חופשת הקיץ 2005 בגרמניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י rami87, ‏29/5/05.

1. rami87 Member

או, נחמד, לירן כבר הבן אדם השני ברשימה של האנשים שלא מתייחסים אליו

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אוקיי בא נעזוב את השטויות ונתחיל להתעסק בכדורגל, אז ביום שבת מתחילה העונה בגרמניה באופן רישמי עם גביע הליגה , ששינה את שמו לפרימיירה גביע הליגה, תחת השינוי הזה עומד דבר שלילי מבחנתי שכן חברת הכבלים בתשלום פרימיירה רכשה את הזכויות על גביע הליגה, מה שאומר שאני לא אוכל לראות את המשחק .......בבית, אז אני יילך לפאב(אוף איזה מרגיזים הגרמנים האלו, על כל דבר רוצים כסף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx )
    בכל אופן הנה ההרכבים המשוערים למשחקים : המשחק הראשון יום שבת 15.30
    וורדר ברמן-באייר לברקוזן
    ברמן מגיעה בהרכב מלא למשחק ההרכב:
    טים וויזה
    פטריק אובורמויילה--פסאנן--אנדרסן--ואן דאמה
    פרינגס--באומאן---בורובסקי--מיקו
    קלוזה--קלאסניץ
    לברקוזן בהרכב חסר ללא רוקה ג'ויניר פול פרייר וברנארד שניידר הפצועים
    לברקוזן מגיעה בהרכב הבא :

בות'
    חואן-- רמלאו-- קאלסן בראקר
    אתריסון------------------------קאסטרו
    באביץ----רולפס----צירנובק
    וורונין------ברבאטוב
    ההימור שלי באופן ברור וורדר ברמן!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/7/05
  4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

המשחק השני הרטה ברלין- שטוטגארט
    הרטה ללא גילברטו הברזילאי הבין לאומי שנתן לעצמו אישור להאריך את חופשתו בברזיל ומושעה מהשחק כמו כן ייעדרו בשטורק ןהשוער הראשון פידלר הפצועים, שטוטגארט ללא תומאסון(רק על הספסל, עדיין לא כשיר) כמו כן דניאל בירהופקה פצוע.
    ההרכבים:
    טרמל
    פאתי--ואן בוריק--סימוניץ--פרידריש
    נויינדורפ--קובאץ--מארקס--שרודר(לא הקנסלר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )
    מרסליניו
    ננדו רפאל
    קקאו--שטרלר
    טיפרט--מייסנר--סולדו--היטצלברגר
    הינקל--פרננדו מיירה--באבל--מגאנין
    הילדבראנד

5. RedWhiteArmy Member

שחקן הזה שבקישור של ברמן פרינגס זה פרינגס מבאיירן?..
    מתי הוא כבר הספיק לחתום שם?..
    ותמורת כמה?..
    ובאיירן לא הביאו מחליף בשבילו?..

6. Makaay#10 Member

תשתוק כבר ,מקאיי לא מנצל מצבים? עם מה אתה מדבר בכלל אחד החלוצים הכירים שמעלים את הרמה בבונדסליג, ואת רמת ההתקפה של באיירן בכלל, א' כל חלוץ מחטיא לפעמים , וב' ההפסדים לצ'לסי?,לארסנל? הוא לא שיחק בכלל נגד ארסנל בסיבוב השני בגלל הפציעה מול וורדר שדיי פגעה ביכולת שלו, ובמשחק הראשון נגד צ'לסי הוא לא שיחק, ובשני הוא חזר מהפציעה , אבל בכל זאת הוא השתקם והציג יכולת טובה לאורך שאר משחקי הליגה. חבוב אני לא מתווכח עם זה שהייתה לפיזארו עונה טובה והוא נתן הרבה גולים ושיחק טוב כמו שבאיירן צריכה אותו, אבל אתה מציג את מקאיי כאילו הוא חלק שולי בחוד של באיירן ופיזארו הוא איזה חלוץ אלוהי. אני לא מבין איך אתה יכול לדבר ככה על הפאנטום, השנה ל"זקן" הזה הייתה עונה טובה מאוד , אולי אתה רוצה שאני יזכיר לך שבצ'מפיונס סגן מלך השערים היה הסבא הזקן מקאיי , עם 7 שערים ,כאשר הוא לא שיחק כמעט אחרי שלב הבתים בגלל העובדה שבאיירן עפה ברבע הגמר מול צ'לסי, והוא לא שותף במשחק הראשון נגד צ'לסי ובשני נגד ארסנל, בעוד פיזארו כבש 4 שערים בצ'מפיונס ליג. אני ממש לא רוצה להוריד מהערך של פיזארו, אבל אתה גורר אותי להשוואה בנו לבין מקאיי, אין ספק שגם פיזארו מבקיע ועושה עבודת קודש בהתקפה,אבל מכאן ולהפוך אותו לבורג הכי מרכזי בתקפה?, פיזארו כבש בליגה 11 שערים ,אתה יודע מה יפה במספר 11? שהוא חצי מהמספר 22, שזה מספר השערים שמקאיי כבש בליגה. תעשה לי טובה, טכני שמכני, חלוץ צריך להבקיע, מקאיי נמצא בזמן הנכון במקום הנכון, מתי שצריך לעקוץץ את היריב ולדכא אותו והוא עושה את זה כמו גדול.
    הזלזול היחידי שאני רואה כאן הוא שלך בפאנטום, זה שעשה בשביל באיירן את רוב מלאכת הבקעת השערים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/05
  7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כן הוא עבר במסגרת עיסקת איסמעל(באיירן הוסיפה עוד 3 מיליון על הבלם הצרפתי בנוסף לפרינגס), ולבאיירן יש כבר בסגל מספיק מחליפים לפרינגס: הרגריבס,דמיקלס,יירמיס

