופיר חיים עם 16 שערים ואופיר עזו עם 3 שערים, איך לעזאזאל עזו הוזמן? למה עוז בשיאו לא הוזמן כשתומר בן יוסף הוזמן? למה כשאלעד נתן חצי עונה נפלאה, ולקח אותנו עם שער בכל שלב לגמר הגביע הוא לא הוזמן? למה דוידוביץ' אחרי פציעה של שנה! הוזמן מבלי שהוא אפילו עמד במשחק אחד רשמי! כשאסי רחמים שנתן עונה הירואית באותה עונה ( העונה של הגביע) לא הוזמן! אפילו אואט שהיה איום ונורא בזמנו הועדף על אסי! אבל אתם צודקים, 20 שנה ואין אף אחד מתאים. רק כשהלגיונרים לא באים ויש מכת פציעות הוא מזמין לי את תומר או אביתר להשלים את הסגל. אפשר לחשוב מדובר בנבחרת ברזיל. נבחרת שבה באדיר פותח קבוע בהרכב וחושבים להזמין את בנין אחרי שתיים וחצי משחקים שהוא שיחק בשנתיים האחרונות, יש מקום למלך השערים של הליגה. משה, מתגעגע לימים לפני המשחק מול אוסטריה