כל כך מתוסכל שלמרות שמוריניו אמר אלף פעם שמי שלא רוצה להיות במועדון שיביא קבוצה ויגיד שלום - הוא עוד בגשר... כל כך מתוסכל שהסוכן שלו במקום לנפח את העניין, קפץ ואמר שהוא לא יודע על מה מדובר ושגלן לא רוצה לעזוב את הגשר...
מתוסכל מכך שהוא חא מקבל דקות קירק נכון שהוא שומר על איפוק ולא מקטר(עד כמה שאני יודע),אבל אני מאמין שברגע שהוא יקבל הצעה מקבוצה שתבטיח לו דקות משחק הוא יעבור הוא שחקן צעיר ולא יכול להמשיך להישאר מחוץ לסגל בליגה ולחכות למשחק גביע ליגה או כמה דקות בfa cup,כי אם זה ימשך כך הקריירה שלו תדעך ותדעך
גם כריסטיאנו רונאלדו לא היה בדיוק מחיר אידיאלי, 12 מיליון פאונד עבור שחקן שעבר עונה אחת בבוגרים. וגם וויין רוני לא הוכיח לפני שהוא שווה את ה-28 מיליון פאונד ששילמו עליו. לפעמים כשעושים העברה מסתכלים על איך הסכום הזה יראה עוד כמה שנים ולאו דווקא באותו הרגע.
איך שחקן פצוע יכול לקבל דקות?!? הוא היה פצוע בתחילת העונה, חזר, שיחק כמה פעמים (אפילו בהרכב), יצא עם הנבחרת הצעירה למסע משחקי חוץ, נפצע ורק עכשיו הוא חוזר לכושר... הוא נפצע ופיספס הזדמנות לכמעט חודשיים של כדורגל (בזמן שפראיירה היה פצוע...)
לא, על חשבון ריקי קארבליו. גאלאס שונא לשחק כמגן (זו גם אחת הסיבות המרכזיות שבגללן הוא שוקל לא להמשיך בגשר), כל פעם שהייתה למוריניו אפשרות לשחק עם מגן טבעי ולא עם ווילי באחד הצדדים - הוא עשה את זה.
תגיד לי שאמרת את זה בציניות או שאתה שיכור "וגם וויין רוני לא הוכיח לפני שהוא שווה את ה-28 מיליון פאונד ששילמו עליו" מה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx את יורו 04' ראית?את היכולת שלו באברטון ראית? רוני היה שחקן הרכב בנבחרת שלו,נתן הופעות גדולות ביורו 04 בפורטוגל וגם בליגה נתן משחקים גדולים שמן הסתם בזכותם הגיע ל11 של אריקסון. לעומת זאת,וולקט לא שיחק באף משחק פרמיירליג,בטח שלא בנברחת.15 מליון פאונד הייתי מצפה שצ'לסי תשלם עליו כי היא אוהבת לשלם על שחקנים(למרות שהם מצוינים)פי 2 ממה שהם שווים. גם 7.5 מליון פאונד זה הרבה כסף על שחקן שלא שיחק בפרמיירליג אפילו לא פעם אחת
בדיוק באתי להגיב על זה,אם יש שחקן שבאמת שווה סכום כזה זה רוני,אתה יודע שאתה קונה ילד בן 18 שיכול רק להשתפר ולהשתפר ולהיות השחקן הכי טוב בעולם מתישהו,וכל הקריירה שלו עדיין לפניו. Money well spent.
לפי סקאיי העיסקה יכולה להגיע ל-9 מיליון פאונד בכפוף להישגים של וולקוט - מה שאומר שכרגע גובה העיסקה עומד על סביבות ה7-6 מיליון פאונד שזה מאוד מאוד סביר יחסית לכישרון של הילד.
טום 1 שגאלאס יעבור לשחקן כבלם כפי שהוא אוהב ואז ג'ונסון ישחק כמגן ימני 2 אתה צודק.רוני לא שווה 28 מליון פאונד.הוא שווה 50 ווין רוני הוא בין 3 השחקנים הטובים בליגה והוא עוד יהיה מספר 1 בעולם
ואיפה קראבליו? ביציע? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx נכון, ובגלל זה שמתי דגש על אז, כיום הוא בהחלט שווה 40 מיליון פאונד.
אגב, לא דיברנו על זה עדיין - אבל אפקט ארקאדי בהחלט מתחיל להגיע גם לפרמיירליג (לדעתי זה דווקא טוב)... הארי רדנאפ עושה ניסים עם הכסף של גאיידאמק ג'וניור. על פי המירור, רוברט גרין יכול לנחות בפראטון פארק ביממה הקרובה. ואם כך יקרה, מדובר באחלה רכש. גרין שוער צעיר, עם פוטנציאל נהדר, אומנם לא היה גדול בעונת הטבילה שלו בליגה - אבל את זה אפשר לייחס להגנה שעמדה לפניו. פומפי יהיו כוח עולה בליגה כבר בעונה הבאה לדעתי.
אף אחד לא הזכיר זאת,ואני ינצל את ההזדמנות להגיד שוולטר פנדיאני חלוצה של בירמניגהאם חוזר לספרד,לאספניול.
רוברט גרין שוער אדיר. יש לו אינסטינקטים מעולים, הוא אתלטי בצורה יוצאת דופן וגם יודע לשלוט לא רע בהגנה שלו. אני מאמין שאם ייתנו לו קצת יציבות בפרמיירשיפ, וכמו שאמר קירק הגנה קצת יותר סולידית מאוסף הפחחים שהיה לו בנוריץ' הוא הופך להיות שני לרובו בנבחרת (בהנחה כמובן, שקירקלנד ימשיך להיפצע השכם וערב). אני חושב ששון דייויס ופדרו מנדס הם רכש מעולה לקבוצה כמו פומפיי. פדרו מנדס יהיה בדיוק הקשר חצי חצי של הקבוצה, וממה שראיתי מפומפיי העונה היא ממש חסרת אונים מבחינת קישור אחורי ולמשבצת הזו בדיוק ייכנס שון דייויס, שהוא לא רק שחקן שיודע לשחק חזק אלא מוטיבטור בחסד, והוא יכול להיות המנהיג בסגל המאוד מוזר שבנה אלן פארין. נואה פמארו רכש תמוה בעיניי עבורם, ולדעתי היה רק בונוס לחבילה. כי פמארו הוא ממש שיבוט של פרימוס, ואם מחברים לתמונה הכוללת חולייה שכוללת אותם פלוס סטפנוביץ' ואנדי אובראיין, מקבלים ארבעה בלמים שהם בדיוק אותו דבר, ולא לטובה. אם פמארו ייכנס למשבצת המגן הימני, זה דווקא יכול מאוד לעזור לחלק האחורי המאוד לא יציב של פומפיי.