אל תקשקש, להמן שוער מצוין, הוא הרבה יותר טוב מאלמוניה, ולדעתי הוא חייב לחזור להרכב של ארסנל במהירות. מה גם שכיום, הוא יותר טוב מאוליבר קאן שעבר את שיא כושרו ומגיע לו את האפודה מס' 1 של נבחרת גרמניה כמו שקלינסמן רוצה. לגבי טימו הילדברנד שוער העתיד של הכדורגל הגרמני, יש לו סכסוך עם שטוטגארט כי הוא רוצה חוזה של 2 מיליון יורו לעונה והם לא מוכנים לשלם לו, הייתי בשמחה רוצה לראות אותו בארסנל, ואם לא אז לקבוצתי האהובה השנייה באירופה, באיירן, כיורש של קאן.
ברור. ללהמן מגיעה האפודה מס' 1 של גרמניה. אם כזה דבר קורה, אני מעדיף שגרמניה אפילו לא יתחילו לשחק במונדיאל, ולעשות פאדיחות. רודס, תרד מהירח.
אני על כדור הארץ, ואני מאמין שאני "קצת" יותר עוקב ממך אחרי הכדורגל הגרמני (מאז מונדיאל 86 עם רומניגה הגדול), אז הטפת המוסר שלך מיותרת. אם להמן לא יהיה מס' 1 במונדיאל 2006 אז הילדברנד יהיה. מה שרשמתי בסה"כ היה שכרגע מגיע ללהמן להיות השוער הראשון של גרמניה.
אין סיכוי. א. קלינסמן לא ייתן לשוער שאפילו לא פותח בליגה שלו לפתוח בהרכב הראשון של הנבחרת. ב. אוליבר קאן אחד השחקנים החשובים בסגל של הגרמנים וגם מהווה קפטן הנבחרת. ג. רוב הסיכויים שהשוער השלישי של הנבחרת הגרמנית יהיה האנס יורג בוט, ולהמאן לא צפוי להיות מזומן בכלל.
מסתבר שהפריירים לא ממש מתחלפים - הם פשוט נשארים גרהאם סונס שוב ושוב ושוב... הסיכסוך האחרון עם קראיג בלאמי כנראה ידחוף את הוולשי הבנלאומי אל מחוץ לגבולות סנט. ג'יימס'ס פארק. הקבוצה היחידה שהביעה התעניינות היא פורטמות' - הפיצוי בעבור ההשאלה? זכות ראשונים על איגביני יעקובו. וואוו... העיסקה לא נראית סגורה, אבל זה שמדברים על זה מעיד כמה גרוע המצב של סונס והזברות. ומי בדיוק אמור לעשות עכשיו עבודה התקפית עבור המגפייז פטריק קלייברט?!?
ההחתמה של פאייה רק מעידה כמה סונס מוליך את ניוקאסל לבינוניות, דבר עליו התרעתי מיד כשהגיע. אין לו את האמביציה של רובסון, המוטיבציה של קיגן או החכמת משחק של דלגליש, הוא אפילו לא רוד חוליט שהשחקנים העריצו אותו. לזרוק את בלאמי אכן יהיה טמטום. החלוץ היחיד של ניוקאסל שיודע להניע כדור וליצור מצבים בדרך החוצה. שחקן מצויין עם אהבה לקבוצה שפשוט בזבוז להפסיד.
תרנגול אתה יודע בכלל למה החתימו את פאייה? בגלל שבאט גמר את העונה ואין קשר הגנתי בקבוצה.אז לפניי שאתה מעביר ביקורת תבדוק קצת עובדות בשטח.
א. כנראה שאתה לא מעודכן, כי קלינסמן רק לפני שבוע אמר שלהמן עדיין בתוכניות שלו! ב.אוליבר קאן שהיה לטעמי פעם השוער הטוב ביותר בעולם , כרגע ירד מנכסיו, והוא צריך לפרוש מהנבחרת ויפה שעת אחת קודם. בדיוק כמו שקופקה פרש. ג. הנס יורג בוט יכול להיות כרגע שוער רביעי, יש לפניו ברוטציה את להמן,הילדברנד וקאן. אולי תזכיר גם את רוברט אנקה,מרטין פיקנאגן או כל שוער גרמני אחר שאתה מכיר (ספ מאייר אולי גם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx )
שמעתי גם שסטוק סיטי הגישה הצעה להשאלה עד סוף העונה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx עד כמה שחקן יכול להשפיל את עצמו?
הוא יהיה ה-laughing stock של עולם הכדורגל הבריטי בכזה מקרה... (סטגדש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx , ואני יודע שכותבים את העיר כ-stoke)
אני בטוח. אולי בכדורגל הצרפתי את עוקב יותר ממני. נתון לוויכוח. אני שם את הז'יטונים על טים וויסה של קייזרסלאוטרן.
בשורות טובות לאוהדי ארסנל: -מישהו אשכרה רוצה את אדו. והמישהו הזה הוא הפראייר קלאודיו ראניירי.הקשר הברזילאי חשף היום כי הוא על סף סיכום עם ולנסיה, וכי ביומיים הקרובים העיסקה כבר צפויה להיחתם. אם נראה קצת מזומנים על העיסקה הזו אני מאוד אשמח. -סופי: סיטי קיבלו את ההצעה של פנרבחצ'ה על ניקולאס אנלקה, ששוייה מוערך ב-7 מיליון פאונד. החתימה בקרוב. עוד בסיטי: כריסטיאן נגואיי הושאל לקובנטרי לחודש. -בלרס לנוריץ'? אחרי ששמועות קישרו כבר את החלוץ הדחוי של ניוקאסל לסטוק העלובה, צפויה להגיע בימים הקרובים הצעה מקבוצה קצת (אבל באמת קצת) יותר חזקה מסטוק, המועמדת הכמעט ודאית לירידה נוריץ' סיטי. צפו להתפתחויות גם בחזית הזו בשבועות הקרובים. -ריבר פלייט דחתה הצעה מקריסטל פאלאס בשווי 2.78 מיליון פאונד על הקשר הקולומביאני המחונן חאירו פאטיניו, שלא מצליח לתפוס מקום של קבע בהרכב במונומנטל. אם פאלאס מביאים אותו המשחקים שלהם צפויים להיות פשוט תאווה לעיניים, אני אומר לכם שלבנאדם יש שליטה בכדור שלא נופלת מזו של כריסטיאנו רונאלדו, וטריקים שיפילו אותכם מהכיסא. חבל שגם אצלו החוכמת משחק לא משהו... בכל מקרה פאלאס כנראה תנסה שוב להחתים את הקולומביאני בקיץ הקרוב.