8. קינג לדלי Member

תגיד לי רוזנר בתור מומחה לגרמניה מה המרחק בין מינכן לאלפים ?

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מומחה לגרמניה אני לא......
    יש לי ידע לא רע על הבונדסליגה ומנהל ותעשייה (שזה מה שאני לומד) וזהו,
    אין לי מושג מה המרחק אחי(מתגורר כ 7 שעות נסיעה ממינכן), אבל אולי מבט קצר במפה יוכל להסביר לך,מצטער!
    כבר חשבתי שאתה מתחיל להתעניין בבונדסליגה(איך שמחתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx )

10. קינג לדלי Member

מי מתגורר בגרמניה ?

11. rami87 Member

ממינכן לאלפים? ברכב? תוך שעה וקצת על האוטוסטרדה בכיוון הנכון ואתה שם.

12. Jose Mourinho Member

יירמיס כבר מזמן לא בתוכניות של באיירן, אבל הארגריבס ודמיקליס בהחלט כן.
    מה גם שיסמעאל יכול לשחק קשר אחורי ודמיקליס בלם.

13. rami87 Member

דמיקליס הגיע מריבר בתור בלם, באיירן הרסה אותו בזה ששמה אותו קשר אחורי, הם מתכוונים לעולל את זה גם ליסמעאל? פשע נגד האנושות
    זה כמו ששמעתי שמאגאת התכוון לתת ללאם לשחק באגף השמאלי בקישור כשהיו דיבורים על עזיבתו של זה רוברטו.
    מאגאת תמיד אמר שהוא אוהב שחקנים שיכולים לשחק בכמה תפקידים, זאת גם הייתה הפילוסופיה של היצפלד לפניו, אבל דמאט! למה להרוס שחקנים?

14. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

דמיקלס דווקא נתן כמה משחקים לא רעים כקשר אחורי, כרגע הוא אפילו מקבל עדיפות בהרכב על פניו של אואן הרגריבס(אחד משניהם אמור בכל פנים ואופן לפתוח).
    ואלרייאן איסמעל הובא לבאיירן כדי לחזק את הגנה, תחת זה אפשר להבין שהוא יהיה הבלם לצידו של לוסיו!
    יירמיס אומנם כרגע לא בתוכניות אבל כחלק מרוטציה במשחקים הלא חשובים הוא אמור לשחק(בגביע לדוגמא), במשחקי האימון הוא מתופקד כבלם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx , משום מה מגאת מאמין שהוא יהיה המחליף של לינקה שעזב לזלצבורג, הכוונה בלם מחליף למרות שבסיטואציה שבה אחד הבלמים לא משחק יכנס לעמדה דמיקלס!
    ההרכב המתהווה של באיירן כמעט סגור:
    אוליבר קאן
    ליזארזו--לוסיו--איסמעל--סניול
    זה רוברטו--דמיקלס--באלאק--שווינשטייגר\דייסלר
    מקאיי--פיזארו

יש מלחמה אדירה בקישור: שול וקארימי נמצאים גם חזק בתוכניות של מגאת הם נאבקים יחד עם :זה רוברטו,דייסלר ושווינשטייגר על ההרכב,
    הרגריבס נאבק עם דמיקלס על עמדת הקשר האחורי, כרגע דמיקלס ,שווינשטייגר וזה רוברטו ביתרון אבל אנחנו נראה בבאיירן העונה רוטציה חזקה מאד בקישור! שלמעשה רק מקומו של באלאק מובטח ב 100 אחוז.
    גם בהתקפה סנטה קרוז שהיה במחנה האימונים של באיירן העונה המצטיין(כך לפי מגאת) כמו כן פבלו גררו יקבלו גם הזדמנויות.
    במקרה של השעייה של סניול או ליזארזו תהיה לבאיירן לפחות עד לפגרת החורף בעייה, שכן פיליפ לאם(שמאל) ואנדרה גורליץ(ימין)פצועים.

15. קינג לדלי Member

ממינכן לאלפים? ברכב? תוך שעה וקצת על האוטוסטרדה בכיוון הנכון ואתה שם.

תודה אני מקווה שאנגליה תיפול במינכן אולי נשלח את סטרטפורד לאלפים באופניים הוא מתאמן על זה.