מכבי נתניה: מאמון קשוע (טירה), נפתלי בלאי (רמה״ש - השאלה) איאס מסאלחה (ראשל״צ), שלום אדרי (טירה) עזבו, יש גם מושאלים מליגה א׳ שעברו מקבוצה לקבוצה אבל לא רלוונטי. הגיע לירוי גבאי (מכבי חיפה - נוער). צפויים עוד שינויים רבים (אל שייח, קלר, וייר, דומבייה בדרך לעזיבה) ובעיקר עזיבות בסגל השחקנים כדי לזכות במענק הקורונה או משהו כזה.
וויסם רבאח רשמי בנוף הגליל. מת עליו. מאחל לו שיהיה רק כשיר ובריא, אם זה יקרה אני בטוח שהוא יעשה המשך קריירה טובה וראויה בליגת העל. מרקוב שקיבל הודעת שחרור עדיין חלק מהסגל וכנראה ישאר כזה, אלא אם ימצאו לו קבוצה אחרת.
מכבי פת ונוף הגליל ממשיכות בחלון הפאניקה שלהן. המלאבסים הביאו את דומביה מנתניה. אני בטוח שיש להם בנוער רק 5 שחקנים מוכשרים מהאנטי הזה.
ההיסטוריה מלמדת שרכש המוני בינואר עושה את האפקט ההפוך ולא באמת ״משנה מומנטום״. ככה שנוף הגליל והרכש השמיני שלה (!) אותי לא מרשימים. מצד שני כשהקונטרה של הקבוצה במצב הכי רע היא בדמות דומביה ואותו שחקן שהם עצמם זרקו בקיץ, מאבקי התחתית יהפכו לבלתי צפויים. וזה עוד לפני שדיברנו על הירושלמיות.
כמה מדיניות הרכש של קבוצות בליגה הזו גרועה ששתי קבוצות שנמצאות מעל בית"ר בטבלה רוצות את אורן ביטון. אנשים שעוסקים בכדורגל פה לא רואים משחקים, חיים על תקצירים ועל הקלישאות שחסרי המושג באתרי הספורט כותבים.
מאז שקרע את הצולבת והחליט על שיקום ללא ניתוח הוא כבר לא מגן לליגת העל. אולי שווה לשחק איתו כקשר בשביל הנייחים וההרמות, אבל גם שם אני בספק לאור הירידה בכל האספקטים בערך מאז הפציעה והשיקום…