אנחנו נשחד את השופטים.... חחחחחחחחח אתם לא קולטים שמשחק נגדכם מעניין אותנו כמו משחק נגד אשדוד!!! אתם לא רמה!! אנחנו מחכים לתל אביביות אתם סתם קבוצה........... לכו למשחקים המותחים שלכם נגד נתניה
ראול- למה לנעול תדיון? אולי זה סטייה מהנושא אבל זה אחד הדיונים היותר חמים והמעניינים שהיו פה אז אתה נועל את זה? אני משחרר אותו- בבקשה על תנעל שוב... עריכה: פיצלתי את הדיון שלך והדיון הזה לשתי חלקים... ככה שממשיכים בדיון...
מהלך יפה רדליון. כל הכבוד. אני כבר מת להחזיר לכם ואני לא יכול כי הדיון הכי טוב בפורום נעול. רק חבל שיש כאן רק 2 אוהדים של האימפריה הצהובה, ושפיימן פיגו ודייר לא כותבים. רוסו גם המשחק שלכם מול קריית גת בטח עניין אותך כמו משחק מול אשדוד זוכר כמה הפסדתם? חוץ מזה שיש עכשיו את הויכוח פה אתם לא מחכים למשחק מולנו. אני כבר מת שיקרעו אותכם.
אומללים ומקנאים. זה כל מה שיש לומר על אנשים שמתלהבים מזה שהם מקום ראשון בליגה, במחזור השני, ובעיקר כששלוש הקבוצות הטובות בליגה שיחקו רק משחק אחד. זה גם מה שיש לומר על אנשים שהאומללות הביאה אותם ליאוש, שהם החליטו שקבוצה מצליחה משחדת את כל הליגה. תגידו לי עכשיו ברצינות, סתכלו על הסגל של מכבי חיפה, וסתכלו על הסגל של בית"ר. הסגל של מכבי חיפה צריך לשחד שופט בשביל לנצח בטדי 3-2? לא נראה לי 3-0 על הפועל ת"א מגיע דרך שוחד? תפסיקו עם השטויות תתבגרו, תודו בעובדה שבית"ר פשוט לא ברמה של מכבי חיפה כרגע
קאוס אתה צודק במאה אחוז... כבר אמרתי שהם אומרים את זה מתוך תיסכול... ולירן בית"ר... שאר אוהדי בית"ר בפורום לא מגיבים מהסיבה הכי פשוטה- הם לא רוצים לצאת טמבלים ולדבר עכשיו כי הם יודעים שברגע שחיפה תשחק נגד בית"ר- בית"ר תחטוף בראש...
חחחח האיש מימין בחתימה שלי זה דני גרעפס. ודני גרעפס זה המלך. תקרא פה זה כתבה שהעתקתי מהאתר הרשמי של בית"ר: מבחינת סגל השחקנים, עבודתו של אלי כהן עדיין לא תמה, אבל במובנים אחרים בית"ר בהחלט מוכנה לעונה החדשה. בניית קבוצה אינה מסתכמת ברכישת שחקנים וקביעת מחירי מנויים - יש גם מסכת מפרכת של עבודות הכנה אותה עושים האנשים שנשארים בדרך כלל מחוץ לאלומות הזרקורים. אחד מאלה הוא דני גרעפס, איש הלוגיסטיקה של בית"ר אשר משמש בתפקיד זה - שהגדרתו רחבה ודינאמית - מאז שנות השמונים. בזכות עבודתו המקצועית של דני, נכנסת בית"ר לעונה החדשה עם מגרשי אימונים מסודרים ונקיים, ברזיות מים גם בשטחי האימונים המרוחקים ודשא מטופח. דני רתם למלאכת השיפוץ של בית וגן את ששון שם טוב, מקבוצת הבעלים של בית"ר. שם טוב תרם דחפורים וימי עבודה של פועלים אשר ניקו את השטח סביב מתקן האימונים ועזרו להעניק לשחקנים ולאוהדים תחושה של חיים חדשים שמתחילים לזרום בעורקי המועדון.
מעניין.. עד עכשיו לא חטפנו בראש ממכבי חיפה. קאוס אולי אתה לא זוכר אבל כשניצחתם 3-2 יוסי בניון תפס את החולצה של אחד השחקנים של ביתר (שכחתי מי) ברחבה. לשמחתנו השחקנים של ביתר יודעים לבעוט פנדלים יותר טוב מרוסו אבל אין לי מושג למה השופט לא נתן פנדל. בבקשה, עכשיו אין לך מה להגיד.
זה די עלוב איך אתם נטפלים לכל טעות שיפוט קטנה שיש הא, זה כל מה שיש לכם להתגאות הא? וזה שאני לא זוכר את דקדוקי השיפוט מאותו משחק, זה לא אשמתי.......... אני בטוח שגם אותנו קיפחו, רק אוהדי מכבי חיפה כבר למדו שאין לבכות על חלב שנשפך לעומת זאת, לאוהדי בית"ר יש רק להאשים את החלב שנשפך
אתם לא קופחתם אפילו פעם אחת במשחק הזה. אל תנסה להמציא עכשיו טעויות שיפוט שהיו נגדכם. כמו שראית כבר במשחק הראשון שלכם העונה פסלו שער חוקי של כפר סבא. אז שב בשקט.
אתה הבעיה שלך שאתה רק מסתכל על איך שמקפחים בעד מכבי חיפה, וזה כל מה שאתה זוכר, למה אתה זוכר על שניה מה90 דקות נגדכם ונגד כפ"ס? מי יודע איזה טעויות שם, טעויות שגם יכלו להביא לשער לזכותנו
לירן- בית"ר- זה הדבר היחידי שנשאר לכם בבית"ר... להגיד ששחר מושחט ושיש טעויות שיפוט... הריי זה ברור שאם לבית"ר לא היה יחס מיוחד מהתאחדות היו צריכים לעשות לה מה שעשו לפיורנטינה... והריי זה ברור שאם השופטים לא היו מקפחים את קריית- גת ואת שאר הקטנות בית"ר הייתה עכשיו עושה דרבי בלאומית... (תתעודד- שנה הבאה שוב יהיה דרבי... אמרתי כבר באיזה ליגה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ).