הם נותנים ללחץ להגיע אליהם וריאל ניזונה מזה. אם פפ לא יעלה את פודן וחוליית חיסול אלבארז הם לא יבקיעו כנראה.
דווקא ריאל איבדה את הסדר שלה במחצית השנייה. היא בילתה יותר זמן בחצי של סיטי, אבל נתנה לדה בריינה לקבל יותר כדור. קאמבינגה באיבודים לא אחראיים, אם ויניסיוס שם עסוק בלשחק במקום בשופט אולי גם היה נמנע הגול. היה משחק טקטי, אבל משחק טוב. הגומלין יהיה יותר משוחרר מטקטיקה שהדקות יעברו, יהיה לוהט.
חוץ או לא, הכדור כבר היה אצל ריאל מדריד אחרי ככה שזה גול חוקי לגמרי. הואר לדעתי לא היה יכול לפסול את זה. יש גבול לכמה אפשר ללכת אחורה בשביל לפסול שער.
קראתי חלק מהתגובות פה, את 'סיכום המשחק' שלי אפשר לראות בת'רד של ריאל: 1. קארים בנזמה הפתיע בחולשתו כמה הוא היה גרוע. מילא משחק לא טוב, ועדיין. שלומיאל ברגע האמת, הכדור בורח לו, אוף... 2. כל קבוצה כבשה שער ברגעים הפחות טובים שלה. שתי הברקות של כוכבי ענק. לא 3. אני לא חושב שאפשר 'לשתק' את דה בריינה 90 דקות. עשינו עליו עבודה טובה מאוד. ויניסיוס פנומנלי וריאל הייתה צריכה ללכת יותר שמאלה. 4. קמאבינגה משחק באש, לעתים שולח רגליים מסוכנות קדימה, אבל אפשר וצריך היה למנוע את השער, התנהלנו בצורה מסורבלת. 5. תוצאה לא טובה, הגיוני מאוד שנודח, אבל מבחינתי עשינו את המקסימום בעונה הזו בצ'מפיונס בניגוד בליגה. לא חשתי שסיטי קבוצה מעולם אחר, לפחות אתמול. 6. חשתי קצת לא נוח עם השטויות של דני קרבחאל אתמול, הוא שיחק מאוד מלוכלך מול ג'ק גריליש ומאוד שמחתי לתגובה הזו של האנגלי.
לגבי חצי הגמר השני הערב, קודם כל מבחינתי קצת מנוחה אחרי מה שהלב עבר אתמול. אני לא מזלזל לרגע במועדוני הפאר האלה ודמיינו כאן תמונה של רוי קוסטה ומרקו מטראצי מ-2004/05, ועדיין: איטליה חוזרת אבל זה לא מדויק. אינטר ומילאן עם עונה איומה מאוד בליגה, הם לא היו במאבק האליפות מאז איזה ספטמבר-אוקטובר ואפילו יובנטוס עקפה אותן. אין להן מספיק שחקנים טובים בסגל, הן לא פגשו יריבות מספיק טובות עד לכאן למעט אולי נאפולי (הרגשתי שהמסורת שיחקה כאן תפקיד מצד מילאן) צריך לומר את האמת. אם רפאל לאאו בחוץ זה מקל את המלאכה משמעותית עבור אינטר. אם הוא היה כשיר אולי הייתי מהמר על מילאן. בואו נאמר שזה לא ממש דומה ל-2003 כמה שמנסים ליצור תחושה כזו כשביובנטוס הייתה נהדרת ומילאן מהמשחק הראשון של העונה הלכה וקיבעה את מעמדה לאט לאט כפייבוריטית מסוימת לצד ריאל ויונייטד. מקווה שנראה כדורגל משוחרר ללא הלחצים בליגה, על אף שזה דרבי קריטי וזה אסון להיות בצד המפסיד. תיאו הרננדס וניקולו בארלה הם שחקני המפתח שלי. האם לוקאקו יכול לתת משחק אחד טוב כמו בפרק הקודם באינטר? הלכתי לבדוק קצת שמות מההרכבים במשחקים ההם, למשל בגומלין. אינטר: טולדו, קנבארו, מטראצי, זאנטי, רקובה וקרספו (הבקיע בלי סוף באותה עונה במפעל). מילאן: נסטה, מאלדיני, פירלו, גאטוסו, סיידורף, רוי קוסטה, אינזאגי (מה שאמרתי על קרספו אז+1) ושבצ'נקו.
בדרבי חצי גמר של לפני 20 שנה דימרקו היה ביציע אינטר. כיף לראות אוהדים יורדים מהיציע לשחק עבור קבוצתם.
אני אוהב תגובות של אנגלופילים, זה תמיד משעשע אותי. במיוחד התגובות של אבי מלר אתמול, זה היה ענק. מבחינת השיפוט הוא היה סביר. נטה בצורה ברורה לסיטי, כל עבירת 50/50 הלכה לסיטי. מבחינת הצהובים?כל עבירה אגרסיבית של שחקן שלנו אשר הצדיקה צהוב, השחקן קיבל צהוב. לעומת זאת, הצהוב הראשון שהשופט לא הוציא לסילבה על העבירה על קמא, הצהוב שגרליש היה צריך לקבל על העבירה על קארחבל[אנס את גרליש אתמול]. מבחינת השער שהיה אמור להפסל, אופ"א הוציאו הודעה פאתטית ברמה של איגוד השופטים בישראל על גיבוי טעויות של שופטים. אבל אין מה לעשות, זה בעבר. ויני אתמול העאלה את עצמו עוד דרגה אחת והצדיק את מעמדו כאחד משלושת הטובים בעולם ביחד עם האלנד ואמפבה. רודיגר-זה הרודריגר שחיכינו לו, ברוך הבא. בנזמה-אתמול הוא הגיע עם היכולת שלו מהליגה לליגת האלופות. משחק הבא אני מאמין שהוא יתאפס ונראה את בנזמה של ליגת האלופות, עד אתמול הוא כבש ב4 משחקים רצופים מול סיטי. הפנים לרביעי הבא, לעשות היסטוריה. נ.ב המשחק אתמול מדגיש במיוחד עד כמה קלופ הוא מאמן הרבה יותר מפפ. אם תחליפו בין התקציבים של ה2, קלופ כבר היה יכול לזכות לפחות בעוד גביע אלופות אחד.