אממ רק שתדעו שבין המכתבים שנתן סילבן שלום לאייגנר, היה גם מכתב מצרפת,אז תחליטו אתם אם קיים עירבוב עם פוליטיקה וספורט כאן.. ודווקא קפריסין אמרה שתבוא לשחק בר"ג לפני פתיחת המוקדמות, אבל בסופו של דבר דרשה פיצוי,הדחת ישראל מהמפעל,ומענק כספי,אף על פי שנוצר רושם שקפריסין פחות קיצונית מצרפת.. ועכשיו להחזרת הביתיות,בתכלס לא ממש שקט,פה רימון,שם פיגוע, אבל בהחלט זה לא מה שהורגלנו אליו ב3 השנים האחרונות, מצד שני אם תחזור הביתיות יראו שהארץ לא כל כך נוראית כמו שחושבים,והכדורגל הבינלאומי יחזור.
את התשובה לשאלה שבכותרת של הת'רד אפשר לסכם במילה אחת קצרה - לא !!! החבר'ה בא"ופא החליטו שהשקט היחסי באזור לא מספיק שקט עבורם - אין משחקים במסגרת אירופאית בארץ ישראל עד להודעה חדשה. הדיון הבא בסוגייה יתקיים רק אחרי שיסתיימו משחקי הסיבוב השלישי והאחרון של מוקדמות הצ'מפיונס ככה שמכבי יכולה לשכוח מכסף גדול באיצ' ר"ג מול צ'לסי, גם חיפה "תחזור" הבייתה ליוון או קפריסין או איפה שזה לא יהיה במשחקים הראשונים שלה באירופה.
...ויעקב הראל אחד... בכל מקרה, ההחלטה מאוד מאכזבת, הייתי בטוח שאני מקבלים סופסוף את הביתיות, אבל נצטרך לחכות.
כמה אפשר לחכות? אני חושבת שלא נקבל את הביתיות עוד הרבה הרהב זמן בקצב הזה וזה לא משנה עד מתי ידברו על זה
לא תיאמן עזות המצח והשקרניות של האנשים האלו אני ממש הייתי בטוח שהסיפור כבר גמור אבל שוב נוכחנו לדעת שאנחנו לא רצויים באירופה ובשום מקום אחר..